18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton FC – Wolverhampton Wanderers: Odds og optakt den 13. marts 2022

På måltavlen på Goodison Park står der KRISE. 

Michael Keane jubler her over en scoring i den rigtige ende. Senest stod han dog for et selvmål for Everton FC. (Foto: Bildbyrån)

Everton FC skal søndag hjemme på Goodison Park agere værter, når Wolverhampton Wanderers kommer på besøg. Frank Lampards mandskab vakler fra det ene nederlag til det næste, og de er i overhængende nedrykningsfare. Dét er gæsterne ikke, men de er måske ved at miste grebet i top 4-kampen en anelse. De vandt dog senest 4:0 mod Watford FC. Et andet bundhold. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – Wolverhampton Wanderers. Der er kampstart søndag d. 13. marts 2022 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Everton FC – Wolverhampton Wanderers: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 12° og let vind

Optakt til Everton FC – Wolverhampton Wanderers: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ligner et Everton FC i frit fald, men de har trods alt stadig kampe på hånden i forhold til rivalerne både under dem og umiddelbart over dem. Men det hjælper selvfølgelig ikke med kampe i hånden, hvis de bare bliver tabt. Med blot 25 kampe spillede har Everton FC et vist efterslæb, og efter denne kamp møder de på torsdag formstærke Newcastle United, og så er der FA Cup-kvartfinale søndag mod Crystal Palace FC.

Pokalen er jo på samme tid mulighed for at smage en smule succes, men der er også en risiko for, at det tager fokus og slider mere end godt er på spillerne. Det må træner Lampard vurdere, hvordan det skal balanceres. April byder på et hidsigt program med kampe mod West Ham United, Manchester United, Chelsea FC og derby mod Liverpool. I den aktuelle forfatning ligger der ikke nødvendigvis mange point i de kampe, og så kan det sagtens se kulsort ud, når vi når til maj og sæsonafslutningen. 

Så slemt går det ikke for Wolverhampton Wanderers. De måtte før sæsonen sige farvel til træner Nuno Espirito Santo, som havde gjort det så godt, at han blev hentet til Tottenham Hotspur. I stedet kom en anden portugiser, Bruno Lage, til, og han har gjort det fremragende, så mandskabet aktuelt er nummer otte i tabellen og reelt stadig er med i kampen om europæiske pladser. 

Formen vaklede dog en anelse med tre nederlag på stribe, men i torsdags tog de mod Watford FC, som fik bank og blev sendt hjem med 0:4. Dermed kan Ulvene igen drømme søde drømme om en ekstraordinært flot sæson, og de kan jo passende tæve endnu et bundhold, når de løber på græsset søndag på Goodison Park. 


Everton FC:

  • Yerry Mina (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Tom Davies (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Fabian Delph (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Wolverhampton Wanderers:

  • Nelson Semedo (Back, Fast) – Skadet

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Kenny; Van de Beek, Allan; Gordon, Gray, Richarlison; Calvert-Lewin.

Wolverhampton Wanderers forventet startopstilling: Sa; Boly, Coady, Saïss; Jonny, Moutinho, Neves, Aït-Nouri; Hwang, Jimenez, Podence.


Odds på Everton FC – Wolverhampton Wanderers

Oddsene peger på, at bookmakerne tror på sejr til Everton FC 


Odds-forslag: Målløse Everton FC mod defensivt stærke Ulve

Everton FC indledte sæsonen med tre sejre på stribe på Goodison Park. Siden har de spillet ni hjemmekampe, og det er blevet til seks nederlag og en uafgjort og altså bare to sejre mere. De har tabt tre af deres seneste fire hjemmekampe i ligaen, og den eneste gevinst var mod Leeds United, der mildt sagt ikke er i særlig god form. 

Det er Wolverhampton Wanderers så heller ikke aktuelt med tre nederlag i de seneste fire kampe, men set over hele sæsonen har de gjort det glimrende på udebane, hvor de er rækkens fjerdebedste mandskab. 14 udekampe har givet syv sejre og to uafgjorte, og selv om de har tabt de to seneste, vil de helt sikkert gå benhårdt efter nummer otte i en umiddelbart overkommelig opgave. 

Everton FC har ikke scoret i de tre seneste kampe, og selv om Calvert-Lewin er på vej tilbage, får de det svært med gæsternes solide defensiv. Wolverhampton Wanderers har indkasseret 23 mål i 28 kampe. De tabte fire af sæsonens første fem kampe, men siden da har de holdt nullet i ni af de følgende 23 kampe. De kan snildt snuppe endnu en sejr på udebane, men anbefalingen vælger at gå med en målfattig omgang og højst to scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,66
Under 2,5 mål
Gå til Nordicbet *


Everton FC – Wolverhampton Wanderers: Statistik, topscorer og H2H

  • Everton FC indtager tabellens 17. plads med 22 point for 25 kampe.

  • Tallene for Everton FC er 6-4-15 med en målforskel på 28:46.

  • Wolverhampton Wanderers er nummer 8 i Premier League efter 28 kampe, der har givet 43 point. 

  • Wolverhampton Wanderers’ statistik siger 13-4-11 og 28:23.

  • Everton FCs topscorer med 5 mål er Demirai Gray.

  • Hos Wolverhampton Wanderers er Raul Jimenez flittigste målskytte med 6 træffere. 
Info
NavnWolverhamptonWOL
Land
England
ENG
CheftrænerBruno Lage
Websitewww.wolves.co.uk
Form
Statistik
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
2
Mål
3
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
2
Mål
6
Mål imod
2
Rent bur
1
Gule kort
2


Expected Goals: Everton FC – Wolverhampton Wanderers de seneste tre kampe:

Everton FCResultatxGWolverhampton WanderersResultatxG
Tottenham Hotspur – Everton FC (5-0) 2,61 – 0,08Wolverhampton Wanderers – Watford FC(4-0) 1,03 – 0,59 
Everton FC – Boreham Wood (2-0) 2,72 – 0,01 Wolverhampton Wanderers – Crystal Palace FC(0-2) 0,89 – 3,03 
Everton FC – Manchester City (0-1) 0,56 – 1,61West Ham United – Wolverhampton Wanderers(1-0) 1,56 – 0,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Wolverhampton Wanderers?

Everton FC – Wolverhampton Wanderers spilles søndag den 13. marts 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Everton FC – Wolverhampton Wanderers?

Everton FC – Wolverhampton Wanderers spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv et svar