18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Everton – Crystal Palace: Odds og optakt den 19. maj 2022

Jordan Pickford og Everton er endnu ikke fri fra nedrykning her med to kampe tilbage af Premier League-sæsonen. (Foto: Bildbyrån)
Jordan Pickford og Everton er endnu ikke fri fra nedrykning her med to kampe tilbage af Premier League-sæsonen. (Foto: Bildbyrån)

Everton tabte weekendens kamp til Brentford, og er dermed stadig i spil til den sidste nedrykningsplads. Med en svær udekamp mod Arsenal i sidste spillerunde skal der helst en sejr på bordet her mod Crystal Palace, som ikke længere har noget at spille for. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Crystal Palace. Der er kampstart torsdag d. 19. maj 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Everton – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 15°, svag vind

Optakt til Everton – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Everton er endnu ikke i sikker afstand til nedrykningsstregen her med to spillerunder tilbage af sæsonen. Overlevelsen kunne ellers være kommet i land senest i hjemmekampen mod Brentford, og det startede da også som planlagt, da Calvert-Lewin bragte The Toffees foran efter kun 10 minutter. Et rødt kort til Jarrad Branthwaite en håndfuld minutter senere forpurrede dog den gode start, og derfra blev det svært. Det endte for tyvende gang i sæsonen med nederlag til de blå fra Liverpool, og dermed er de endnu ikke sikret endnu en sæson i den bedste engelske række.

I skrivende stund er der 2 point ned til Burnley under stregen, mens der er 1 point ned til Leeds, som har spillet end kampe mere. En sejr her vil dermed betyde et forspring på 4 point ned til Leeds inden sidste spillerunde, så der kan virkelig blive noget at fejre i morgen aften på Goodison Park. Crystal Palace finder vi et par placeringer længere oppe i tabellen, så Vieras mandskab har ikke længere noget at spille for i denne sæson. Det betyder dog ikke, at gæsterne er gået på sommerferie, det er nemlig blevet til fire brugbare resultater på stribe, herunder to sejre.

Everton døjer med en hel del fravær, der er flere skader, et par karantæner fra to røde kort i seneste kamp, og så meldes en del spillere også på vippen til at blive klar. Så selvom motivationen helt klart taler for Everton, så bliver det måske mere indviklet end som så mod et Crystal Palace-mandskab, som ikke taber særlig mange fodboldkampe. Hjemmepublikummet kommer til at sidde på det yderste af sædet til dette opgør.


Everton:

 • Yerry Mina (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Jarrad Branthwaite (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Salomón Rondón (Angreb, Reserve) – Karantæne
 • Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Andros Townsend (Kant, Fast) – Skadet
 • Michael Keane (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Ben Godfrey (Forsvar, Fast) – Tvivlsom


Crystal Palace:

 • Michael Olise (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Holgate, Keane; Iwobi, Allan, Doucoure, Mykolenko; Gordon, Calvert-Lewin, Richarlison

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Clyne, Andersen, Kouyate, Guehi, Mitchell; Gallagher, Milivojevic, Schlupp; Zaha, Mateta


Odds på Everton – Crystal Palace

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Motivationen taler for Everton, meeeen..

Sidste Everton-kamp i sæsonen er ude mod Arsenal, hvor det må forventes, at chancen for 3 point er væsentlig mindre end her hjemme mod Crystal Palace, så The Toffees kan gøre dem selv en kæmpe tjeneste ved at snuppe sejr + endegyldig overlevelse torsdag aften. Forudsætningerne for en sejr er dog ikke på max, da Lampard må undvære en håndfuld spillere til opgøret. Især hjemmeholdets defensiv ser svækket ud med Miina, Godfrey, og muligvis også Keane på skadesbænken.

Everton er blevet gjort til rimelig komfortable favoritter til opgøret, og motivationen bør da også være højere end hos gæsterne, men der er ikke noget, som tyder på at Vieras tropper er gået på tidlig sommerferie. Crystal Palace har hentet point i de seneste fire kampe, hvoraf to er endt i sejr. Gæsterne har i modsætning til hjemmeholdet en stort set skadesfri trup, så der er grobund for at de kan få femte brugbare resultat på stribe. Everton er svækket bag til, og det kan vise sig fatalt mod Crystal Palace, som har flere fine offensive spillere i blandt andre Gallagher og Zaha. Som det er gået indtil videre i sæsonen er der ikke noget, som forsvarer at Everton er klare favoritter, og med en lang skadesliste virker favoritværdigheden til at være en kende for stor. Anbefalingen bliver minimum 1 point til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,99
Crystal Palace eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Everton – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton er nummer 16 i Premier League med 36 point for 36 kampe. Statistikken er på 10-6-20 og målscoren 39:59.

 • Crystal Palace er nummer 13 med 35 point for 36 kampe. Statistikken er på 10-15-11 og målscoren 47:43.

 • Richarlison er topscorer for hjemmeholdet med 9 kasser.

 • Zaha topper listen for gæsterne med 12 scoringer.

 • Sæsonens første indbyrdes endte 3-1 til Crystal Palace.


Expected Goals: Everton vs. Crystal Palace de seneste tre kampe:

EvertonResultatxGCrystal PalaceResultatxG
Everton – Brentford(2-3) 2,46 – 1,58Aston Villa – Crystal Palace(1-1) 1,67 – 0,91 
Watford – Everton(0-0) 0,51 – 1,31 Crystal Palace – Watford(1-0) 2,32 – 0,25
Leicester – Everton(1-2)1,94 – 2,31 Southampton – Crystal Palace(1-2) 1,3 – 1,6 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Everton – Crystal Palace?

Everton – Crystal Palace spilles torsdag den 19. maj 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Everton – Crystal Palace?

Everton – Crystal Palace spilles på Goodison Park i Liverpool

Skriv første kommentar

Skriv et svar