18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Wolverhampton: Odds og optakt den 19.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Everton gider åbenbart ikke spille Europa League til næste sæson… Weekendens kamp imod ligaens svageste hold fra Sheffield United bød på en tam præstation, som resulterede i et 1-0 nederlag. Formår hjemmeholdet, at rejse sig her mod Wolves, og på den måde holde top-6 drømmen i live? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Wolverhampton. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 19:00.

GÅ TIL



Everton – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andrew Madley
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Everton
Wolverhampton Wanderers
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 13:14.


Optakt til Everton – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Aaarh, det var sgu for sløjt… Everton har masser at spille for i Premier League, hvor der fortsat er kamp om både Champions League-billetter og Europa League-billetter, alligevel blev det til et hjemmebanenederlag til Sheffield United, som for længst er rykket ned i Championship, og som ikke havde noget som helst at spille for. Top-4 er dermed ude for rækkevidde for Everton, ok den var nok blevet svær alligevel, men at de kan levere så sløj en indsats imod Premier Leagues dårligste hold, er bekymrende. Der er i skrivende stund stadig kun 3 point op til Europa League-billetterne med to spillerunder tilbage, så værterne burde være motiveret til dette opgør, men med så tam en indsats i weekenden, så kan det godt blive svært. Det var anden kamp i træk, at Everton gik fra banen uden at score, de har ikke mange undskyldninger for de tamme offensive indsatser, for de har alle de offensive profiler fit for fight. Der skal 3 point til onsdag aften, hvis de vil gøre sig forhåbninger om Europa League til næste sæson.

Wolverhampton ligger i et ingenmandsland midt i Premier League-tabellen, de kan stadig nå at dumpe længere nede i tabellen, mens de næppe kan drømme om at avancere. Det har været en anelse skuffende for Wolves i denne sæson, men måske har de bare overpræsteret i de seneste sæsoner, hvor de to gange er endt på 7.pladsen? En del af forklaringen er selvfølgelig, at deres goalgetter numero uno, Jimenez, har siddet ude i store dele af sæsonen, hans fravær har været mærkbart, for afløserne Jose og Silva har ikke formået at have samme stabile målsnit. Det er lidt op og ned for Wolves for tiden, fx gik de fra to sejre i streg til et nederlag på hele 4-0 til Burnley, uafgjort mod WBA, sejr over Brighton og så endnu et nederlag i weekenden til Tottenham… Man ved ikke rigtig hvad man får når de orange indtager græstæppet, der er ikke det store på spil i resten af sæsonen, og det er måske også det der giver den manglende stabilitet.

Everton:

  • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet

Wolverhampton:

  • Fernando Marcal (Back, Reserve) – Skadet
  • Jonny Castro Otto (Back, Reserve) – Skadet
  • Pedro Lomba Neto (Kant, Fast) – Skadet
  • Raul Jimenez (Angreb, Fast) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane. Godfrey; Coleman, Allan, Gomes;  Sigurdsson, Digne; Richarlison, Calvert-Lewin.

Wolverhampton forventet startopstilling: Patricio; Hoever, Coady, Kilman, Aït-Nouri; Neves, Moutinho; Traoré, Gibbs-White, Podence; Silva.


Odds på Everton – Wolverhampton

Oddsene peger på, bookmakerne ser Everton som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 13:14.


Odds-forslag: Der mangler offensiv pondus!

Everton har været helt igennem skuffende på eget græs i det sidste lange stykke tid, det er blot blevet til én sejr i de seneste elleve kampe hjemme på Goodison Park, senest blev det til enorm skuffende omgang, da de måtte se sig besejret af Premier Leagues prygelknabe fra Sheffield United. Med så ringe en hjemmebaneform kan et spilforslag på hjemmesejr ikke komme på tale her, selvom fansene er tilbage til dette opgør.

Jeg har i stedet kigget mod et målspil, eller faktisk mangel-på-mål-spil. Begge mandskaber har haft tendens til at være lidt tamme offensivt, ingen af dem har det supergodt med at skulle skabe fodboldkampe, og med Evertons hjemmebaneform taget in mente, og hvor svært de havde ved kreere chancer imod Sheffield senest, så ser jeg ikke en målfest udfolde sig her. Som nævnt, har Wolves haft problemer med målscoringer uden Jimenez, han er stadig ikke klar, så de offensive problemer fortsætter formentlig. Seks af Evertons otte seneste kampe er gået under 2.5 mål, mens seks af gæsternes ni seneste kampe er gået under samme linje. Anbefalingen lyder på en målfattig affære imellem to offensiver, som bestemt har set bedre dage.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,75
Under 2.5 mål
Besøg Unibet *


Everton – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

  • Everton indtager 8. pladsen med 56 point efter 36 kampe. Evertons samlede statistik er 16-8-12 og scoren 46:43.

  • Wolverhampton indtager tabellens 12. plads med 45 point efter 36 runder. Statistikken for Wolverhampton lyder på 12-9-15, og de har en målforskel på 35:49. 

  • Evertons flittigste målscorer i denne sæson har været Dominic Calvert-Lewin, som har scoret 16 gange i sæsonens løb.

  • Pedro Neto og Ruben Neves er med hver 5 mål delte topscorere hos Wolverhampton.

  • Everton tog en 2-1 sejr ude over Wolverhampton i dette første indbyrdes opgør i sæsonen.


Expected Goals: Everton vs. Wolverhampton – de seneste tre kampe

EvertonResultatxGWolverhamptonResultatxG
Everton – Sheffield United(0-1)1,85 – 2,42Tottenham – Wolverhampton(2-0)3,76 – 1,27
Aston Villa – Everton(0-1)1,3 – 2,18Wolverhampton – Brighton(2-1)1,52 – 0,33
West Ham – Everton(0-1)1,59 – 0,87West Bromwich – Wolverhampton(1-1)1,23 – 2,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar