18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Everton FC – Leeds United: Odds og optakt den 12. februar 2022

Richarlison og Everton FC tager mod Leeds United lørdag eftermiddag. (Foto: Bildbyrån)

Everton FC kom hurtigt ned på jorden igen efter FA Cup-sejren over Brentford FC, for de tabte tirsdag til Newcastle United og er stadig sovset ind i bundkampen. Lørdag tager de mod Leeds United, der også er i betænkelig nærhed af overlevelseskampen i bunden. Men Bielsas flok har trods alt scoret seks mål i de to seneste udekampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – Leeds United. Der er kampstart lørdag d. 12. februar 2022 kl. 16:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Everton FC – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Graham Scott
Stadion:  Goodison Park, Liverpool
Vejret:  8° og jævn vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. februar 2022 11:19.


Optakt til Everton FC – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Av. Problemerne bliver ikke løst på en enkelt træningsuge for Everton FC. De har sagt Adios til Rafael Benitez og hentet Frank Lampard ind på trænerposten, og den tidligere Chelsea FC-anfører giver i hvert fald udtryk for, at han er klar over, det er en proces, de skal igennem for at vende det stolte skib Everton FC. Men skuden tager vand ind. Nederlaget på 3:1 ude mod Newcastle United var ikke bare tre tabte point – det var også tre vundne point for en af konkurrenterne i bunden. 

Everton FC har lukket 38 mål ind i 21 kampe, og det nærmer sig altså næsten to per kamp. Noget stemmer ikke helt i samarbejdet mellem keeper Pickford og de bagerste spillere. Både Godfrey og Mina er meldt ude til denne kamp, mens der på midten formentlig er afbud fra Doucouré, Davies og Delph, og så er topscorer Gray nok heller ikke klar. Det bør så til gengæld Calvert-Lewin være, og mon ikke Dele Alli nu er klar til at træde ind i front. De to sammen med Richarlison bør kunne gøre noget ved udfordringer i den anden ende, hvor holdet blot har scoret 25 mål i 21 kampe. Det er ikke nok.

Leeds United har ikke helt samme flow i tingene som i sidste sæson, men de kan stadig score mål fra hoften, og deres to seneste udekampe i ligaen er endt med 3:2-sejr mod West Ham United og i onsdags 3:3 mod Aston Villa FC. De havde så også næsten en måned mellem decembers udekamp mod Manchester City, hvor de tabte 7:0 og duellen mod West Ham i januar. Det må siges at være tydelige fremskridt, de har gjort i den mellemliggende periode. 

Efter dette opgør venter Manchester United, Liverpool FC, Tottenham Hotspur og Leicester City for Leeds United. Det er ikke givet, der ligger mange point og venter, så måske vil de gøre en ekstra indsats for at hente noget med herfra, for taber de denne og måske tre af de næste fire uden at vinde, ser det grumt ud for dem i bundkampen.

Everton FC:

 • Ben Godfrey (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Yerry Mina (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Abdoulayé Doucouré (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Tom Davies (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Fabian Delph (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Demirai Gray (Angreb, Fast) – Skadet

Leeds United:

 • Liam Cooper (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Junior Firpo (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Sam Greenwood (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Holgate, Keane, Branthwaite; Coleman, Allan, Gomes Townsend; Richarlison, Calvert-Lewin, Alli.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Dallas; Koch, Klich; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James.


Odds på Everton FC – Leeds United

Bookmakernes odds på kampen indikerer en svag favoritværdighed til Everton FC.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. februar 2022 11:19.


Odds-forslag: Offensive kvaliteter og historien taler for mål

Én sejr i de sidste syv liga-forsøg på hjemmebane for Everton FC. Og senest et sviende nederlag ude på 3:1 mod tilsyneladende genopstandne Newcastle United, som både Everton FC og Leeds United vist får svært ved at holde under sig i bundstriden. 

Træner Frank Lampard har med sine to første kampe i spidsen for Everton FC formentlig fået et temmeligt klart billede af, hvad udfordringerne og potentialet er med flotte 4:1 over Brentford FC og magre 1:3 mod Newcastle United. Spørgsmålet er så, hvor meget han kan ændre på den korte tid, der er mellem kampene. 

Dét arbejde har været i gang længe hos Leeds United. Træner Bielsa har fundet et fornuftigt miks mellem sin kompromisløse offensive pres-fodbold og så en måde at spille på, så holdet ikke går ned fysisk, når vi passerer nytår. Nu skal de bare finde ud af, hvordan de får flere point. Dette er to mandskaber, der er bevidste om nærværet af nedrykningstruslen, og de vil formentlig spille en noget nervøs og anspændt affære her. 

Omvendt har begge hold deres kvaliteter i offensiven, så anbefalingen er overbevist om, vi får begge hold på tavlen. Det skete i tre af Leeds Uniteds seneste fire udekampe, og det er sket i fire af de seneste fem betydende indbyrdes møder. Og det har også været facit i de to første kampe under Lampard for Everton FC.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,61
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Everton FC – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton FC er nummer 16 i tabellen med 19 point efter 21 runder. 

 • Statistikken for Everton FC siger 5-4-12, mens deres måldifference er 25:38.

 • Leeds United er en tak højere i tabellen som nummer 15 med 23 point efter 22 kampe. 

 • Leeds Uniteds tal lyder på 5-8-9 og 27:43.

 • Demirai Gray scorer oftest for Everton FC med en foreløbig total på 5 mål.

 • Leeds Uniteds topscorer med 8 kasser er Raphinha.



Expected Goals: Everton FC vs. Leeds United – de seneste tre kampe

Everton FCResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Newcastle United – Everton FC(3-1)3,12 – 0,73Aston Villa FC – Leeds United(3-3)1,65 – 1,99 
Everton FC – Brentford FC(4-1)1,75 – 0,88Leeds United – Newcastle United (0-1)1,21 – 1,37
Everton FC – Aston Villa FC(0-1)1,47 – 0,39 West Ham United – Leeds United(2-3)1,92 – 2,65  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Leeds United?

Everton FC – Leeds United spilles lørdag den 12. februar 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Everton FC – Leeds United?

Everton FC – Leeds United spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv et svar