18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Crystal Palace – Manchester United: Odds og optakt den 18. januar 2023

Nu kører det for De Røde Djævle! Ten Hags mandskab har vundet alle syv kampe efter VM-pausen, og tog senest en stor skalp mod lokalrivalerne fra Manchester City. Mon ikke, at der ligger 3 point mere og venter onsdag aften mod formsvage Crystal Palace? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Manchester United. Der er kampstart onsdag d. 18. januar 2023 kl. 21:00. Se kampen på See eller Viaplay.

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: John Brooks
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 0° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

: Skader, karantæner og startopstillinger

Onsdag aften skal vi have klaret et af flere hængepunkter fra 7.spillerunde, når Crystal Palace byder Manchester United op til dans hjemme på Selhurst Park. Hjemmeholdet er kommet skidt ud efter VM-pausen, så der venter en stor opgave mod Ten Hags brandvarme røde djævle.

Crystal Palace har ikke fundet fodfæste efter genstarten på Premier League. London-klubben har været i aktion fem gange siden VM-pausen, og i fire tilfælde er det endt i nederlag. Den negative stime af resultater gør, at hjemmeholdet fortsat skal kigge sig over skulderen på trods af en aktuel 12.plads. I skrivende stund er der 7 point ned til West Ham under stregen, så Viera og co. skal have rettet op på resultaterne inden de bliver fedtet fuldkommen ind i bundstriden. Offensiven virker til at være inde i en nedadgående formkurve, holdets ubestridte stjerne, Zaha, har hverken scoret eller assisteret i de fem seneste kampe, og det sætter altså sit præg på holdet, som er gået målløse fra banen i tre af de seneste fem kampe. Uden mål bliver det rigtig svært at hive point i land.

Fra et mandskab, hvor pilen peget nedad videre til et mandskab, hvor pilen peget fluks opad! Ten Hag virker til at have fundet formlen til succes i Manchester United. Gæsterne er kommet bragende ud efter VM, hvor de har gjort rent bord i de hidtidige syv kampe. I seks af de syv kampe har United da også været store favoritter, men weekendens lokalbrag mod City, viste at De Røde Djævle også kan mod de allerbedste. Ten Hag har fået United til at spille som et rigtigt hold, og lige så vigtigt har han fået gang i profiler som Rashford og Fernandes, som virkelig rammer formen for tiden. Gæsterne ligger lunt i svinget til en top-4 placering, men de mest inkarnerede fans drømmer formentlig også om at hale ind på Arsenal i toppen af rækken, og som minimum at ende højere end lokalrivalerne, City.

: Skader og karantæner

Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet

Joachim Andersen (Forsvar, Fast) – Skadet

James McArthur (Midtbane, Reserve) – Skadet

: Skader og karantæner

Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet

Diogo Dalot (Back, Fast) – Tvivlsom

Donny van de Beek (Midtbane, Reserve) – Skadet

Jadon Sancho (Kant, Fast) – Skadet

Forventede startopstillinger –

Odds på

Gæsterne fra Manchester United sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Odds-forslag: Røde Djævle fulde af selvtillid

Hvis de to mandskaber skulle have duelleret tilbage i september, som de var programsat til, så havde opgøret været svært at spå om. Dengang leverede United langt mindre overbevisende end de tilfældet er nu, hvor Ten Hag virker til virkelig at have fundet formlen. Spil og resultater har været flotte siden der kom gang i klubfodbolden igen. 7 sejre ud af 7 mulige taler sit klare sprog.

Crystal Palace har derimod fået en haltende genstart på klubfodbolden med fire nederlag i fem kampe. Heriblandt en 4-0 hjemmebanesnitter af Tottenham, som ellers ikke er noget at råbe hurra i disse dage. Offensivt fungerer det ikke for hjemmeholdet for tiden, selvom de på råt spillermateriale har flere gode kort på hånden.

Manchester United virker langt mere afstemte og sammentømrede end set i lang tid, og oser samtidig af selvtillid, hvilket står i diametral modsætning til Crystal Palace. Anbefalingen lyder på endnu en sejr til Ten Hag og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,80
Manchester United vinder
Gå til marathonbet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Crystal Palace indtager 12.pladsen i Premier League med 22 point efter 18 kampe. Statistikken er på 6-4-8 og målscoren 17:26.
  • Manchester United topper er nummer 4 med 38 point i 18 kampe. Statistikken er på 12-2-4 og målscoren 29:21
  • Wilfried Zaha er topscorer for hjemmeholdet med 6 kasser.
  • Brandvarme Marcus Rashford topper listen hos United med 8 scoringer.
  • I sidste sæson endte de to indbyrdes opgør mellem Crystal Palace og Manchester United med en sejr til hver. Begge gange vandt hjemmeholdet med 1-0.

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

Crystal PalaceResultatxGManchester UnitedResultatxG
Chelsea – Crystal Palace(1-0) 1,03 – 0,93Manchester United – Manchester City(2-1) 1,31 – 0,43 
Crystal Palace – Southampton (1-2)1,07 – 1,19Manchester United – Charlton(3-0)2,55 – 0,31 
Crystal Palace – Tottenham(0-4)0,92 – 1,35 Manchester United – Everton(3-1) 2,33 – 1,35 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace – Manchester United?

Crystal Palace – Manchester United spilles onsdag den 18. januar 2023 klokken 21:00.

Hvor spilles Crystal Palace – Manchester United?

Crystal Palace – Manchester United spilles på Selhurst Park, London

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Tyrkeren

    Lidt nysgerrig på, hvor I har den noget alternative startopstilling fra? Rashford er meldt klar – det samme er flere andre…

    1. SpilXperten

      Hej Tyrkeren,

      Vores opstillinger bliver hentet fra en leverandør, der specialiserer sig i opstillinger. Jeg skal ikke kunne sige hvordan opstillingen har set ud på det givne tidspunkt, da den rykker sig alt efter om der er tvivl om nogen, og hvis den tvivl bliver fjernet eller en spiller bliver meldt klar, så opdaterer den igen.

      Så lige nu kan jeg desværre ikke se hvordan startopstillingen så ud da du tjekkede, men hvis du har en idé om det, så vil jeg meget gerne tage det med videre, så vi kan kigge på om noget kan forbedres.

      Mvh
      Rasmus, SpilXperten.com