18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Leicester: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Crystal Palace har fået en godkendt start i Premier League, og har stadig sæsonens første hjemmebanenederlag til gode. Denne gang gæster Kasper Schmeichel og Leicester, som indtil videre har været et skuffende bekendtskab, så chancerne for at holde den ubesejrede stime på Selhurst Park bør være til stede. Rejser Leicester sig her, eller bliver det til endnu en skuffende indsats? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Leicester. Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 15:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Crystal Palace – Leicester: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 14° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Crystal Palace – Leicester: Skader, karantæner og startopstillinger

Man skal kigge mod den nedre halvdel af Premier League-tabellen for at finde Crystal Palace og Leicester, som indtager henholdsvis 13. og 15. pladsen efter seks spillerunder. Crystal Palace hører til i den ende af tabellen, mens det må siges, at være en anelse skuffende for Leicester ikke at have høstet flere point indtil videre. Et point adskiller de to hold, så værterne har mulighedere for at tage et spring op i tabellen med en sejr her.

Crystal Palace har gjort det ok indtil videre i denne sæson, det er godt nok blevet til to nederlag i seks kampe, men nederlagene er altså faldet til to af de allerbedste hold i rækken, Chelsea og Liverpool. Herudover har de fået point i de resterende kampe mod Brentford, West Ham, Tottenham og Brighton. Senest lignede det, at sæsonens anden sejr var så godt som hjemme, men dybt inde i overtiden ville Brightons Neal Maupay det anderledes, og Crystal Palace måtte slukørede tage til takke med et enkelt point. I den kamp leverede Palace en fin indsats, og pilen virker til at pege opad for hjemmeholdet. Det er endnu ikke blevet til nederlag på Selhurst Park i denne sæson, og her bør der være muligheder for at forlænge den stime, for gæsterne ser lidt matte ud for tiden.

Leicester er efterhånden blevet en fast bestanddel af sub-toppen i Premier League, og derfor kan de heller ikke være tilfredse med hvordan sæsonen er forløbet indtil videre. 7 point i seks kampe er ikke nok, hvis de igen i år vil bide skeer med de allerbedste. Med hiv og sving har Leicester vundet over Wolves og Norwich, men ellers har der ikke været meget at skrive hjem om. Det er blevet til fortjente nederlag til City, West Ham og Brighton, og senest formåede de kun at få et point hjemme mod Burnley. I Europa League går det ikke meget bedre. Det blev godt nok til point hjemme mod Napoli i første kamp, hvilket man trods alt kan leve med, men torsdag aften røg Leicester ind i en gevaldig nedtur i udekampen mod Legia Warzsawa, som blev tabt med 1-0. Gæsterne virker tamme for tiden, så der skal virkelig hankes op hvis der skal 3 point med fra Selhurst. Jonny Evans er fortsat tvivlsom, og uden ham har Leicesters defensiv ikke stået snorlige, så Rodgers krydser nok fingre for godt nyt på den front.

Crystal Palace:

  • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Eberechi Eze (Kant, Fast) – Skadet

Leicester:

  • Jonny Evans (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
  • James Justin (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell; Gallagher, Kouyaté, McArthur; Ayew, Édouard, Zaha.

Leicester forventet startopstilling: Schmeichel; Pereira, Soyunco, Vestergaard, Bertrand; Tielemans, Ndidi, Soumara; Maddison, Vardy, Barnes.


Odds på Crystal Palace – Leicester

Oddsene peger på gæsterne som favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Åben slagudveksling på Selhurst

Det kører ikke rigtig for Leicester for tiden, de er ellers blevet forvente med at spille med i toppen af Premier League, men indtil videre har de ikke ramt den form, som har sendt dem i Europa de seneste par sæsoner. Selvom Crystal Palace som oftest hører med til den nedre halvdel af rækken, så venter der ikke Leicester en walkover her. Værterne har efterladt et fint indtryk indtil videre i sæsonen, og på Selhurst har de stadig ikke tabt, faktisk er det kun Chelsea og Liverpool som har høstet 3 point mod Palace efter seks spillerunder.

Leicester virker lidt matte for tiden, de har været hårdt ramt af skader i defensiven, og selvom det begynder at se lysere ud på den front, så er de bestemt til at tale med for tiden. Med et fanatisk hjemmepublikum i ryggen, så skal værterne gå efter en sejr her, og de kan formentlig lugte blod når de tager et kig på Leicester hidtidige præstationer. Zaha, Edouard og Ayew udgør en hurtig og udfordringsstærk trio i front, og mod et træt Leicester-mandskab, som var i ilden torsdag aften i Polen, så må der ligge et mål og vente på dem her. Til gengæld så råder Leicester over en rigtig goalgetter i form af Jamie Vardy, som allerede har scoret fem gange i seks kampe. Leicester har potentiale til mere end de har vist, og især offensivt har de masser at skyde med. Leicester er kommet på måltavlen i alle kampe på nær nederlaget til City, og jeg forventer heller ikke at Crystal Palace kan holde dem fra fadet. Jeg tror på mål i begge ender, ligesom i de to indbyrdes opgør fra sidste sæson.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,85
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Crystal Palace – Leicester: Statistik, topscorer og H2H

  • Crystal Palace FC er nummer 15 i Premier League efter seks runder, hvor de har hentet 6 point. Statistik siger 1-3-2 med scoren 6:9.

  • Leicester indtager 13.pladsen efter seks runder med en statistik på 2-1-3 og målscoren 7:10.

  • Conor Gallagher ,Zaha og Odsonne Edouard er de flittigste målscorere hos Crystal Palace FC med to træffere hver.

  • Red Bull giver vinger. Det er Jamie Vardy et levende bevis på, englænderen bliver ved med at give og er pt. delt topscorer i Premier League med fem kasser.

  • Sidste sæsonens indbyrdes opgør på Selhurst Park endte med 1-1, mens Leicester vandt det omvendte møde med 2-1.


Expected Goals: Crystal Palace vs. Leicester de seneste tre kampe:

Crystal PalaceResultatxGLeicesterResultatxG
Crystal Palace – Brighton(1-1)1,02 – 1Leicester – Burnley(2-2)1,29 – 0,58 
Liverpool – Crystal Palace(3-0)3,46 – 0,94Millwall – Leicester(0-2)0,42 – 1,12 
Crystal Palace – Tottenham(3-0)2,29 – 0,09Brighton – Leicester(2-1)1,59 – 1,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar