18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Fulham – Wolverhampton: Odds og optakt den 9. april 2021

Der er 7 kampe tilbage af Premier League-sæsonen for Fulham, som kæmper benhårdt for at redde livet og sikre endnu en sæson på øverste hylde. Fredag aften er Fulham værter, når Wolverhampton kommer på besøg. Fulham har tabt deres tre seneste hjemmekampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fulham – Wolverhampton. Der er kampstart fredag d. 9. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Odds på Fulham – Wolverhampton

Et kig på oddsene forud for opgøret viser, at vi kan forvente et lige opgør, men de viser også, at bookmakerne har Fulham som lille favorit.

Fulham – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Craven Cottage, London
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Fulham – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Det så længe aldeles håbløst ud for Fulham i bunden af Premier League. Så fik de hul på point-bylden og samlede til bunke, så de fik håb og optimisme og kunne skimte en tilværelse på den rare side af nedrykningsstregen. Men nu går det altså den anden vej igen. Tre hjemmenederlag på stribe. Og senest tabte de ude mod Aston Villa, selv om de førte 1-0 til 13 minutter før slutfløjtet. Det endte alligevel 3-1 til Aston Villa, og dermed er der stadig 3 point op til den anden side af stregen for Fulham. Vinder de fredagens opgør, vil de i hvert fald for en stund kravle over Newcastle, som er holdet lige foran dem. Godt nok har Newcastle en kamp på hånden, men de seneste 19 kampe har de bare fået to sejre. Dem kan Fulham godt satse på at hente, men så skal der point på kontoen, når mandskaber som Wolverhampton kommer på besøg.

Der er nemlig ikke så mange oplagte muligheder tilbage for at hente point for Fulham. Blandt de sidste 7 modstandere er Arsenal, Chelsea og Manchester United. Så de har fire skud i bøssen reelt set. Inklusive denne. Og en potentiel neglebider på sidste spilledag, når de på Craven Cottage tager mod Newcastle.

Gæsterne fra Wolverhampton har efterhånden allermest en sæson, der i Tour de France ville blive kaldt en transport-etape. De venter på sæsonafslutningen, for efter to sæsoner at have sluttet som nummer syv og den ene gang kvalificere til europæisk bold er der ikke meget ophidsende ved en 14. plads i tabellen. De har 16 point op til en Europa League-plads. Det når de ikke. Og de har ni point ned til Fulham, så det skal også gå meget galt, hvis de skal havne i klammeri med de alvorlige pladser. Omvendt kan det hurtigt blive alvor. De lukker sæsonen med udekampe mod Tottenham og Everton og får besøg af Manchester United på sidste spilledag. Det er ikke sikkert, der venter mange point i de tre kampe. Og i kampene efter denne venter Sheffield United, Burnley, West Bromwich og Brighton. Så de har fem af de seks mandskaber under dem i de kommende fem kampe. Taber de dem alle, får de svært ved at undgå bøvl med nedrykningsstregen. Vinder de dem alle, er der ikke noget at rafle om. Men de kan i hvert fald begynde fredag aften med at undgå nederlag mod Fulham. Så er meget vundet.

Fulham:
Marek Roda (Mål, Reserve) – Skadet
Tom Cairney (Midtbane, Reserve) – Skadet
Ademola Lookman (Angreb, Fast) – Skadet

Wolverhampton:
Willy Boly (Forsvar, Fast/Reserve) – COVID-19
Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
Jonny Castro Otto (Back, Reserve) – Skadet
Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Fulham forventet startopstilling: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Reed, Lemina, Cordova-Reid, Loftus-Cheek, Cavaleiro; Mitrovic.

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Semedo, Saïss, Coady, Hoever; dendoncker, Neves; Neto, Vitinha, Traoré; Silva.

Odds-forslag: Fulham fighter sig til pointene

Begge hold har bare én sejr i de foregående seks kampe. Og de havde vidt forskellige udgangs-oplevelser på deres seneste kampe. Fulham var foran til et lille kvarter før slutfløjtet mod Aston Villa men endte med at tabe 3-1. Wolverhampton var nede 3-0 mod West Ham, men de fik kæmpet sig tilbage og tabte til slut med beskedne 3-2 og kunne godt have fortjent en uafgjort. Men facit for begge mandskaber var altså 0 point. Igen.

Siden nytår har Wolverhampton spillet uafgjort med Brighton og Newcastle, og de har tabt til West Bromwich og Crystal Palace, men samtidig har de slået Arsenal og Leeds og spillet uafgjort med Chelsea og Leicester. Det føles, som om Wolverhampton ikke helt har indset, at de kan havne i den tunge ende. De er bedst motiverede mod de stærke modstandere fra den ende af rækken, hvor de nok mener, de hører til, og så smider de for mange lette point mod ringere modstandere. Det kan blive Fulhams chance her.

Fulham har spillet for mange kampe uafgjort mod rivalerne i bunden, og de kan ikke redde sig ét point af gangen. Der skal sejre ind på kontoen. Og hvis de ikke vil stå på sidste spilledag og være tvunget til sejr mod Newcastle, skal pointene komme meget snart. Derfor hælder anbefalingen her til hjemmesejren. Ikke så meget ud fra en kvalitets-betragtning som ud fra, at Fulham formentlig for længe siden forstod alvoren i deres situation, og de kan også godt læse i kampprogrammet, hvor pointene er virkelig vigtige. Så anbefalingen er et 1-tal.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Fulham – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

  • Fulham er på 18. pladsen med 26 point for 31 kampe.

  • Hjemmeholdet statistik er 5-11-15 og målscoren 24:41. På Craven Cottage er det blevet til 2-4-10 og 9:23.

  • Wolverhampton er nummer 14 med 35 point for 30 kampe.

  • Statistikken for Wolverhampton er på 9-8-13 og 30:41. Når de er på udebane, har de 4-4-7 og 13:23.

  • Bobby de Cordova-Reid er topscorer for Fulham med 5 mål.

  • Hos Wolverhampton har Ruben Neves og Pedro Neto med hver 5 scoringer været flittigste målskytter.

  • Seneste møde i London var 2. juledag 2018, hvor det endte 1-1.

Skriv et svar