18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.96
2/10
Orlando City
Columbus Crew
Tipped at 1.96
BettingGuru-avatar
26. maj.
02:30

Henter Bruun Larsen og co. tiltrængte point mod De Røde Djævle?

| Sidst opdateret:


Man United kæmper for Europa League-billetter, når de lørdag tager imod nedrykningstruede Burnley, som har gang i et overraskende comeback i overlevelseskampen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester United – Burnley. Der er kampstart lørdag d. 27. april 2024 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay eller TV3+. 

Odds og optakt til Manchester United - Burnley i Premier League

Jacob Bruun Larsen åbnede ballet, da Burnley i sidste weekend vandt med 4-1 over Sheffield United. Foto: Images LTD / Alamy Stock Photo

Manchester UnitedBurnley: Dommer, stadion og vejr

Dommer: John Brooks
Stadion: Old Trafford, Manchester
Vejret: 17° og svag vind

Manchester UnitedBurnley preview

Spillemæssigt var ikke en udpræget fornøjelse at følge Man United mod Sheffield United onsdag aften, men resultatmæssigt endte det med at blive en forrygende midtuge-runde for De Røde Djævle, da både Chelsea og Newcastle tabte deres kampe.

Kampen om den Europa League givende 6.plads er tæt, og derfor var det selvfølgelig enormt vigtigt, at United tog hele 3 point på to direkte konkurrenter.

Ten Hags tropper var ellers bagud med både 0-1 og 1-2 hjemme mod Premier Leagues bundprop, men gjorde i sidste ende nok til at stikke afsted med sejren, blandt andet takket være en scoring fra Rasmus Højlund.

Lørdag venter endnu en hjemmekamp mod et af rækkens bundhold, men Burnley har i modsætning til Sheffield United stadig begrundet håb om overlevelse, og viser i øvrigt fin form for tiden.

For lidt over en måned siden var der ikke noget, som tydede på, at Bruun Larsen og co. skulle redde skærene i den bedste engelske række, men med point i seks af de seneste syv kampe, er der kommet liv i overlevelsesdrømmene.

Aktuelt er der kun 3 point op til Nottingham Forest over stregen med fire kampe tilbage af sæsonen, og minsandten om Burnley ikke slutter af hjemme mod netop Forest i sæsonens sidste kamp… Det handler om stadig at være i live til den tid.

Forventede startopstillinger Manchester United – Burnley

Manchester United: Skader og karantæner

Burnley: Skader og karantæner

Odds-forslag: Man United leverer endnu en målfest

Kampe med Manchester United virker i disse uger til at være fuldkommen garant for mål. De seneste fem United-resultater i ordinær spilletid lyder på 4-3, 2-2, 2-2, 3-3 og 4-2, og vi snakker altså ikke lutter modstandere af sværvægtsklassen, da forholdvis upåagtede Coventry, Bournemouth og Sheffield United alle er lykkedes med at komme på måltavlen minimum to gange.

Der er godt gang i United-offensiv anført af en brandvarm Bruno Fernandes, men defensivt sejler det helt og aldeles – der mangler balance på holdet, og så er forsvarskæden særdeles hårdt ramt af fravær med Harry Maguire som eneste tilgængelig midterforsvar.

Derfor giver det selvfølgelig mening igen at kigge målvejen mod Burnley. Gæsterne har ikke noget at tabe i en udekamp mod et hold af Uniteds kaliber, og man må derfor gå ud fra, at de kommer til Old Trafford for at spille deres chance.

Burnley har fået point i seks af de seneste syv kampe, og scoret i seks af de seneste syv. Blandt andet mod udmærkede modstandere i West Ham, Chelsea og Brighton, som aktuelt vel ikke er Man United meget underlegne.

Svært at forestille sig andet end endnu en målfest i Manchester.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,68
Begge hold scorer og Over 2.5 mål
Gå til Unibet *

Manchester United – Burnley live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Manchester United – Burnley på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Manchester UnitedBurnley?

Manchester United – Burnley spilles lørdag d. 27. april 2024 kl. 16:00.

Hvor spilles Manchester UnitedBurnley?

Manchester United – Burnley spilles på Old Trafford, Manchester.

Forventede startopstillinger Manchester United – Burnley

Manchester United: Skader og karantæner

Burnley: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar