18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton FC – West Ham United: Odds og optakt den 17. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der er ikke nødvendigvis ret langt fra Carlo Ancelotti til Rafael Benitez på trænerbænken, og foreløbig har Everton FC ingen grund til at fortryde, de skiftede italieneren ud med spanieren i sommerpausen. Holdet er to point fra førstepladsen og på en aktuel femteplads. En anden kapacitet på trænerbænken sidder hos West Ham United, for her har David Moyes udrettet mirakler med London-holdet, der sidste sæson var tæt på at sikre sig billetter til Champions League. Everton FC og West Ham United mødes på Goodison Park søndag eftermiddag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – West Ham United. Der er kampstart søndag d. 17. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Everton FC – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret:  17° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 01:20.

Optakt til Everton FC – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går glimrende for Everton FC, der med Benitez i spidsen kun har tabt én Premier League-kamp af de første syv. Vil man kradse lidt i glasuren, kan man indvende, at eneste modstander af alvorligt niveau indtil nu var seneste modstander, Manchester United, hvor det blev til 1:1. De seneste fire kampe, hvis vi tæller Carabao Cuppen med, og det gør vi, for ellers er der ingen pointe, er det blevet til to nederlag, en uafgjort og blot en enkelt sejr – som var mod Norwich City, og indtil videre er det lige før, de ikke helt tæller. 

Det behøver ikke betyde, at der er sværere tider på vej for hjemmefansene på Goodison Park, men hvis vi skal tro på rygtesmedene forud for dette møde, kan det blive nødvendigt at finde spillertøj til både materialemanden og kantinebestyreren hos Everton FC. Den eneste, der med sikkerhed er meldt ude, er Fabian Delph, men følgende lange liste er meldt tvivlsomme: de to backs Coleman og Digne, midtbanefolkene Gomes og Iwobi og frontløberne Richarlison og Calvert-Lewin – mens Sigurdsson stadig sidder ude og formentlig er suspenderet på grund af en politiundersøgelse. Det er alligevel noget af en flok. Og selv hvis de bliver klar, hvilken tilstand er de så i? Er de helt på mærkerne? Eller spiller de med småskader eller -skavanker?

Hos West Ham United er skadeslisten noget kortere. De to backs Coufal og Fredericks døjer begge med en smule, men de kan godt blive klar begge to. Og så kan gæsterne i givet fald stille i stærkeste opstilling. Og så er de gode. Fra 2017-2020 sluttede de som nummer 11, 13, 10 og 16 i tabellen. Sidste sæson var de tæt på at kravle ind i den eftertragtede top 4, og i denne sæson er de godt nok på niendepladsen, men de har bare tre point op til Everton FC – og dermed stadig kun fem point til førstepladsen. 

I tre udekampe i ligaen er det blevet til to sejre og en uafgjort, og europæisk er de også kommet fint fra land i Europa Leagues gruppespil, hvor de har besejret både Dinamo Zagreb og Rapid Wien 2:0. Å ja, og så vandt de jo 1:0 på Old Trafford i seneste runde af Carabao Cuppen. I næste runde møder de så Manchesters andet Premier League-mandskab, så David Moyes og hans drenge får intet foræret i dén turnering. 

Everton FC:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Seamus Coleman (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Lucas Digne (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Fabian Delph (Midtbane,Reserve) – Skadet
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Gylfi Sigurdsson (Midtbane, Fast) – Suspenderet
 • Alex Iwobi (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Richarlison (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

West Ham United:

 • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Ryan Fredericks (Back, Fast) – Tvivlsom

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Godfrey, Mina, Keane, Digne; Townsend, Doucoure, Allan, Iwobi; Gray, Rondon.

West Ham United forventet startopstilling: Fabianski; Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Benrahma; Antonio.


Odds på Everton FC – West Ham United

Oddsene viser, der er en meget lige kamp i vente. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Når subtoppen brydes, falder der mål

Fem af de seneste seks indbyrdes møder er endt med højst to scoringer. Men Everton FCs syv kampe har budt på 21 scoringer, mens der er faldet 24 i West Ham Uniteds. Det giver snit på henholdsvis 3,0 og 3,4 mål. Everton FC har spillet tre hjemmekampe, hvor der i alt er faldet 10 scoringer og altså også her mere end 3 i snit. West Ham United er allerede på fem udekampe, og i dem er der faldet 2,4 mål i snit via 12 scoringer. 

Begge mandskaber har tyngde og evner til at presse på i toppen af rækken. De er også begge lige uden for det virkelig gode selskab, Og i dét spil er de indbyrdes kampe vigtige, men det er svært at se disse to mandskaber forsøge at kravle igennem opgøret med en forsigtig tilgang. Det er ofte lettere at skifte en offensiv, fordi her kan fejlene bedre nå at repareres, før bolden er i farezonen, så både de mange potentielle afbud hos værterne og fraværet af de to normale bud på højre back, Coufal og Fredericks, kan give god plads til offensiven. 

Derfor er anbefalingens bud til dette opgør, at der falder mindst tre scoringer. Hvem der løber med sejren, er svært at spå om, men der skal nok komme mål. Håber vi.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,96
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Everton FC – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton FC er kommet fint fra start under Rafael Benitez’ ledelse, for de er på 5. pladsen med 14 point efter 7 runder. 

 • Everton FCs statistik lyder 4-2-1 med måldifference på 13:8.

 • Gæsterne fra West Ham United er aktuelt nummer 9 med 11 point efter deres 7 opgør.

 • Tallene for West Ham United siger 3-2-2 med scoren 14:10.

 • Hos Everton FC er tre forskellige spillere topscorere med 3 mål hver. Det drejer sig om Andros Townsend, Demaral Gray og Dominic Calvert-Lewin.

 • Michail Antonio er West Ham Uniteds topscorer med foreløbig 5 scoringer.


Expected Goals: Everton FC vs. West Ham United de seneste tre kampe:

Everton FCResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Manchester United – Everton FC(1-1)0,67 – 0,88West Ham United – Brentford(1-2)2,04 – 2,65 
Everton FC – Norwich City(2-0)1,75 – 0,65West Ham United – Rapid Wien(2-0)1,65 – 0,22 
Queens Park Rangers – Everton FC(2-2)1,09 – 2,36 Leeds United – West Ham United(1-2)1,68 – 1,86 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar