18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Crystal Palace: Odds og optakt den 5. april 2021

Hjemmeholdet skal tilbage på sejrskurs hvis de vil prøve krræfter med Champions League i næste sæson, og der burde være muligheder mandag, for Crystal Palace har ikke det store på spil i midten af Premier League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Crystal Palace. Der er kampstart mandag d. 5. april 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Everton – Crystal Palace

Oddsene indikerer at værterne fra Everton er favoritter til dette opgør.

Everton – Crystal Palace: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Everton – Crystal Palace: Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet har overordnet set haft en rigtig fin sæson, og det kan nå at blive endnu bedre! Vi finder dem på 8.pladsen i Premier League, og det lyder måske ikke specielt prangende, men der er muligheder for mere. De har 5 point op til Chelsea på den Champions League givende 4.plads, men de har altså også to kampe i hånden, med sejre i begge de kampe, så ser det pludselig virkelig god ud for Everton. Meeeen… Det har været lidt svingende på det sidste, to nederlag, tre sejre, så to nederlag igen. Det er ikke helt stabilt nok til at bide skeer med de allerbedste, og de skal finde tilbage på vindersporet hurtigst muligt, hvis ikke de skal hægtes af den tætte fight om 4.pladsen.

Crystal Palace har haft en godkendt sæson pointmæssigt, men det har altså været skuffende til tider, i hvert fald spillemæssigt. De har på det seneste haft en lang række kampe uden deres største profil, Wilfried Zaha, og det har været enormt tamt hvad de offensivt har leveret uden ham, men pointmæssigt er de egentlig sluppet hæderligt fra det. De er på sikker overlevelseskurs i Premier League med et forspring på 11 point til stregen, og med deres generelle niveau er det ikke realistisk, at de kan stile meget højere end deres nuværende position. De kan nærmest spille helt frit herfra til slutningen på sæsonen, og sådan nogle kampe uden det store på spil kan have både positiv og negativ effekt. Zaha han var tilbage i startopstilling til sidste kamp, og Crystal Palace kom tilbage på sejrssporet efter et par kampe i træk uden sejr. De har dog et par andre faste startere ude til dette opgør, men så længe Zaha er tilbage, så må de være nogenlunde tilfredse hos Crystal Palace.

Everton:
Jordan Pickford, (Målmand, Fast) – Skadet
Abdoulaye Doucoure (Midtbane, Fast) – Skadet
Fabian Delph (Midtbane, Reserve) – Skadet

Crystal Palace:
Cheikhou Kouyate (Midtbane, Fast) – Skadet
Nathaniel Clyne (Back, Fast) – Skadet
James McCarthur (Midtbane, Fast) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Olsen; Holgate, Mina, Keane, Digne; Gomes, Allan, Davies; Rodriguez; Calvert-Lewin, Richarlison.

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyate, Cahill, Van Aanholt; Townsend, Riedewald, Milivojevic, Schlupp; Zaha, Benteke.

Odds-forslag: Hvis de vil være med, så er det også nu [

Everton skal op på hesten igen, og ud at jagte de europæiske billetter! De sluttede skuffende af før landskampspausen med nederlag til Chelsea(herregud), men endnu værre, hjemme til Burnley. Man tænker umiddelbart, at en lille pause kom meget belejligt for Ancelotti og co. som har haft tid til lige at trække luft ind, og så kommer de formentlig med et helt andet udtryk i morgen. De har nemlig masser at spille for, og det er egentlig lidt overraskende, at de byder sig så godt til i top-4 ræset. De har virkelig stor kvalitet når de rammer dagen med profiler som James, Calvert-Lewin og Richarlison kan de drive gæk med det fleste forsvarer.

Der bør og skal være motivation til forskel mandag aften, for helt ærligt, så har udeholdet ikke rigtig noget at spille for. Det ville være enestående for Everton at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, og hvis det skal blive en realitet, så skal en hjemmekamp imod Crystal Palace vindes. Hjemmeholdet er et bedre hold målt på de fleste parametre, og de har langt mere at spille for end udeholdet. Vi går med 3 point til Everton her.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Everton – Crystal Palace: Statistik, topscorer og H2H

  • Værterne fra Everton indtager 8.pladsen i Premier League med en statistik på 14-4-10 og en målscore på 40:37.

  • Crystal Palace finder vi på 12.pladsen i ligaen med en statistik på 10-7-12 og en målscore på 31:47.

  • Everton råder over en af de farligste angribere i Premier League, Calvert-Lewin har virkelig fået sit gennembrud i denne sæson med hans 14 ligamål.

  • EN-DE-LIG! Zaha er tilbage for Crystal Palace, og han er den absolut farligste spiller i deres trup. På trods af skadeskvaler, står han noteret for 9 ligamål.

  • Det første indbyrdes opgør endte i en snæver Everton sejr på mål af Calvert-Lewin og Richarlison.

Skriv et svar