18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Tottenham: Odds og optakt den 7. november 2021

Foto: Bildbyrån

Den italienske indpisker Antonio Conte er ny mand ved roret i Tottenham, og står her overfor hans første Premier League-kamp som Tottenham-træner. Kan han nå at få pisket nok energi og vindermentalitet ind i de sårede Spurs-spillere inden mødet med Everton søndag eftermiddag, eller fortsætter de skuffende resultater? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Tottenham. Der er kampstart søndag d. 7. november 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Everton – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 11° , skyet, frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 20:25.

Optakt til Everton – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Så gik den ikke længere. Det store ‘El Sackico’ mod Manchester United i sidste weekend blev endestationen for Tottenham-træner Nuno Santo, som blev kylet ud efter en skuffende start på sæsonen. Ind er kommet en bevist vinder i Antonio Conte, som har vundet fem mesterskaber i de seneste ni sæsoner. Tre blev vundet i Juventus, et i Chelsea i 16/17, og i seneste sæson vandt han Serie A med Inter, Milano-klubbens første mesterskab i ti år. Conte er en gal og krævende træner, som aldrig går på kompromis, hverken med spillestil eller klubledelser. Det skal blive spændende at se hvad han kan udrette med det her Tottenham-mandskab!

Everton fik en flot start på Premier League-sæsonen med 10 point i de første fire kampe, men luften synes at være gået af ballonen siden hjemmesejren over Burnley midt i december. Siden har værterne været i aktion seks gange i Premier League, de kampe har blot kastet en enkelt sejr af sig, hjemme mod prygelknaben fra Norwich. Herudover er det blevet til nederlag til Aston Villa, West Ham, Watford og Wolves, samt et x mod Manchester United. Everton har fortsat en del markante fravær såsom Calvert-Lewin, Digne, Doucoure og Mina.

Værterne fra Tottenham fik ellers en fornem start på sæsonen med tre sejre i de tre første kampe, men siden er det blevet til fem nederlag i syv kampe. Med kun ni scorede mål i sæsonens ti første kampe står det tydeligt hvad, der er Tottenhams helt store problem indtil videre. Harry Kane har ikke været sig selv siden sommerens transfersaga, og står blot noteret for et mål og en assist indtil videre. Det er langt fra den standard han plejer at opretholde. Kun i to af sæsonens ni kampe er Spurs kommet på måltavlen mere end en gang. Contes fornemmeste opgave bliver at få gang i den engelske stjernespiller så hurtigt som muligt. Den italienske træner fik sin debut som Spurs-træner torsdag aften i Conference League, hvor hans mandskab vandt med 3-2 over hollandske Vitesse.

Everton:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Abdoulaye Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Lucas Digne (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Tottenham:

 • Bryan Gil (Kant, Reserve) – Skadet
 • Ryan Sessegnon (Kant, Reserve) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane, Godfrey, Digne; Townsend, Davies, Allan, Iwobi; Gray; Richarlison

Tottenham forventet startopstilling: Lloris, Emerson, Romero, Dier, Reguilon; Skipp, Højbjerg; Moura, Ndombele, Son; Kane


Odds på Everton – Tottenham

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Den italienske indpisker får perfekt start

Det er to formsvage mandskaber, som duellerer søndag eftermiddag på Goodison Park. Værterne har tabt de seneste tre Premier League-kampe, mens gæsterne har tabt de to seneste, begge uden at komme på måltavlen. Tottenham har taget konsekvensen af den sløje sæsonstart og ansat en træner, som ved hvordan man vinder. Antonio Conte kommer til at råbe og skrige hans hold frem i kampens 90 minutter, men har han haft tid nok i spidsen for Spurs til virkelig at ændre noget? Nok ikke. Men her venter et Everton-hold, som ligner et let bytte for tiden.

Tottenham har jo potentialet og materialet til at stile højere i rækken end den nuværende 9.plads, men holdets talisman, Harry Kane, er ikke mødt op indtil videre i sæsonen. Under Conte bliver der ikke plads til flere ugidelige præstationer fra englænderen, eller for den sags skyld resten af holdet. Et trænerskifte giver som ofte ny energi til holdet, og med en fandenivoldsk indpisker som Conte ved roret, så regner jeg med at Spurs ligger en kæmpe arbejdsindsats for dagen. Værterne fra Everton er stadig hårdt ramt af skader, og formen ser virkelig skidt ud for tiden, så anbefalingen her bliver en debutsejr til den nye Spurs-træner.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,48
Tottenham vinder
Gå til unibet *


Everton – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton er nummer 10 i Premier League med 14 point i ti kampe. Statistikken lyder på 4-2-4 og målscoren 16:16

 • Tottenham er lige over på 9.pladsen med 15 point. Statistikken 5-0-5 og målscoren 9:16

 • Townsend, Gray og Calvert-Lewin deler topscorerværdigheden for hjemmeholdet med tre mål hver

 • Heung Min-Son er topscorer for Tottenham med fire mål.

 • Everton fik 4 point ud af 6 mulige i de to indbyrdes opgør med Tottenham i sidste sæson. Hjemme blev det 2-2, mens de på udebane vandt med 1-0.
Info
NavnTottenhamTOT
Land
England
ENG
CheftrænerNuno Espirito Santo
Websitewww.tottenhamhotspur.com
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
7
Mål
6
Mål imod
10
Rent bur
3
Gule kort
13
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
2
Gule kort
1
Turnering
Europa Conference League Kvalifikation
Kampe spillet
2
Mål
7
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2


Expected Goals: Everton vs. Tottenham de seneste tre kampe:

EvertonResultatxGTottenhamResultatxG
Wolverhampton – Everton(2-1)1,53 – 1,55 Tottenham – Vitesse(3-2)Ukendt
Everton – Watford(2-5)2,39 – 2,6Tottenham -Manchester United(0-3)1,11 – 1,51  
Everton – West Ham(0-1)0,91 – 2,17West Ham – Tottenham (1-0)1,23 – 0,98 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar