18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Manchester United: Odds og optakt den 9. april 2022

Det kører ikke pisse godt for Frank Lampard, som kun har hentet 6 point i 8 Premier League-kampe som Everton-træner. (Foto: Bildbyrån)
Det kører ikke pisse godt for Frank Lampard, som kun har hentet 6 point i 8 Premier League-kampe som Everton-træner. (Foto: Bildbyrån)

To af Premier Leagues mest skuffende mandskaber i denne sæson tørner sammen lørdag på Goodison Park. Everton kæmper med næb og klør for at sikre endnu en sæson i den bedste engelske række, mens Man. United skal forsøge at hænge på top-4. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Manchester United. Der er kampstart lørdag d. 9. april 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Everton – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jon Moss
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 5°, let regn, let vind

Optakt til Everton – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Man kan med rette tillade sig at være skuffet over både Everton og Manchester United i denne sæson. Hjemmeholdet er efterhånden inde i en alvorlig krise, som meget vel kunne ende i en forbavsende nedrykning til Championship. Så galt står det ikke til hos United, men hvis de, som tabellen ser ud nu, ikke formår at spille sig i Europa til næste sæson, så ville det være en gigantisk skuffelse.

Begge mandskaber kan nå at redde skærene, men de seneste resultater taler ikke ligefrem for en forestående opblomstring. Everton har tabt seks af de seneste syv ligakampe, og specielt 3-2 nederlaget onsdag aften til Burnley, hvor Lampards mandskab ellers gik til halvleg med en 2-1 føring, har gjort overlevelseschancerne endnu mindre. Everton har nu kun 1 point ned til netop Burnley under stregen, og da kun to af de resterende ni kampe i sæsonen er mod hold fra den nederste halvdel af Premier League, ser det nemt ud for hjemmeholdet.

Man.United har kun vundet én af de seneste fire ligakampe, og er derfor dumpet helt ned på 7.pladsen. Der er ikke mere end 3 point op til Tottenham, som pt. sidder på den Champions League-givende 4.plads, så De Røde Djævle kan stadig nå det, men så skal der altså flere sejre på bordet i den sidste del af sæsonen.


Everton:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Donny van de Beek (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Tom Davies (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Andros Townsend (Kant, Fast) – Skadet


Manchester United:

 • Edinson Cavani (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Luke Shaw (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Mason Greenwood (Kant, Fast) – Suspenderet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Kenny, Holgate, Keane, Coleman; Doucoure, Allan, Gordon; Richarlison, Calvert-Lewin, Gray.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Telles; Fred, McTominay; Sancho, Fernandes, Pogba; Ronaldo


Odds på Everton – Manchester United

Bookmakerne har gæsterne som favoritter.


Odds-forslag: To gavmilde defensiver kaster mål af sig

Det har været en skuffende sæson for både Everton og Manchester United, men målsætningen i de to klubber er også vidt forskellige. Begge klubber har underpræsteret, men hos Everton er den helt gal, og kan meget vel ende i en overraskende tur ned i Championship. Frank Lampard har ikke forbedret noget i hans otte ligakampe i spidsen for klubben, det er nemlig allerede blevet til seks nederlag.

Man.United er ikke en udsøgt fornøjelse at følge for tiden, men det er trods alt kun blevet til et nederlag i de seneste ti ligakampe. Det er ikke blevet til nok sejre, men det er trods alt langt bedre end det Everton præsterer. Begge mandskaber har desperat brug for 3 point, ingen af dem kan holde et rent bur, så mon ikke, at der kommer gang i målscoringen? Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,83
Begge hold scorer
Gå til bwin *


Everton – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton er nummer 17 i Premier League med 25 point for 28 kampe. Statistikken er på 7-4-17 og målscoren 30:49.

 • Manchester United er nummer 7 med 51 point for 30 kampe. Statistikken er på 14-9-7 og målscoren 49:41.

 • Demarai Gray er topscorer for hjemmeholdet med 6 ligamål.

 • Cristiano Ronaldo er topscorer for Man. United med 12 kasser.

 • Sæsonens første indbyrdes endte 1-1 på Old Trafford.


Expected Goals: Everton vs. Manchester Unitedde seneste tre kampe:

EvertonResultatxGManchester UnitedResultatxG
West Ham – Everton(2-1) 1,07 – 0,7Manchester United – Leicester(1-1) 1,62 – 1,04 
Crystal Palace – Everton(4-0) 2,58 – 0,77 Manchester United – Atlético Madrid(0-1) 1,04 – 0,73
Everton – Newcastle(1-0)0,57 – 1,26 Manchester United – Tottenham(3-2) 1,11 – 1,63 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton – Manchester United?

Everton – Manchester United spilles lørdag den 9. april 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Everton – Manchester United?

Everton – Manchester United spilles på Goodison Park i Liverpool

Skriv et svar