18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Everton FC – Aston Villa FC: Odds og optakt den 22. januar 2022

Aston Villa FC-spillere fejrer et selvmål af Lucas Digne – fra tiden før han skiftede til netop Birmingham-klubben. (Foto: Bildbyrån)

Goodison Park byder på Everton FC og Aston Villa FC lørdag først på eftermiddagen. Der er ny mand på linjen hos Everton FC, og spørgsmålet er, om det umiddelbart gør tingene bedre. Benitez røg ud, og nu står Duncan Ferguson med det midlertidige ansvar. Hos gæsterne fra Aston Villa FC virkede det, da Steven Gerrard overtog tøjlerne, og holdet har fået en smuk aura af optimisme over sig. Det har næppe heller gjort det værre, at Coutinho og Digne er kommet til – sidstnævnte jo i øvrigt fra Everton FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton FC – Aston Villa FC. Der er kampstart lørdag d. 22. januar 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Everton FC – Aston Villa FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 8° og frisk vind


Optakt til Everton FC – Aston Villa FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Blot én sejr i de seneste 13 ligakampe var for lidt for Everton FC, der sagde Adios til Rafael Benitez, og nu er på jagt efter en ny træner. Men The Show Must Go On, og mens de leder, har Duncan Ferguson overtaget plastikstolen på sidelinjen. Om det kan give en kortvarig chokeffekt, eller om det bare er tænkt som et plaster, der skal forhindre skuden i at tage yderligere vand ind, må tiden vise. 

 Til opgøret her må de undvære Allan på midten, som er ude med sygdom, mens Alex Iwobi er til Africa Cup of Nations. Både Delph og Davies på midten såvel som Branthwaite i det centrale forsvar er meldt tvivlsomme til kamp. Den midlertidige træner Ferguson vil helt sikkert pumpe gejst og gnist og vilje ind i mandskabet. Måske bliver det ikke nødvendigvis poleret bold, men det bliver ærligt og helhjertet. Dét er Ferguson garant for.

De vejrer måske nok optimisme hos Aston Villa FC, men på det seneste har der nu alligevel været en fæl hørm af knap så mange sejre som ønskeligt. Det blev til exit fra FA Cuppen mod Manchester United, og det lignede længe også et nederlag i den efterfølgende ligakamp mod samme, men på to relativt sene scoringer fik Aston Villa FC udlignet og 2:2-målet endda sat ind af nyindkøbet Coutinho. 

Får de gang i brasilianeren, vil det gøre offensiven yderligere potent med Buendia, Watkins og Ings som krydderi, og selv om det altså stadig ikke er blevet til en sejr i 2022, kan Aston Villa FC tillade sig at drømme om bedre tider. Februar byder på Leeds United, Newcastle United, Watford FC og Brighton and Hove Albion. Det ligner en periode med gode muligheder for at tanke point på kontoen og kravle frem i tabellen, hvor den aktuelle 13. plads ikke er helt tilfredsstillende. 

Everton FC:

 • Jarrad Branthwaite (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Tom Davies (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Allan (Midtbane, Fast) – Sygdom
 • Alex Iwobi (Kant, Fast) – Africa Cup of Nations

Aston Villa FC:

 • Ezri Konza (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Ashley Young (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Marvelous Nakamba (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Leon Bailey (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Trezeguet (Kant, Reserve) – Africa Cup of Nations
 • Bertrand Isidore Traoré (Kant, Reserve) – Africa Cup of Nations

Everton FC forventet startopstilling: Pickford; Patterson, Godfrey, Keane, Mykolenko; Gordon, Doucouré, Gomes, Gray; Rondon, Calvert-Lewin.

Aston Villa FC forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; Ramsey, Luiz, McGinn; Buendia, Watkins, Coutinho.


Odds på Everton FC – Aston Villa FC

Kigger vi på kampens odds, ser det ud til, vi kan forvente en helt lige affære på Goodison Park.


Odds-forslag: Mål i rigelige mængder

Rigelig er jo egentlig elastik i metermål, for hvor meget skal der egentlig til, for at det er rigeligt? Begge mandskaber har i den første halvdel af Premier League-sæsonen været ganske gavmilde i forhold til mål i deres kampe. Samlet 58 scoringer i Everton FCs 19 kampe giver et snit på lidt mere end tre mål per kamp. Af dem har de selv stået for lidt mere end 1,25. 

Gæsterne har med 59 scoringer i deres 20 kampe lagt sig lige under tre scoringer i snit, men de står selv for lidt flere af de kasser med 1,35 mål per kamp. De to holds seneste to møder på Goodison Park er endt 1:1 og 1:2, og Everton FC har i deres seneste syv kampe set begge hold score. Det gør sig gældende for seks af Aston Villa FCs seneste ni kampe. 

Så der er udsigt til mål, og med et Everton FC, der skal vende båden efter afskeden med Benitez, og med en givet ganske entusiastisk og medlevende Ferguson på linjen, bør komme både til chancer og scoring her. Det samme gælder for gæsterne, der med Coutinho ser ud til at have opgraderet deres offensive arsenal med en hel del procent, og så kan det jo blive en festlig eftermiddag på Goodison Park. Anbefalingen går med mindst en scoring til hvert hold.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,77
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Everton FC – Aston Villa FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton FC er nummer 16 i tabellen med 19 point efter 19 kampe. 

 • Statistikken for Everton FC siger 5-4-10 med en måldifference på 24:34.

 • Gæsterne fra Aston Villa FC indtager 13. pladsen med 23 point efter 20 runder. 

 • Aston Villa FCs tal lyder på 7-2-11 og scoren 27:32.

 • Demarai Gray er hyppigste mand på måltavlen for Everton FC med bare 5 træffere.

 • Hos Aston Villa FC er Ollie Watkins topscorer med 5 mål.Expected Goals: Everton FC vs. Aston Villa FC – de seneste tre kampe

Everton FCResultatxGAston Villa FCResultatxG
Norwich City – Everton FC  (2-1)0,54 – 1,84Aston Villa FC – Manchester United(2-2)2,18 – 0,96 
Hull City – Everton FC(2-3)1,67 – 1,36Manchester United – Aston Villa FC(1-0)1,37 – 1,38
Everton FC – Brighton and Hove Albion(2-3)2,03 – 1,02 Brentford FC – Aston Villa FC(2-1)1,36 – 1,25 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton FC – Aston Villa FC?

Everton FC – Aston Villa FC spilles lørdag den 22. januar 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Everton FC – Aston Villa FC?

Everton FC – Aston Villa FC spilles på Goodison Park i Liverpool i England.

Skriv et svar