18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Manchester City: Odds og optakt den 1. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Crystal Palace tager tidligt lørdag mod Manchester City. Værterne har bare én sejr i de seneste syv ligakampe, mens gæsterne kommer direkte fra onsdagens Champions League-semifinale i Paris. Manchester City kan allerede i denne weekend blive mestre, men mon ikke de primært har tankerne mod den kommende returkamp mod PSG? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 1. maj 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Crystal Palace – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 06:59.


Optakt til Crystal Palace – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Crystal Palace vil med tre point i dette opgør kunne matematisk sikre overlevelse, hvis bare Fulham ikke vinder deres kamp. Det er selvsagt ikke verdens mest oplagt kamp at vinde for tabellens nummer 13, men i mandagens duel med Leicester City viste Crystal Palace tænder og kunne snildt have snuppet i hvert fald det ene point. Rent taktisk flyder tal-kombinationerne en anelse, for Wilfried Zaha trækker meget ud på kanten, mens Eberechi Eze søger ind centralt og arbejder tæt sammen med særligt Jaïro Riedewald. Det betyder, at Christian Benteke indtager rollen som ensom ulv på top, men det betyder også, at det bliver sværere at læse og dæmme op for Crystal Palace. 

Vi skal mere end seks år tilbage i tiden for at finde seneste hjemmesejr til Crystal Palace mod Manchester City. 6. april 2015 vandt de 2-1, og siden er det blevet til fire nederlag og en uafgjort i ligaen og også et FA Cup-nederlag i 2017. Wilfried Zaha er holdets topscorer med 10 kasser, og hvis han netter mindst én gang mere i sæsonen, vil det være hans højeste antal mål på en Premier League-sæson. Sker det ikke mod Manchester City, er der måske bedre plads i næste uge, hvor menuen byder på Sheffield United på udebane. 

En helt anderledes menu venter for Manchester City, der på tirsdag spiller returkamp mod PSG i Champions League. Skal det endelig lykkes for Manchester City at nå finalen i den fineste turnering? Det ser lovende ud. Kampen her er holdets tredje på bare seks dage, og efter sejr i Carabao Cup-finalen i søndags og Champions League-kamp i Paris onsdag er det barske løjer, at holdet så skal spille den tidlige kamp lørdag. Der bliver ikke taget meget hensyn i kampplanlægningen, 

Truppen er dog både stor, bred og fyldt med kvalitet, og eneste fravær til dette opgør er forsvarsspilleren John Stones, der har karantæne. Til gengæld må det forventes, at Kevin De Bruyne bliver sparet, så han ikke overbelaster sin ankel igen, og måske kan også Ilkay Gündogan og Phil Foden se frem til et hvil lørdag. Det betyder så til gengæld, at der bliver brug for Raheem Sterling, Fernandinho og Sergio Aguero. Det er jo ikke, fordi det ikke just er spillere med kvalitet, træner Pep Guardiola kan bringe i spil i stedet. Holdet har stadig 10 points forspring til Manchester United på andenpladsen og med fem runder igen begynder det så småt at lugte af også matematisk bekræftelse på Premier League-titlen. 

Crystal Palace:

 • Gary Cahill (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Mamadou Sakho (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Connor Wickham (Angreb, Reserve) – Skadet

Manchester City:

 • John Stones (Forsvar, Fast) – Karantæne

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyaté, Dann, Van Aanholt; Ayew, Milivojevic, Riedewald, Eze; Benteke, Zaha.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Cancelo, Garcia, Laporte, Aké; Rodri, Fernandinho; Sterling, Silva, Gabriel Jesus; Aguero.

Odds på Crystal Palace – Manchester City

Manchester City er helt som forventet bookmakernes favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: En forsigtig sejr til gæsterne

Crystal Palace har holdt buret rent i fem af deres otte hjemmekampe i 2021. I de tre tre øvrige er der så til gengæld suset 10 bolde i nettet. De seneste tre kampe har budt på uafgjort mod Everton og nederlag til Chelsea og Leicester City. Det er heller ikke de hold, Crystal Palace skal måle sig med, så mon ikke blikket allerede er rettet mod næste uges kamp mod Sheffield United, hvor de selv kan afgøre paragrafferne mod modstand på “deres egen størrelse”?

Manchester City har vundet samtlige 10 Premier League-kampe på udebane, de har spillet siden 19. december 2020. Syv gange har de vundet med mindst to overskydende mål og tre gange er det altså blevet til sejre på præcis ét mål. Manchester City har ikke spillet uafgjort i deres seneste 34 kampe i alle turneringer. Tre gange er det blevet til nederlag. 31 gange har de vundet. Det er ganske enkelt ærefrygtindgydende. De to seneste nederlag kom efter de to Champions League-kvartfinaler mod Dortmund. Så måske skal der være en lille klokke, der bimler her?

Måske er der noget, der bimler. Men ikke nok til at man for alvor kan tro på, Crystal Palace får noget ud af dette opgør. Det ligner en af de kampe, hvor Manchester City har bolden det meste af tiden og spiller og spiller og spiller, mens de nok ikke kommer frem til alt for mange store chancer, men på et eller andet tidspunkt får de puttet en bold i kassen, og så vinder de med et enkelt mål. Alternativt kommer de for femte udekamp i træk bagud 1-0, og så må de så lave to mål. Men anbefalingen er, at de vinder med præcis ét mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,75
Manchester City med præcis 1
Besøg Bet365 *


Crystal Palace – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Crystal Palace er nummer 13 i Premier League med 38 point for 32 kampe. 

 • Statistikken for hjemmeholdet er 10-8-14 med målforskellen 34:54. På hjemmebane hedder det 5-5-6 og 16:25. 

 • Gæsterne fra Manchester City topper tabellen med 77 point efter 33 runder. 

 • Manchester Citys tal siger 24-5-4 og 69:24. På udebane har de hentet 12-3-1 og 32:9.

 • Topscorer hos Crystal Palace er Wilfried Zaha, som er noteret for 10 scoringer i sæsonen. 

 • Hos Manchester City er det Ilkay Gündogan, der er topscorer med 12 sæsontræffere. 

 • Deres første møde i sæsonen var naturligvis i Manchester, og på Etihad endte det 17. januar i år 4-0 til Manchester City. 

 • Seneste møde på Selhurst Park var 19. oktober 2019, og dét opgør vandt Manchester City 2-0. 


Expected Goals: Crystal Palace – Manchester City – de seneste tre kampe

Crystal PalaceResultatxGManchester CityResultatxG
Leicester City – Crystal Palace(2-1)1,44 – 0,79PSG – Manchester City(1-2)1,11 – 1,02
Crystal Palace – Chelsea(1-4)0,22 – 2,86Manchester City – Tottenham(1-0)2,92 – 0,04
Everton – Crystal Palace(1-1)2,80 – 0,70Chelsea – Manchester City(1-0)0,59 – 0,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar