18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Watford: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Claudio Ranieri fik en ilddåb af en anden verden, da han i lørdags stod i spidsen for Watford for første gang i hjemmekampen mod Liverpool. Denne gang er chancerne for point til Ranieri og Watford en smule større, når de gæster Everton, som kun har vundet én af deres seneste fem kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Watford. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Everton – Watford: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret:  12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Everton – Watford: Skader, karantæner og startopstillinger

Rafa Benitez har fået en fin start på sin Everton-karriere, placeringen som nummer 8 i Premier League med fem point op til førerholdet fra Chelsea må siges at være godkendt. Spanieren har nemlig ikke haft de nemmeste arbejdsbetingelser indtil videre, skadeskvalerne hos Everton har været til at tage og føle på, men de har alligevel hentet godt med point. Til dette opgør er der stadig tvivl om de offensive profiler Calvert-Lewin og Richarlison, mens Doucoure nu også er skadet. I sidste weekend indkasserede værterne det første pointtab på hjemmebane i denne sæson, da de tabte snævert til West Ham. På nær den kamp, så har der ikke været en finger at sætte på hjemmebanepræstationerne, som har budt på sejre over Southampton, Burnley og Norwich.

Efter syv spillerunder stod oprykkerne fra Watford med 7 point på kontoen, ikke dårligt, heller ikke helt fantastisk. For de italienske Watford-ejere levede pointhøsten åbenbart ikke op til forventningerne, så Xisco Munoz blev kastet på porten, og rutinerede Claudio Ranieri er blevet hentet ind. Den kære italiener fik dog en hård start på tilværelsen som Watford-træner, for oprykkerne blev blæst bagover af et veloplagt Liverpool-mandskab i sidste weekend. Der var ikke meget positivt at tage med fra den oplevelse, men mon ikke, at de har mere at skulle have sagt denne gang? Ranieri har haft en uge mere til at implementere hans ideer, og Everton er lige et niveau under Liverpool. Italieneren plejer at gå pragmatisk til værks, så først og fremmest har han nok haft fokus på defensiven.

Everton:

 • Abdoulaye Doucoure (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Andre Gomes (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Richarlison (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) Tvivlsom

Watford:

 • Christian Kabasele (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Francisco Sierralta (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nicolas N’Koulou (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Peter Etebo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Godfrey, Keane, Digne; Allan, Davies; Townsend, Gray, Iwobi; Rondon.

Watford forventet startopstilling: Foster; Ngakia, Troost-Ekong, Cathcart, Rose; Sissoko, Kucka; Sarr, Tufan, Sema; Dennis.


Odds på Everton – Watford

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: En halvtør eftermiddag på Goodison

Claudio Ranieri er ny mand ved roret i Watford, og italieneren er ikke hentet ind for at få holdet til at spille smuk offensiv fodbold. Han er rutineret, han er pragmatisk, han vil have point på kontoen med rimelig simple midler. Han elsker en 4-4-2 med et lidt afventende defensivt udtryk! Det bar ikke frugt i sidste weekend mod Liverpool, men Klopps mandskab er også uhyggelig godt kørende for tiden. Her mod Everton bør der være bedre muligheder for at Ranieri lykkes med hans gameplan.

Everton har gjort det godt på trods af en hel del skader til vigtige profiler. Men måske trætheden begynder at melde sig lidt hos afløserne, i hvert fald leverede Everton en rimelig tam indsats senest mod West Ham. Til dette opgør når Richarlison og Calvert-Lewin formentlig ikke at blive klar, mens Doucoure er ny mand på skadeslisten hvor han tilslutter sig Delph og Gomes. Der mangler en smule ‘fire-power’ i Evertons offensiv, selvom Gray og Townsend har gjort det over forventning indtil videre. Det kunne godt gå hen og blive en tæt og målfattig affære, hvis Ranieri har nået at implementere hans spillestil hos Watford-spillerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Under 2,5 mål
Gå til Bet365 *


Everton – Watford: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton indtager Premier Leagues 8.plads med 14 point efter otte spillerunder. Statistikken lyder på 4-2-2 og målscoren 13:9.

 • Watford er på 16.pladsen med 7 point, en statistik på 2-1-5 og målscoren 7:15.

 • Hos Everton deles topscorerværdigheden af Townsend, Gray og Calvert-Lewin, som hver har lavet tre mål.

 • Senegalesiske Ismail Sarr har scoret mest for Watford med sine fire mål.

 • I 19/20-sæsonen var Watford også en del af Premier League, det endte dog i nedrykning, og blandt andet blev det til nederlag i begge opgør mod Everton.
Info
NavnWatfordWAT
Land
England
ENG
CheftrænerClaudio Ranieri
Websitewww.watfordfc.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
10
Mål
12
Mål imod
18
Gule kort
22
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
3
Rent bur
1


Expected Goals: Everton vs. Watford de seneste tre kampe:

EvertonResultatxGWatfordResultatxG
Everton – West Ham(0-1)0,91 – 2,03Watford – Liverpool(0-5)0,28 – 2,83 
Manchester United – Everton(1-1)0,67 – 0,88Leeds United – Watford(1-0)1,63 – 0,50 
Everton – Norwich (2-0)1,75 – 0,65 Watford – Newcastle United(1-1)0,83 – 2,15
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar