18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Sheffield United: Odds og optakt den 16.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er stadig håb for Evertons drømme om europæisk deltagelse til næste sæson, de har blot to point op til 5.pladsen, så intet er afgjort endnu, men hjemmebaneformen har været horribel på det sidste. Har de hvad der skal til for at snuppe alle 3 point imod allerede nedrykkede Sheffield United? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Sheffield United. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 20:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILEverton – Sheffield United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jon Moss
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Everton
Sheffield United
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 19:11.


Optakt til Everton – Sheffield United: Skader, karantæner og startopstillinger

Everton fik med sejren ude over West Ham i sidste weekend mindsket afstanden til netop West Ham på femtepladsen, kampen i midtugen imod Aston Villa bød dog kun på et point, afstanden op til West Ham er dermed nede på to point nu. Det er liiidt svingende det vi ser fra Everton for tiden, især på hjemmebane. Faktisk er det lidt utroligt, at et hold med så dårlige præstationer på eget græs stadig kan være i spil til de europæiske billetter. Det er blot blevet til en enkelt sejr i de seneste 10 hjemmekampe, det er bare ikke godt nok. Udebaneformen har til gengæld været fin, men de ville nok sætte pris på lidt større kontinuitet hjemme på Goodison Park. De kan dog glæde sig over, at defensiven ser rimelig standhaftig ud for tiden, de er gået fra banen uden at indkassere i mål i 3 af de seneste 4 kampe.

Der er ikke så meget at rafle om, Sheffield United har ikke niveau til mere end Championship. En fuldkommen forfærdelig sæson lakker mod enden, det har været tydeligt i lang tid hvor det bar henad for Sheffield, som har tabt hele 28 kampe ud af 35 i sæsonen, og kun scoret sølle 18 mål. Så har man ganske enkelt ikke fortjent at være med i det fineste engelske selskab. Det er blevet til 7 nederlag i de seneste 8 kampe, 6 af dem uden at komme på måltavlen. Hverken motivation eller selvtillid kan være særlig høj i truppen, og de fleste spillere venter nok bare på at tiden som Premier Leagues prygelknabe rinder ud.

Everton:

  • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Reserve) – Skadet

Sheffield United:

  • Billy Sharp (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jack O’Connell (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Oli McBurnie (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Jack Robinson (Forsvar, Fast) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane. Godfrey; Coleman, Allan, Gomes;  Sigurdsson, Digne; Richarlison, Calvert-Lewin.

Sheffield United forventet startopstilling: Ramsdale; Basham, Egan, Bryan; Baldock, Fleck, Norwood, Osborn, Stevens; McGoldrick, Brewster


Odds på Everton – Sheffield United

Oddsene peger på, bookmakerne ser Everton som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 19:11.


Odds-forslag: De har ikke niveau til mere end Championship

Egentlig er det jo lidt svært at bakke en hjemmesejr op, når hjemmeholdet kun har formået at vinde i en af deres seneste ti hjemmekampe… Meeeeen, Sheffield United er så dårlige, at jeg simpelthen ikke kan forestille mig andet. Gæsterne har været et tamt bekendtskab hele sæsonen igennem, de har intet at spille for og de bliver bare ved med at tabe. Everton har masser at spille for, så det er på tide, at de viser lidt engagement for at spille med om de europæiske billetter, for muligheden er der virkelig.

Ancelotti kan råde over en stort set skadesfri trup, deres spillermateriale er 100 gange bedre end Sheffields ditto, og det bør komme til udtryk her, ydermere er der masser på spil for hjemmeholdet i modsætning til udeholdet. Everton har vist fine defensive takter på det sidste, og det er ikke just godt nyt for Sheffield, som har uhyggelig svært ved at skabe chancer. Der skal være forskel i både motivation og niveau i dette opgør, så anbefalingen lyder på en hjemmsejr + rent bur til Pickford!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Everton vinder til nul
Besøg Unibet *


Everton – Sheffield United: Statistik, topscorer og H2H

  • Everton indtager 8. pladsen med 56 point efter 35 kampe. Evertons samlede statistik er 16-8-11 og scoren 46:42.

  • Sheffield United er helt ned at skrabe bunden af Premier League tabellen med sølle 17 point efter 35 kampe. Statistikken lyder på 5-2-28 og en målscore på 18:62

  • Evertons flittigste målscorer i denne sæson har været Dominic Calvert-Lewin, som har scoret 16 gange i sæsonens løb.

  • David McGoldrick har været skarpeste mand for et utrolig tamt Sheffield United hold i denne sæson, han står noteret for 7 af holdets 18 mål i sæsonen.

  • De seneste to indbyrdes opgør imellem Everton og Crystal Palace er endt med to 1-0 sejre til Everton.


Expected Goals: Everton vs. Sheffield United – de seneste tre kampe

EvertonResultatxGSheffield UnitedResultatxG
Aston Villa – Everton(0-0)1,3 – 2,18Sheffield United – Crystal Palace(0-2)0,79 – 1,61
West Ham – Everton(0-1)1,59 – 0,87Tottenham – Sheffield United(4-0)1,78 – 0,41
Everton – Aston Villa(1-2)1,66 – 1,66Sheffield United – Brighton & Hove Albion(1-0)0,96 – 2,46
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar