18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Southampton: Odds og optakt den 15. december 2021

Gallagher var helt varm i weekendens kamp mod Everton! Kommer der flere mål fra Chelsea lejesvenden her mod Southampton? (Foto: Bildbyrån)
Gallagher var helt varm i weekendens kamp mod Everton! Kommer der flere mål fra Chelsea lejesvenden her mod Southampton? (Foto: Bildbyrån)

Der er fuld smæk på Premier League-programmet for tiden! Onsdag får vi æren af Crystal Palace mod Southampton, hvor Joachim Andersen måske er tilbage fra infirmeriet. Rejser de formsvage gæster sig, eller tager Crystal Palace anden sejr i streg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Southampton. Der er kampstart onsdag den 15. december 2021 kl. 20:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Crystal Palace – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Simon Hooper
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Crystal Palace
Southampton
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 15. december 2021 20:25.

Optakt til Crystal Palace – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter tre nederlag i streg til henholdsvis Aston Villa, Leeds og Manchester United, må det have lunet gevaldigt i Crystal Palace-lejren, da de på overbevisende vis vandt 3-1 over Everton i søndags. Der var lige 10 minutter i anden halvleg, hvor Everton lignede et hold, som skulle have en udligning i kassen, men Conor Gallagher ville det anderledes og lukkede kampen med et fremragende hug fra distancen. Crystal Palace har været ganske solide på hjemmebane i denne sæson, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag i otte kampe. De er lige lovligt gavmilde i defensiven, men hjemme på Selhurst Park er de heldigvis selv flittige med scoringerne.

Den er ikke helt god for Ralph Hasenhüttl og Southampton, som er uden sejr i de seneste fem Premier League-kampe. De sløje resultater gør, at de efterhånden er ved at komme i karambolage med den helt kedelig del af rækken. Aktuelt har Southampton kun fire point ned til Burnley under stregen, og umiddelbart er der ikke noget, der tyder på fremgang hos gæsterne, som er hårdt ramt af skader til dette opgør. Senest måtte Adam Armstrong og Broja halte fra banen, og de bliver formentlig ikke klar. Det gør Che Adams heller ikke, så Hasenhüttl har ikke meget at rykke med offensivt. Der skal til at komme lidt point på kontoen hos gæsterne, ellers bliver de lynhurtigt fedtet ind i nedrykningskampen.


Crystal Palace:

 • Nathan Ferguson (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast) – Skadet


Southampton:

 • Alex McCarthy (Mål, Fast) – Skadet
 • Fraser Forster (Mål, Reserve) – Skadet
 • Armando Broja (Angreb, Fast) – Skadet
 • Adam Armstrong (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Stuart Armstrong (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Che Adams (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Tomkins, Guehi, Mitchell; Gallagher, Kouyate, Hughes; Olise, Benteke, Zaha.

Southampton forventet startopstilling: Caballero; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Tella; Long, Walcott.


Odds på Crystal Palace – Southampton

Crystal Palace er bookmakernes favorit ifølge oddsene på kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 15. december 2021 20:25.


Odds-forslag: Hasenhüttl har ikke noget at skyde med

Crystal Palace og Southampton kommer fra vidt forskellige oplevelser i weekenden. Palace rejste sig på fornemmeste vis med en 3-1 sejr over Everton efter en sløj stime med tre nederlag i træk. Southampton rejste sig ikke ovenpå deres sløje stime, for de fortsatte den med et 3-0 nederlag til Arsenal. Normalt ville jeg se dette som et helt jævnbyrdigt opgør, men Southampton i deres nuværende forfatning er svære at bakke op.

Crystal Palace har været ganske solide på hjemmebane i denne sæson, og de har i hvert fald været svære at besejre. Det er kun blevet til et nederlag i sæsonens første otte hjemmekampe, og der er ikke noget, som tyder på, at Southampton skulle ændre det onsdag aften. Gæsterne er uden sejr i de fem seneste kampe, hvor det er blevet til tre nederlag. Samtidig er de pt. et af ligaens dårligste udehold med kun 5 point i otte udekampe samt 17 indkasserede mål. Med så mange indkasserede mål på udebane, skal offensiven levere, hvis der skal point med hjem, men hele Southamptons offensive repetoire er ude med skader, så jeg kan ikke se, hvordan de skal få point mod et Crystal Palace-mandskab, som senest viste yderst lovende takter.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,18
Crystal Palace vinder
Gå til marathonbet *


Crystal Palace – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Crystal Palace er nummer 12 i Premier League med 10 point. Statistikken hos hjemmeholdet lyder på 4-7-5 og målscoren siger 22:22.

 • Gæsterne fra Southampton er på 16. pladsen med 16 point. Deres statistik er på 3-7-6 og målscoren 14:24.

 • Conor Gallagher er topscorer for Crystal Palace med seks kasser. Den unge englænderen var på pletten to gange i weekendens kamp mod Everton.

 • Che Adams og Armando Broja deler æren som topscorer for Southampton med tre mål hver. Begge spillere er dog skadede til dette opgør.

 • Det endte med en sejr til hvert hold i sidste sæsons to indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Southampton. Begge gange var det hjemmeholdet, der vandt.
Info
NavnCrystal PalaceCRY
Land
England
ENG
CheftrænerPatrick Vieira
Websitewww.cpfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
27
Mål imod
27
Rent bur
5
Gule kort
34
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Info
NavnSouthamptonSOU
Land
England
ENG
CheftrænerRalph Hasenhüttl
Websitewww.saintsfc.co.uk
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
19
Mål
20
Mål imod
29
Rent bur
5
Gule kort
37
Røde kort
2
Turnering
FA Cup
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
2
Røde kort
1
Turnering
Carabao Cup
Kampe spillet
3
Mål
11
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Crystal Palace – Southampton de seneste tre kampe:

Crystal PalaceResultatxGSouthamptonResultatxG
Crystal Palace – Everton(3-1)1,31 – 1,61Arsenal – Southampton(3-0)2,24 – 0,50 
Manchester United – Crystal Palace(1-0)1,43 – 0,62Southampton FC – Brighton(1-1)1,82 – 2,08 
Leeds – Crystal Palace(1-0)2,31 – 1,02 Southampton – Leicester(2-2)1,43 – 2,03  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace – Southampton?

Crystal Palace – Southampton spilles onsdag den 15. december 20:30.

Hvor spilles Crystal Palace – Southampton?

Crystal Palace – Southampton spilles på Selhurst Park.

Skriv et svar