18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Everton – Aston Villa: Odds og optakt den 1. maj 2021

Underholdningen lørdag aften i Premier League består i en duel på Goodison Park mellem Everton og Aston Villa. Værterne fik senest deres første sejr i syv kampe, mens gæsterne stadig savner anfører Jack Grealish. Uden ham går det ikke for gæsterne. Og Everton øjner chancen for et sidste raid på top 4. Men det kræver sejr i denne kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Everton – Aston Villa. Der er kampstart lørdag d. 1. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

Foto: Bildbyrån

GÅ TIL


Everton – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Goodison Park, Liverpool
Vejret: 7° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 05:04.


Optakt til Everton – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Tre nederlag på stribe blev fulgt af tre uafgjorte i rap. I fredags vandt Everton så endelig igen, da de hapsede en 1-0-sejr på Emirates mod Arsenal. Nu kan de jo håbe, mønsteret holder, så det bliver til tre sejre i rap, for det har de brug for. De har aktuelt seks point op til Chelsea på fjerdepladsen, men Everton har endnu en kamp mod Aston Villa, som de mangler for at være på omgangshøjde med de øvrige hold. Sejr dér. Og sejr hér. Så ser det lovende ud igen. Om spillet egentlig var til den store optimisme mod Arsenal, er der nok flere meninger om, men spillet var til tre point, og det bliver det væsentligste i sæsonens sidste seks kampe. 

Everton mangler altså Aston Villa to gange, og de mangler Sheffield United og Wolverhampton. Det skal give 12 point, hvis de stadig skal drømme om Champions League-billetter. Og der er heller ikke plads til nederlag, når Everton i næste weekend møder West Ham. Såeh … så skal de altså hente 15 point i de næste fem kampe, og så kan de være med til at fejre mesterskabet på Etihad, når de i sidste runde spiller ude mod Manchester City

Der har berettiget været enormt fokus på, at Aston Villa siden anfører Jack Grealish blev skadet i februar blot har vundet to af deres 10 kampe uden kaptajnen. Selv om holdet på mange områder besidder enorm kvalitet selv uden Jack Grealish, er de faldet sammen og gået fra et hold, der pressede på i spillet om europæiske pladser til nu at ligne et hold, der ender i et ligegyldigt ingenmandsland midt i tabellen. Men man kan også tage en helikopter-tur højt op og tilbage til træner Dean Smith overtog holdet i oktober 2018. For to-og-et-halvt år siden lå Aston Villa midt i Championship. Nu er de skuffede over, de ikke kan holde fast i en europæisk plads i Premier League. Det er da en form for fremskridt, der er til at få øje på.

Men når vi så er ude af helikopteren og nede på jorden igen, er det da helt forståeligt, at der er skuffelse over den nuværende form. De seneste tre udekampe har givet nederlag mod Liverpool og Sheffield United og uafgjort mod Newcastle. Hjemme er det blevet 0-0 mod Wolverhampton og 2-2 mod West Bromwich, mens møderne med Tottenham og Manchester City begge har givet nederlag. Der er meget at være nedslået over hos Aston Villa aktuelt, men de kan jo også vælge at glæde sig over, at den fremragende højre back Matty Cash er tilbage fra karantæne, og at Olli Watkins i front er en konstant trussel for modstanderne uanset, hvordan det så i øvrigt går for Aston Villa. 

Everton:

 • Michael Keane (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jean-Philippe Gbamin (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Abdoulaye Doucoure (Midtbane, Fast)  – Skadet

Aston Villa:

 • Moran Sanson (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Trezeguet (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jack Grealish (Kant, Fast) – Skadet

Everton forventet startopstilling: Pickford; Coleman, Holgate, Godfrey, Digne; Allan, Gomes;  Richarlison, Rodriguez, Sigurdsson; Calvert-Lewin.

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Ramsey, Luiz, McGinn; Ghazi, Davis, Watkins.

Odds på Everton – Aston Villa

Kigger vi på oddsene til kampen, viser de, bookmakerne regner med sejr til Everton. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Everton gør et sidste forsøg

Ni hjemmekampe på stribe for Everton har givet én sejr. Tre er endt uafgjort, og så har de altså tabt fem. Det er jo ikke just det stof, drømme er gjort af, og hvis de skal holde liv i håbet om europæisk bold næste sæson, er det tiden at gøre noget ved den rædderlige statistik. Aston Villa har ikke vundet de seneste otte gange, de har gæstet Goodison Park i Premier League. Det er blevet til fem uafgjorte og tre Everton-sejre. 

Det kunne jo lugte af en uafgjort, og lagt sammen med at Everton har spillet tre af deres seneste fire kampe uafgjort også, bygger det jo ligefrem en sag. Men. For der er et men. Aston Villa er ikke bare i dårlig form og savner deres anfører. De er også så småt ved at være gået på sommerferie. Måske ikke helt resultatmæssigt endnu men selv lokalbraget mod West Bromwich, der er så godt som rykket ned, kunne Aston Villa kun svinge sig op til at spille uafgjort. I deres seneste kampe har flere af spillerne lignet nogen, der ikke helt har samme motivation som tidligere. 

Dét parret med at Everton altså stadig har en mulighed for at klemme sig ind på en europæisk plads. Efter en lang periode med manglende resultater hentede de første sejr i syv kampe, da de sidste fredag besejrede Arsenal. Og nu kan de så sætte en spurt ind. Træner Carlo Ancelotti ved, hvilke knapper man trykker på for at motivere, og han forstår rent taktisk at sætte holdet op, så han undervejs stort set ikke behøver dirigere. Her vil han formå at sætte dem op til at hente en sejr på ren og skær motivation. Everton har haft en sæson over middel, og hvis de sætter damp på de sidste seks kampe, kan det endda stadig blive langt, langt over middel. Anbefalingen er 1-tallet, 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
888Sport
2,02
Everton
Besøg 888Sport *


Everton – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

 • Everton er stille dalet ned på 8. pladsen med 52 point for 32 kampe. 

 • Statistikken for værterne er 15-7-10 og 44:40. Hjemme på Goodison Park er det blevet til 5-4-7 og 22:25. Det rækker til en 15. plads i ‘hjemmebane-tabellen’. 

 • Aston Villa er placeret på tabellens 11. plads med 45 point efter 32 runder. 

 • Tallene for gæsterne siger 13-6-13 og scoren 46:37. På udebane har de hapset 7-3-6 og 20:14 – kun Manchester City har lukket færre mål ind på udebane. 

 • Evertons topscorer er Dominic Calvert-Lewin, som har nettet 14 gange i sæsonen.

 • Aston Villas Ollie Watkins er på 12 træffere, og det gør ham til holdets topscorer.

 • 16. juli 2020 spillede de senest på Goodison Park i en duel, som endte 1-1.

 • Det er sæsonens første møde mellem de to, og det er seneste første møde for to hold i Premier Leagues historie. 


Expected Goals: Everton – Aston Villa – de seneste tre kampe

EvertonResultatxGAston VillaResultatxG
Arsenal – Everton(0-1)1,05 – 1,14Aston Villa – West Bromwich(2-2)3,26 – 1,31
Everton – Tottenham(2-2)3,30 – 1,08Aston Villa – Manchester City(1-2)0,59 – 0,96
Brighton – Everton(0-0)1,73 – 0,57Liverpool – Aston Villa(2-1)2,73 – 1,00
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar