18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds – Burnley: Odds og optakt den 2. januar 2022

Det kører ikke for Leeds i denne sæson. Kan de rette op på resultaterne i det nye år? (Foto: Bildbyrån)
Det kører ikke for Leeds i denne sæson. Kan Bielsas mandskab rette op på resultaterne i det nye år? (Foto: Bildbyrån)

Leeds har haft to ugers ufrivillig pause fra Premier League-fodbold, men søndag går det løs igen for Bielsa og co., som skal ud i et bundbrag mod Burnley, som kommer fra et friskt nederlag til Manchester United. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Burnley. Der er kampstart søndag d. 2. januar 2022 kl. 15:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leeds – Burnley: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 10°, let vind

Optakt til Leeds – Burnley: Skader, karantæner og startopstillinger

Leeds og Burnley har været hårdt ramt af corona i den seneste måneds tid, begge mandskaber har fået udskudt kampe, så det ellers tætte kampprogram kommer nok ikke til at spille en faktor her, men det gør fraværene til gengæld. Leeds virker til at have lagt det værste smitte bag sig, mens Burnley til torsdagens kamp mod Manchester United var rimelig amputeret. Leeds indtager 16.pladsen med 16 point for 18 kampe, mens Burnley er på 18.pladsen med 11 point for 16 kampe.

Leeds har ikke ramt samme fornemme niveau som i sidste sæson. Bielsas mandskab har kæmpet gevaldigt med resultaterne i den første halvdel af sæsonen, og kan indtil videre ikke sige sig fri for at være en del af nedrykningskampen. Hjemmeholdet gik på juleferie med to røvfulde på henholdsvis 7-0 og 4-1 til Manchester City og Arsenal, så for selvtilliden var det nok ikke det værste at de to seneste kampe mod Liverpool og Aston Villa blev udskudt. Sidste sæsons topscorer Patrick Bamford har ikke været meget i aktion i denne sæson, men er klar til at gøre sit indtog til dette opgør. Ham får de brug for til at ligge afstand til de andre bundhold. Til søndagens kamp må Bielsa undvære Phillips, Cooper, Rodrigo og Struijk, som alle normalvis er inde omkring startelleveren.

Burnley var torsdag aften i aktion for første gang siden den 12.december, men udekampen mod Manchester United kastede ikke mange positive momenter af sig. En halv time ind i opgøret var Burnley bagud med 3-0, og selvom Aaron Lennon fik reduceret i 1.halvleg, så var det aldrig tæt på point for Sean Dyches mandskab. Forud for torsdagens opgør havde Burnley pludselig fire smittede spillere, som ikke kom i aktion, og heller ikke kommer det her. Bredden er ikke den største i Burnleys trup, som hænger fast under nedrykningsstregen efter en sølle sejr i de første seksten kampe.


Leeds:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Pascal Struijk (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Rodrigo (Angreb, Fast) – Skadet
 • Charlie Cresswell (Forsvar, Reserve) – Skadet


Burnley:

 • Ashley Barnes (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Maxwel Cornet (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Connor Roberts (Back, Reserve) – Skadet
 • Jay Rodriguez (Angreb, Reserve) – Syg
 • Nick Pope (Målmand, Fast) – Syg
 • Josh Brownhill (Midtbane, Fast) – Syg

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Koch, Llorente, Firpo; Dallas, Forshaw; Raphinha, Roberts, Harrison; Bamford

Burnley forventet startopstilling: Hennessey; Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor; Gudmundsson, Cork, Westwood, McNeil; Lennon, Wood


Odds på Leeds – Burnley

Bookmakernes odds antyder, de regner med sejr til Leeds.


Odds-forslag: Underholdningen udebliver i Leeds

Både Leeds og Burnley kæmper gevaldigt med spil og resultater i denne sæson, og de seneste resultater hos begge mandskaber har ikke været voldsomt opmuntrende. Hjemmeholdet har en håndfuld spillere ude med skade, mens gæsterne fra Burnley både er ramt af skader og corona. Med udskudte kampe for begge hold i løbet af december, bør benene hos de spillere, som stiller til kamp hver nogenlunde friske.

Leeds har ikke buldret afsted med underholdende offensiv fodbold i denne sæson, faktisk er Bielsas mandskab et af de mindste scorende hold i ligaen. Det samme gør sig gældende for Burnley, som sjældent bringer underholdning til bordet. Sean Dyches mandskab er kun kommet på måltavlen én gang i de seneste fire Premier League-kampe, og med en halvamputeret offensiv til dette opgør, har jeg ikke høje forventninger på deres vegne. Umiddelbart ligner det et jævnbyrdigt og tæt bundopgør søndag eftermiddag, ud fra hvad de to mandskaber viste i første halvdel af sæsonen, så er der ikke noget, der tyder på, at det kommer til at vælte ind med mål her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,10
Under 2.5 mål
Gå til bet365 *


Leeds – Burnley: Statistik, topscorer og H2H

 • Leeds indtager 16.pladsen med 16 point for 18 kampe. Statistikken er på 3-7-8 og målscoren 18:36.

 • Burnley er nummer 18 med 11 point, men har blot spillet 16 kampe. Statistikken er på 1-8-7 og målscoren 15:24

 • Raphinha er Leeds-topscorer med otte ligatræffere.

 • Maxwel Cornet er topscorer hos Burnley med fem kasser.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 1-1 på Turf Moor, målene blev sat ind af Chris Wood og Patrick Bamford.


Expected Goals: Leeds vs. Burnley de seneste tre kampe:

LeedsResultatxGBurnleyResultatxG
Leeds – Arsenal(1-4) 1,25 – 4,02Manchester United – Burnley(3-1) 1,72 – 0,5 
Manchester City – Leeds(7-0)2,99 – 0,4 Burnley – West Ham(0-0)1,26 – 1,02 
Chelsea – Leeds(3-2)2,7 – 1,76Newcastle – Burnley(1-0)1,06 – 0,9 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds – Burnley?

Leeds – Burnley spilles søndag den 2. januar 15:00.

Hvor spilles Leeds – Burnley?

Leeds – Burnley spilles på Elland Road i Leeds

Skriv et svar