18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Wolverhampton: Odds og optakt den 18. oktober 2022

Joachim Andersen har vist god form for Crystal Palace i denne sæson, og ligner en fast starter til VM om en måneds tid. (Foto: Bildbyrån)
Joachim Andersen har vist god form for Crystal Palace i denne sæson, og ligner en fast starter til VM om en måneds tid. (Foto: Bildbyrån)

De store internationale klubturneringer er på pause i denne uge, så i den engelske Premier League har de fundet plads til en midtuge-runde. Crystal Palace og Wolves, som begge har fået en lunken start på sæsonen, åbner ballet med en duel på Selhurst Park i London. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Wolverhampton. Der er kampstart tirsdag d. 18. oktober 2022 kl. 21:15. Se kampen på See eller Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Crystal Palace – Wolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 11° og svag vind

Crystal Palace – Wolverhampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Den nedre halvdel af Premier League, hvor vi finder både Crystal Palace og Wolverhampton, er uhyre tæt i skrivende stund. Hjemmeholdet indtager 13.pladsen med 10 point i ni kampe, mens gæsterne er nummer 17 med 9 point for ti kampe. Fra Wolves, som lige nøjagtig holder sig over nedrykningsstregen er der kun 4 point op til Liverpool på 8.pladsen, så et par sejre eller et par nederlag i streg kan virkelig rykke ved stillingen. Det har været en halvlunken sæsonstart for både Palace og Wolves, men der skal ikke mange point til før de befinder sig i den øvre halvdel af rækken.

Vieras mandskab spillede en flot sæson i fjor, og ligner umiddelbart ikke et hold, som bliver involveret i nedrykningskampen i denne sæson. Pointhøsten har ikke været overvældende indtil videre, men Palace blev altså også kastet for løverne fra start med kampe mod Arsenal, Liverpool og Manchester City i tre af de første fire kampe, ligesom de også allerede har krydset klinger med Chelsea. Derfor går hjemmeholdet også ind i en periode nu, hvor modstanderne bliver langt mere overkommelige, og det vil formentlig også betyde et spring opad i tabellen. På udebane har Crystal Palace stadig sæsonens første sejr til gode, men hjemme på Selhurst er de som regel stærke.

Wolves har haft et mere overkommeligt startprogram end Palace, men har hentet færre point i flere kampe. Det er ikke helt godt nok, og derfor har ledelsen også allerede taget konsekvensen. Bruno Lage blev smidt på porten i starten af oktober, mens der endnu ikke er fundet en afløser. Det dufter eftersigende af et comeback til Nuno Santo, men i weekenden var det altså Steve Davis, som var ved roret. Wolves spillede ingen sindsoprivende kamp mod Nottingham Forest, men sikrede sig til gengæld 3 vigtige point. Ruben Neves scorede på straffespark kort inde i 2.halvleg, mens Jose Sa i målet reddede et straffespark tyve minutter før tid, og så endte det altså en en snæver, men dejlig 1-0 sejr. Sæsonens blot anden. Gæsterne er kun kommet på måltavlen fire gange i de ti første kampe, og så er det altså svært at vinde fodboldkampe.


Crystal Palace:

 • Jack Butland (Mål, Reserve) – Skadet
 • Christopher Richards (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathaniel Clyne (Back, Fast) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Reserve) – Skadet


Wolverhampton:

 • Chiquinho (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sasa Kalajdzic (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Raul Jimenez (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Eze, Doucoure, Schlupp; Olise, Mateta, Zaha

Wolverhampton forventet startopstilling: Sa; Semedo, Kilman, Collins, Ait-Nouri; Nunes, Neves, Moutinho; Traore, Costa, Guedes


Odds på Crystal Palace – Wolverhampton

Crystal Palace er bookmakernes favoritter i kampen.


Odds-forslag: Endnu en tør omgang mellem Palace og Wolves

Tirsdag aften står den på duel fra den nedre halvdel af Premier League, når nummer 13, Crystal Palace, tager imod nummer 17, Wolverhampton. Kun 1 point adskiller de to hold, og det siger lidt om hvor tæt den del af rækken er i skrivende stund. Umiddelbart ligner det ikke det mest sindsoprivende opgør fra 12.spillerunde, det er nemlig sjældent særligt underholdende, når de to klubber krydser klinger. Der har selvfølgelig været udskiftning både på træner- og spillerfront over årene, men det er alligevel iøjnefaldende, at de seneste ni indbyrdes opgør alle er gået under 2.5 mål.

Hvis vi kigger på mål for og imod i denne sæson, så er der heller ikke meget, som tyder på en målfest her. Wolves er det mindst scorende hold i Premier League med sølle fire scoringer i ti kampe, mens Crystal Palace står noteret for ti mål i ni kampe. Begge mandskaber har dog godt styr på defensiven med 12 indkasserede mål indtil videre, og det er blot endnu et incitament for en målfattig affære. En tæt og målfattig omgang på Selhurst Park virker som det mest realistiske scenarie.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Crystal Palace – Wolverhampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Crystal Palace er nummer 13 i Premier League med 10 point i ni kampe. Statistikken er på 2-4-3 og målscoren 10:12. 

 • Wolves indtager Premier Leagues 17. plads med 9 point i ti kampe. Statistikken siger 2-3-5 og målscoren 4:12 

 • Ikke overraskende topper Wilfried Zaha topscorerlisten hos Palace. Angriberen står noteret for fire ligamål.

 • Wolves har kun scoret fire gange i sæsonen. Podence og Neves er kommet på tavlen to gange hver.

 • Crystal Palace vandt begge indbyrdes opgør over Wolves i sidste sæson. Begge gange med cifrene 2-0.

Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
7
Mål
8
Mål imod
11
Rent bur
1
Gule kort
13
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
5
Mål
10
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
2
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Rent bur
1


Expected Goals: Crystal Palace vs. Wolverhampton – de seneste tre kampe:

Crystal PalaceResultatxGWolverhamptonResultatxG
Leicester – Crystal Palace(0-0) 0,9 – 0,53Wolverhampton – Nottingham Forest(1-0) 1,52 – 1,68 
Crystal Palace – Leeds(2-1) 1,52 – 0,92Chelsea – Wolverhampton(3-0) 1,91 – 1,46 
Crystal Palace – Chelsea(1-2) 0,79 – 2,28 West Ham – Wolverhampton(2-0) 1,25 – 0,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace – Wolverhampton?

Crystal Palace – Wolverhampton spilles tirsdag den 18. oktober 2022 klokken 21:15.

Hvor spilles Crystal Palace – Wolverhampton?

Crystal Palace – Wolverhampton spilles på Selhurst Park i London

Skriv et svar