18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton FC – Liverpool FC: Odds og optakt den 1. december 2021

Mohamed Salah er flittigste målscorer på et Liverpool FC-hold, der er Premier Leagues mest målscorende mandskab. (Foto: Bildbyrån)

Når de to store klubber mødes i Liverpool, er der gang i sagerne, og de sidste knap 30 sæsoner er det opgøret med flest røde kort i Premier Leagues historie. Det er lidt ærgerligt, for frem til midtfirserne var kampen kendt som The Friendly Derby, og de mødtes i FA Cup-finalen i 1984 i et opgør, der naturligvis blev kaldt The Friendly Final. Men sådan er det ikke længere. Nu bliver der gået til stålet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – Liverpool FC. Der er kampstart onsdag d. 1. december 2021 kl. 21:15. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Everton FC – Liverpool FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 4° og let vind

Optakt til Everton FC – Liverpool FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ser temmeligt haltende ud for Everton FC for tiden. Ingen sejr i de seneste syv kampe og fem af dem nederlag. Så den tidligere Liverpool FC-træner, Rafael Benitez, er så småt ved at kunne mærke sædet under sig varme op. Det er ikke helt urimeligt at pege på, at holdet har været ramt med skader til profiler som Mina, Doucouré og Calvert-Lewin, men det ændrer ikke på, at utilfredsheden ulmer i Everton FC, som efter sidste sæsons lange flirt med top 4 nok havde håbet at komme tættere på topholdene frem for meget længere væk i denne sæson. 

Utilfredsheden ændrer ikke på, at holdet stadig har både Gomes og Davies ude på midtbanen og Calvert-Lewin i front. Holgate afsoner karantæne, og Yerry Mina er formentlig ikke klar til kamp endnu. Det er altså alvorlige navne, men tilbagekomsten af Richarlison må trods alt give holdet muligheder frem af banen, hvor også Demirai Gray og Anthony Gordon kan vise sig at være brugbare våben med speed på kanterne. 

Liverpool FC er i brandvarm form. Mohamed Salah er på 11 Premier Leaguemål efter 13 runder. Sidste år sluttede han som ligaens næstflittigste scorende efter 38 runder med 22 kasser. Fortsætter han frekvensen som hidtil, runder han jo 30 ligamål. I det hele taget er der masser af mål i træner Klopps mandskab, for med 39 basser i 13 kampe holder de et vanvittigt snit på tre scoringer per kamp. 

De må endda undvære Firmino, som er skadet, men fronttrioens helt egen D’Artagnan i form af Jota er elegant trådt ind i forreste linje og er aktuelt på en delt tredjeplads på topscorerlisten – delt med Sadio Mané selvfølgelig – med hver syv kasser. Hvis man på Liverpool FCs vegne var nervøs for, hvordan de ville tackle sæsonens første nederlag mod West Ham United i sidste kamp før landskampspausen. kan man ånde lettet op. Tre kampe efter pausen har givet tre sejre og en score på 10:0. I Premier League to gange 4:0 mod først Arsenal FC og senest Southampton FC.  


Everton FC;

  • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Mason Holgate (Back, Fast) – Karantæne
  • Andre Gomes (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Tom Davies (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet


Liverpool FC:

  • Joe Gomez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Naby Keita (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Curtis Jones (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Harvey Elliott (Kant, Reserve) – Skadet
  • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Godfrey, Keane, Digne; Allan, Doucouré, Townsend; Gray, Richarlison, Gordon.

Liverpool FC forventet startopstilling:  Allison; Williams, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Thiago; Mané, Jota, Salah.


Odds på Everton FC – Liverpool FC

Oddsene fortæller, at bookmakerne har Liverpool FC som klar favorit i lokalopgøret i Liverpool.


Odds-forslag: Action og syngende tacklinger og sejr til gæsterne

Statistisk set er det ikke så skidt for Everton FC at få besøg af Liverpool FC. De seneste fire indbyrdes møder på Goodison Park er endt uafgjort, og seneste opgør på Anfield snuppede de blå sejren. Men der er nu alligevel grund til bekymring på vegne af træner Benitez og hans udvalgte flok. 

Det er nemlig blot blevet til to uafgjorte og fem nederlag i de foregående syv kampe, og mens holdet er noteret for sølle fire scoringer, har de lukket 13 mål ind i den anden ende. Og de seneste tre kampe er de gået målløse fra banen. Deres bedste mulighed er formentlig at forsøge at snøre sækken og så håbe på en omstilling eller to, der kan afgøre det for dem – og mon ikke de reelt vil være tilfredse med det ene point?

Men det tror anbefalingen ikke, de får. Der er flow og schwung over Liverpool FC, og 50 scoringer i deres 13 kampe er mere end 3,8 mål per kamp. Af hvilke de altså selv står for præcis tre indtil videre. Ganske vist er det et lokalopgør, og The Friendly Derby har i nyere tid udviklet sig til The knap-så-Friendly Derby’, så der skal nok blive knald på tacklingerne og gang i mundtøjet undervejs, men buddet er, at Liverpool FC snupper sejren, og at der i alt falder mindst tre scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,98
Liverpool FC OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Everton FC – Liverpool FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Everton FC er på en enormt skuffende 14. plads i tabellen efter 13 runder, der har givet 15 point. 

  • Tallene for Everton FC er 4-3-6 med scoren 16:20.

  • Liverpool FC er nummer 3 i Premier League efter 13 kampe og 28 point.

  • Liverpool FCs statistik siger 8-4-1, og deres målforskel er 39:11.

  • Demirai Gray, Andros Townsend og Dominic Calvert-Lewin deler topscorer-pladsen hos Everton FC med hver 3 mål.

  • Hos Liverpool FC hedder topscoreren som sædvanligt Mohamed Salah, og egypteren er på 11 sæsonscoringer.


Expected Goals: Everton FC – Liverpool FC de seneste tre kampe:

Everton FCResultatxGLiverpool FCResultatxG
Brentford FC – Everton FC (1-0) 1,03 – 1,09Liverpool FC – Southampton FC (4-0) 2,98 – 1,06 
Manchester City – Everton FC (3-0) 2,64 – 0,47Liverpool FC – FC Porto (2-0) 0,89 – 1,02
Everton FC – Tottenham Hotspur(0-0) 0,82 – 0,55 Liverpool FC – Arsenal FC(4-0) 4,29 – 0,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Hvornår spilles Everton FC – Liverpool FC?

Everton FC – Liverpool FC spilles onsdag 1. december 21:15.

Hvor spilles Everton FC – Liverpool FC?

Everton FC – Liverpool FC spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar