18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton FC – Manchester United: Odds og optakt den 9. oktober 2022

Marcus Rashford har scoret mest for Manchester United i sæsonen, men han er i hård kamp med Martial og Ronaldo om frontpladsen. (Foto: Bildbyrån)

Everton FC tager søndag aften mod Manchester United. Værterne er kommet sig efter en sæsonåbning med fem sejrsløse kampe, og de er kravlet op i tabellen. Manchester United har også forbedret sig, og de er nummer seks. Men bare to point skiller de to hold, så der er meget på spil på Goodison Park. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – Manchester United. Der er kampstart søndag d. 9. oktober 2022 kl. 20:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Everton FC – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Goodison Park, Liverpool, England
Vejret: 13° og jævn vind med risiko for regn

Everton FC – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Everton FC havde en rædderlig sidste sæson. De reddede sig med nød og næppe til slut, men i sommervinduet byttede The Toffees frontløber Richarlison ud med McNeill, Maupay, Onana og Gueye. Det har givet et bredere piano at spille på for træner Lampard, og han har tydeligvis fokuseret på de defensive tangenter. 

Og det har virket. I sæsonens første otte kampe har Everton FC blot sluppet syv mål ind. De har så også selv scoret bare syv mål, men det rækker altså aktuelt til 11. pladsen efter tre kampe, der har givet syv point senest. Inklusive 0:0 i Merseyside-derbyet mod Liverpool FC. Det er slet ikke så ringe, og nu er Dominic Calvert-Lewin også på vej tilbage. Faktisk kan han godt få en rolle her, men det skal gøres med omtanke, så han ikke bare ryger ind i en ny skade.

Skader kender de også til hos Manchester United, men med de lange briller på har der været tydelige fremskridt med ankomsten af træner Ten Hag. Det begyndte skidt med nederlag mod Brighton & Hove Albion og Brentford FC, men efter de to kampe er det blevet til fire sejre og et nederlag i ligaen. Men hvilket nederlag! Manchester United var spillet ud på kryds og tværs af rivalerne fra City, og den kindhest skygger nok en anelse for de reelle fremskridt, der har været. 

Det er let at male mørke skyer på skærmen efter sådan en afklapsning, men de rejste sig i torsdags med 3:2 ude mod Neil Lennons Omonia Nicosia i Europa League, og med sejr her vil Manchester United nærme sig top 4 lige så forsigtigt. Anthony Martial må banke på til en startplads, mens Scott McTominay med rimelighed kan undre sig over, hvorfor han ikke spiller frem for Casemiro.


Everton FC:

  • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Mason Holgate (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Ben Godfrey (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nathan Patterson (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Andros Townsend (Kant, Fast) – Skadet


Manchester United:

  • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Brandon Williams (Back, Reserve) – Skadet
  • Aaron Wan-Bissaka (Back, Reserve) – Skadet
  • Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Mason Greenwood (Kant, Reserve) – Suspenderet

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko; Onana, Gueye, Iwobi; McNeil, Maupay, Gray.

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Dalot, Lindelöf, Martinez, Malacia; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Elanga; Martial.


Odds på Everton FC – Manchester United

Gæsterne er favoritter, hvis vi skæver til bookmakernes odds på kampen.


Odds-forslag: Nervøst, tæt og målfattigt

Everton FC har imponeret stort i forhold til forventningerne. Efter de første fem kampe har de rejst sig og ser nu mere solide ud. Det er på basis af en stram defensiv og stor disciplin, og i deres otte kampe i sæsonen er der i alt faldet 14 mål. Det er et snit på 1,75 mål per kamp. Det er ikke alverden. 

Ved første øjekast ser det meget mere livligt ud hos gæsterne. 25 scoringer i 7 kampe svarer til 3,57 mål per kamp, men fjerner vi de to store øretæver, hvor der er faldet i alt 13 mål via 0:4 mod Brentford FC og 3:6 mod Manchester City, står vi tilbage med en score på 8:4 for 5 kampe, og så er snittet nede i mere beskedne 2,4 mål per kamp. 

Der er altså ikke nødvendigvis målgaranti, og Everton FC vil være meget tilfredse, jo længere de kan holde kampen på 0:0. Faktisk er de sikkert tilfredse, hvis det holder hele vejen til slutfløjtet. Det vil næppe være godkendt for Manchester United, og måske kan de også klemme sig frem til chancer nok til at putte en enkelt eller to i nettet, men anbefalingen går med en målfattig forestilling og højst to scoringer i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,06
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Everton FC – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Everton FC er nummer 11 i tabellen med 10 point efter deres første 8 kampe. 

  • Everton FCs statistik er 2-4-2 og 7:7.

  • Manchester United indtager 6. pladsen i Premier League, hvor de har fået 12 point ud af de første 7 kampe.

  • Tallene for Manchester United siger 4-0-3, mens deres målforskel er 11:14.

  • Anthony Gordons 2 mål er rigeligt til at være Everton FCs topscorer indtil videre.

  • Hos Manchester United har Marcus Rashford scoret mest indtil nu med 3 pletskud.


Expected Goals: Everton FC vs. Manchester United – de seneste tre kampe:

Everton FCResultatxGManchester UnitedResultatxG
Southampton FC – Everton FC(1-2) 3,06 – 1,61Omonia Nicosia – Manchester United(2-3) 1,16 – 3,50 
Everton FC – West Ham United(1-0) 0,48 – 0,67Manchester City – Manchester United(6-3) 4,35 – 1,91 
Everton FC – Liverpool FC(0-0)1,21 – 2,50 Sheriff Tiraspol – Manchester United (0-2) 0,30 – 1,34 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Manchester United?

Everton FC – Manchester United spilles søndag den 9. oktober 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Everton FC – Manchester United?

Everton FC – Manchester United spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar