18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton FC – Chelsea FC: Odds og optakt den 6. august 2022

Sidste sæson var noget turbulent for Chelsea FC, så de trænger givetvis til mere at juble over. (Foto: Bildbyrån)

Everton FC tager mod Chelsea i de to holds første kamp i Premier League-sæsonen. Værterne havde en horribel sæson sidste år, hvor det bedste at tage med var, at de undgik nedrykning. Chelsea FC havde nok heller ikke deres bedste sæson med det megen bøvl om ejer Roman Abramovich, men de fik dog klemt sig i top 4 og sikrede dermed endnu en sæsons indtjening fra Champions League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 6. august 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Everton FC – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 17° og jævn vind

Optakt til Everton FC – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en mildest talt træls liste af skadesramte spillere, de indleder sæsonen med i Everton FC. De skulle ellers gerne have lagt afstand til den forfærdelige sæson sidste år. De har sagt farvel til topscorer Richarlison, mens de har sagt pænt goddag til Tarkowski til midterforsvaret og Vinaigre og McNeil til venstresiden. Det ser isoleret ikke helt tosset ud, hvis bare de kan finde Richarlisons scoringer andetsteds. 

Men de begynder altså sæsonen med Calvert-Lewin ude i seks uger med skade, mens Salomon Rondon har karantæne. Townsend, Davies og Gomes er ude med skader, og så begynder det jo at se en anelse presset ud for værterne. Træner Lampard kan varme sig ved, at Everton FC har banket Chelsea i de seneste fire indbyrdes møder på Goodison Park, men det kan blive en træls sæsonstart for Everton FC lørdag aften. 

Det ser nu heller ikke alt for lovende ud for Chelsea. De har mistet Andreas Christensen og Antonio Rüdiger i det centrale forsvar, og det kan stadig ende med at både Azpilicueta og Marcos Alonso også forsvinder. Romelu Lukaku er rejst ‘hjem’ til Italien, og det er umiddelbart ikke noget stort savn, men det betyder altså, at Chelsea FC begynder den nye sæson stort set uden angribere.

Koulibalys tilgang i defensiven skal nok vise sig at være god for dem, og mon ikke Raheem Sterling også bliver en gevinst? Armando Broja er vendt retur fra lejeophold hos Southampton, hvor han gjorde det godt, men han er altså bare 20 år. Han kan næppe føre dem til en ny triumf i Champions League. Det kunne Cristiano Ronaldo måske, og ejer Todd Boehly er lun på portugiseren, men træner Tuchel har meldt sig i koret af toptrænere, der denne sommer har vendt tomlen ned over for Ronaldo. 


Everton FC:

 • Asmir Begovic (Mål, Reserve) – Tvivlsom
 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Andre Gomes (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Tom Davies (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Andros Townsend (Kant, Fast) – Skadet
 • Salomon Rondon (Angreb, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet


Chelsea FC:

 • Timo Werner (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Tarkowski, Keane, Godfrey; Patterson, Iwobi, Doucouré, Mykolenko; McNeil, Dele, Gordon.

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Koulibaly; James, Jorginho, Kanté, Alonso; Mount, Sterling; Havertz.


Odds på Everton FC – Chelsea FC

Skæver vi til oddsene hos bookmakerne, viser de, at Chelsea FC er ganske klare favoritter.


Odds-forslag: En forsigtig premiere på Goodison Park

Ingen af de seneste 11 indbyrdes opgør – når vi tæller både London og Liverpool med – er endt med udesejr. De seneste fem møder på Goodison Park er endt med fire hjemmesejr og en uafgjort. Scoren i Evertons favør siger 7:1. Så selv med en normal trup med masser af klasseangribere har Chelsea haft svært ved at score mod Everton på Goodison Park. 

Frank Lampard vil elske at snuppe point fra sin gamle klub, og det er vel meget tænkeligt, at Everton FC i dette opgør vil være ganske fint tilfredse med et enkelt point. Så derfor kan de godt tænkes at tage sig god tid til dødbolde. At trække lidt tid ved indkast. At spille en anelse henholdende. Når vi tager deres seneste sæson – og deres transfervindue og deres skadesliste – med i ligningen giver det såmænd god mening. 

Derfor tror anbefalingen, vi kan få en målfattig affære. Det skal nok blive intenst og spækket med drabelige nærkampe og fight om hver eneste millimeter på banen. Det behøver bare ikke udmønte sig i et hav af scoringer. Otte mål i de seneste fem møder på Goodison Park giver et snit på 1,6 mål per kamp. Vi byder ind en kamp med maksimalt to scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Everton FC – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton FC sluttede sidste sæson som nummer 16 med 39 point efter 38 kampe. 

 • Tallene for Everton FC sagde 11-6-21 og 43:66.

 • Chelsea FC blev nummer 3, og de fik 74 point ud af de 38 runder. 

 • Chelsea FCs statistik var 21-11-6 med en målforskel på 76:33.

 • Richarlison blev Everton FCs topscorer med 10 sæsonmål.

 • Hos Chelsea FC var ivrigste mand foran mål Mason Mount, der nettede 11 gange.


Expected Goals: Everton FC – Chelsea FC de seneste tre kampe:

Everton FCResultatxGChelsea FCResultatxG
Everton FC – Dynamo Kiev(3-0) 1,23 – 0,51Udinese – Chelsea FC (1-3)0,56 – 3,23 
Blackpool – Everton FC (2-4) 1,77 – 2,35Arsenal FC – Chelsea FC(4-0) 2,44 – 0,20 
Minnesota United – Everton FC(4-0)3,37 – 0,61 Charlotte FC – Chelsea FC(1-1)1,42 – 1,82 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Chelsea FC?

Everton FC – Chelsea FC spilles lørdag den 6. august 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Everton FC – Chelsea FC?

Everton FC – Chelsea FC spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar