18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ex-Man United-spiller hylder Eriksen: Har allerede leveret mere end Pogba

Til SpilXperten fortæller tidligere Manchester United-spiller Paul Parker, at Christian Eriksen, efter hans mening, allerede har leveret mere, end Paul Pogba nogensinde gjorde i Manchester United-trøjen. 

Christian Eriksen har tilspillet sig en fast plads hos Manchester United efter sin ankomst. Foto: Andrew Yates/AP/Ritzau Scanpix

Har allerede leveret mere end Paul Pogba

Christian Eriksen har spillet sig ind i Erik ten Hags foretrukne startopstilling, og i seneste Premier League kamp leverede den danske kreatør en stor indsats mod Arsenal, hvor midtbanespilleren blev noteret for en assist. 

Det har den tidligere Manchester United-profil Paul Parker i den grad lagt mærke til. 

“Han har allerede leveret mere, end Paul Pogba gjorde i Manchester United”, indleder Parker.

“Man United betalte mange millioner kroner for Pogba, som primært efterlod hjertesorg hos de mange United-tilhængere”

“Eriksen har gjort en kæmpe forskel for Manchester United, fordi de endelig har fået en midtbanespiller, der er god til at finde de rette afleveringer, så han kan sætte sine medspillere i gode situationer”

Jeg troede ikke mine egne øjne

Paul Parker understreger i samme ombæring, at han ikke har meget tilovers for de Brentford-tilhængere, der buhede af danskeren, da han for en stund vendte tilbage til London, da Manchester United tabte 0-4 til Brentford. 

“Han forandrede Brentford. Han sørgede for, at de undgik nedrykning”

“Jeg kunne simpelthen ikke tro mine egne øjne, da de buhede af ham, fordi han ikke valgte at blive i Brentford. Han forlod klubben af én simpel årsag. Han fik mulighed for at spille for Manchester United”, afslutter Paul Parker. 

Christian Eriksen kan komme i aktion for Manchester United igen, når de røde djævle drager en tur Moldova for at møde Sheriff Tiraspol i Europa League.

Skriv et svar