18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leeds – Brentford: Odds og optakt den 5. december 2021

Raphinha skaffede 3 point hjem til Leeds i ondagens kamp mod Crystal Palace med denne straffesparksscoring. (Foto: Bildbyrån)
Raphinha skaffede 3 point hjem til Leeds i ondagens kamp mod Crystal Palace med denne straffesparksscoring. (Foto: Bildbyrån)

Leeds hoppede et par pladser frem i tabellen med onsdagens sejr over Crystal Palace, og denne gang kan de stige yderligere i graderne med en sejr over Thomas Franks Brentford. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Leeds – Brentford. Der er kampstart søndag d. 5. december 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leeds – Brentford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Elland Road, Leeds
Vejret: 5°, let vind

Optakt til Leeds – Brentford: Skader, karantæner og startopstillinger

Leeds fik et lidt ufortjent point med hjem fra Brighton i sidste weekend, men alle point tæller, og Leeds har hårdt brug for dem i den nedre halvdel af Premier League. Det ene point i Brighton blev onsdag fuldt op med hele 3 af slagsen, da Raphinha med en straffesparksscoring dybt inde i tillægstiden sikrede en 1-0 sejr over Crystal Palace. Dermed springer værterne et par pladser frem i tabellen, hvor de nu indtager 15.pladsen. Leeds har lagt nogle ganske ukarakteristiske præstationer for dagen i denne sæson, det er ikke lykkedes Bielsa og co. at fortsætte de lovende og underholdene takter fra sidste sæson, men til deres forsvar, så har de også været uden topscorer Bamford i de fleste kampe.

Brentford startede voldsomt godt ud i Premier League, men der er gået lidt hverdag i den siden. Torsdag aften rendte Brentford ind i et nederlag på 2-0 i udekampen mod Tottenham, men de to forgående kampe kastede 4 point af sig, så værre står det heller ikke til hos Thomas Frank og co. Pt. indtager danskerkolonien en flot 12.plads, men den nederste halvdel af rækken er ganske tæt, så der skal stadig hentes godt med point, hvis ikke de skal blive en del af nedrykningskampen. I skrivende stund er der 6 point ned til Burnley under nedrykningsstregen.


Leeds:

  • Robin Koch (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Luke Ayling (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Tvivlsom


Brentford:

  • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mathias Zanka (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Josh Dasilva (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Leeds forventet startopstilling:  Meslier; Llorente, Struijk, Cooper, Firpo; Phillips; Raphinha, Roberts, Dallas, Harrison; James

Brentford forventet startopstilling: Fernandez; Goode, Jansson, Pinnock; Canos, Onyeka, Nørgaard, Janelt, Henry; Mbeumo, Toney


Odds på Leeds – Brentford

Ifølge bookmakerne er Leeds favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Der lukkes endelig op for målsluserne på Elland Road!

Det begynder at se bedre ud for Leeds, som efterhånden har fået en god del af deres offensive spillere tilbage fra skade, selv Bamford er forventet at være tilbage i truppen til denne kamp, men starter med al sandsynlighed på bænken. Leeds var det bedste hold i seneste kamp mod Crystal Palace, men der skulle en sen straffesparksscoring til at sikre de 3 point. Chancer skabte de masser af, skarpheden skal bare lige finpudses.

Vi har at gøre med to hold, som godt kan lide at spille offensiv fodbold. Leeds ynder at spille boldbesiddende og hurtig angrebsfodbold, mens Brentford har det bedst, når de kan spille direkte omstillingsfodbold. Det lyder umiddelbart som et godt matchup for en underholdende søndagskamp.

Leeds kampe har ikke været voldsomt målrige i denne sæson, men der er ingen tvivl om, at det offensive potentiale er til stede, det så vi i sidste sæson. Begge mandskaber vil formentlig mene, at der er udmærkede chancer for en sejr i dette opgør, så jeg tror ikke, at der vil gå stilstand i den på søndag. De to holds spillestile stillet over for hinanden fordre for et målrigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,96
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Leeds – Brentford: Statistik, topscorer og H2H

  • Leeds indtager Premier Leagues 15.plads med 15 point. Statistikken er på 3-6-5 og målscoren på 13:20.

  • Brentford er nummer 12 med 16 point, en statistik på 4-4-6 og målscoren 17:19.

  • Hos Leeds er Raphinha topscorer med seks scoringer.

  • Ivan Toney er topscorer for Brentford med fire ligascoringer.

  • I 19/20-sæsonen krydsede de to klubber klinger i Championship, her vandt Leeds med 1-0 hjemme, mens det i Brentford endte med 1-1.


Expected Goals: Leeds vs. Brentford de seneste tre kampe:

LeedsResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Leeds – Crystal Palace(1-0) 2,31 – 1,01Tottenham – Brentford(2-0) 1,68 – 0,17 
Brighton – Leeds(0-0)2,41 – 0,67Brentford – Everton(1-0) 1,05 – 1,09 
Tottenham – Leeds(2-1)0,75 – 1,12 Newcastle – Brentford(3-3) 2,3 – 0,94
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Leeds – Brentford?

Leeds – Brentford spilles søndag 5. december klokken 15:00.

Hvor spilles Leeds – Brentford?

Leeds – Brentford spilles på Elland Road.

Skriv første kommentar

Skriv et svar