18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Tottenham: Odds og optakt den 16. april 2021

Lækker kamp fra den engelske sub-top fredag aften, når Everton tager imod Tottenham. Det er ved at være sidste udkald for de to hold, hvis de vil spille med om Champions League-billetterne. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton -Tottenham. Der er kampstart fredag d. 16. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på Xee.

Odds på Everton -Tottenham

Oddsene viser, at bookmakerne ser Tottenham som favoritter i dette opgør.

Everton -Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 7°, svag vind.

Optakt til Everton -Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Aaarh, det kører sgu ikke rigtig for hverken Everton eller Tottenham for tiden. Det er nu slutspurten skal sættes i gang, der er hård kamp om de europæiske billetter i Premier League, og de to mandskaber har ramt formnedgang på det helt forkerte tidspunkt. Hvis ikke resultaterne begynder at flaske sig i lidt højere grad, er der en god chance for at ingen af de to hold ender i top-6.

Hjemmeholdet er kørt helt død i det i løbet af den sidste måned. De er oppe på fire kampe uden sejr, to nederlag og to X’er er ikke særlig overbevisende når man kigger på modstanden i de kampe. Det er ikke en katastrofe at de taber ude til Chelsea, men de seneste tre kampe har været imod Burnley, Crystal Palace og Brighton. De tre kampe kastede kun to point af sig, og det er altså ikke nok hvis de vil holde trit med holdene over dem. Det har ikke virket særlig inspirerende offensivt i de seneste runder, heldigvis er der godt nyt på skadesfronten. Calvert-Lewin, Allan og Gomes ventes alle tilbage til dette opgør og det må give holdet et lille løft trods alt.

Det går op og ned for Spurs i denne sæson, lige for tiden dog mest ned. De var i starten af sæsonen oppe at ramme højt niveau i deres præstationer, men det er blevet afløst af rystende usikkerhed. Udeholdet har kun vundet en af deres seneste fire kampe, og de ender også med at ryge ud af kapløbet om de sjove pladser, hvis ikke de snart vågner lidt op. Seneste spillede de en fin 1.halvleg imod United, men de har problemer med at holde deres føringer og så endte det alligevel med 0 point til Mourinhos mandskab. Man ved aldrig rigtig hvor man har dem, Kane og Son kan splitte de fleste hold ad, men det gør de bare ikke hver gang og defensivt er de bestemt til at tale med. Der er lidt skader på backen, men ellers står de rimelig stærkt til dette opgør.

Everton:
Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Skadet
Abdoulaye Doucoure (Midtbane, Fast) – Skadet
Bernard Anício Caldeira Duarte (Kant, Reserve) – Skadet

Tottenham:
Matt Doherty (Back, Fast/Reserve) – Skadet
Ben Davies (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Olsen; Keane, Holgate, Godfrey; Coleman, Davies, Allan, Digne; Rodriguez; Calvert-Lewin, Richarlison.

Tottenham forventet startopstilling: Lloris; Aurier, Sanchez, Alderweireld, Reguilon; Højbjerg, Ndombele; Moura, Celso, Son; Kane.

Odds-forslag: CL-drømmen slutter her

Det er to historiske managers, som står overfor hinanden fredag aften på Goodison Park, Ancelotti vs. Mourinho er et opgør mellem to trænere med flotte meritter på CV’et. Fælles for begge er dog, at deres hold har set bedre dage.

Opgøret er liiiidt svært at spå om, for begge hold svinger virkelig meget i deres præstationer. De har begge haft virkelig gode perioder i sæsoner, men nu hvor de europæiske pladser skal til at uddeles er der gummiben i begge lejre. Der er dog en statistik som stikker i øjnene når vi kigger på hjemmeholdet. Evertons pointhøst på hjemmebane i sæsonen har været under al kritik, de har kun vundet 5 ud af 15 kampe på Goodison Park, hvor det er blevet til 7 nederlag og 3 X’er. Det er ikke godt nok hvis de vil blande sig i toppen. Den statistik sammenholdt med deres svage præstationer imod svage modstandere i de seneste tre kampe, gør at vi bakker op om en Spurs sejr i dette opgør. Skadessituationen ser bedre ud for udeholdet, som har alle mand klar på nær Davies og Doherty. Hos Everton er bærende profiler som Allan og Calvert-Lewin muligvis klar igen, men de er næppe i højeste gear allerede. Derudover mangler de faste starter som Mina og Doucoure.

Vi tror på, at Tottenham slår et søm i kisten, og ender Evertons drøm om Champions League til næste sæson. Kane og Son har været i målhumør på det sidste, det er dem, som kommer til at gøre forskellen fredag aften.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Everton -Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdets svage form på det sidste har resulteret i en tur ned igennem tabellen, hvor de indtager 8.pladsen med en statistik på 14-6-10 og en målscore på 41:38.

  • Tottenham er i en lignende situation, de indtager pladsen lige over Everton. Spurs har en statistik på 14-7-10 og en målscore på 52:35.

  • Evertons topscorer er Dominic Calvert-Lewin, der nu er oppe på 14 mål i sæsonen.

  • Hos Tottenham er Harry Kane delt topscorer i Premier League med 19 træffere indtil videre i denne sæson.

  • Everton vandt det første indbyrdes opgør i sæsonen med 1-0 på mål af topscorer Calvert-Lewin. I FA cuppen var de to hold ude i en hæsblæsende duel, som endte med forlænget spilletid og en Everton sejr på 5-4.

Skriv et svar