18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Leeds: Odds og optakt den 25. april 2022

Efter en ellers god periode er Crystal Palace nu løbet ind i tre nederlag på stribe. (Foto: Bildbyrån)
Efter en ellers god periode er Crystal Palace nu løbet ind i tre nederlag på stribe. (Foto: Bildbyrån)

Nedrykningskandidaterne fra Leeds har fået luft under vingerne på det sidste med 10 point i de seneste fire kampe. Mandag kan de ligge yderligere afstand til bunden, når de gæster Crystal Palace på Selhurst Park. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Leeds. Der er kampstart mandag d. 25. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Crystal Palace – Leeds: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Darren England
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Crystal Palace – Leeds: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er masser på spil i mandagens kamp fra Premier League. Gæsterne fra Leeds er nemlig langt fra sikre på endnu en sæson i den bedste engelske række, så der skal helst 3 point på bordet her mod Crystal Palace, som efter en god periode nu har tabt tre kampe på stribe.

Crystal Palace har ikke voldsomt meget tilbage at spille for i denne sæson. Fra den aktuelle 14 plads er der 8 point ned til Everton under stregen, så nedrykning bør ikke blive et tema, selvom det matematisk godt kan lade sig gøre endnu. Vieras tropper nåede helt til semifinalen i FA-cuppen, hvor de måtte se sig slået af Chelsea, og måske var det den nedtur, som gjorde at de hang med mulen i seneste kamp mod Newcastle, som også endte i nederlag. Hjemmeholdet har spillet god fodbold i denne sæson, så når FA-cup skuffelse er bag dem, så skal de nok komme tilbage på sejrssporet i Premier League.

Leeds indtager 16.pladsen i tabellen, hvorfra der er 2 point ned til Burnley på 17.pladsen og 4 point ned til Everton på 18.pladsen, som har en kamp i hånden. Leeds har et rimelig hidsigt slutprogram, hvor de blandt andet skal op imod Chelsea, Arsenal og City, så selvom de pt. holder sig oven vande, så kan det lynhurtigt ændrer sig. Formen hos gæsterne fejler ingenting for tiden, de seneste fire kampe har nemlig kastet hele 10 point af sig. Modstanden har godt nok også været nogenlunde medgørlige, men det skal ikke tage noget fra Jesse Marchs mandskab, som har set bedre ud de seneste kampe.


Crystal Palace:

  • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet


Leeds:

  • Adam Forshaw (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Patrick Bamford (Angreb, Fast) – Skadet
  • Tyler Roberts (Angreb, Fast) – Skadet

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; McArthur, Kouyate, Gallagher; Ayew, Mateta, Zaha

Leeds forventet startopstilling: Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Dallas; Koch, Phillips; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James


Odds på Crystal Palace – Leeds

Bookmakerne har Crystal Palace som favoritter.


Odds-forslag: Gang i underholdningen på Selhurst

Efter en lang og sløj formmæssig periode, så er det begyndt at lysne for Leeds, som har hentet 10 point i de seneste fire kampe. De to seneste udekampe er begge blevet vundet, og i begge tilfælde er Leeds kommet på måltavlen hele tre gange. Det må siges, at være langt bedre end de tandløse indsatser de ellers har lagt for dagen i 2022.

Crystal Palace har som nævnt i optakten ikke alverden på spil, selvom de matematisk stadig kun nå en nedrykningsbillet. Hjemmeholdet bør kunne spille rimelig frit her, og hvis de ellers har fået lagt skuffelsen i FA-cuppen bag sig, så bør de kunne byde Leeds op til dans. Gæsterne har langt mere på spil, og kommer ikke til at lægge sig fladt ned mandag aften. Formen og selvtilliden hos udeholdet er bedre end i lang tid, så der bør være grobund for en åben affære. De seneste to indbyrdes opgør på Selhurst har kastet henholdsvis 5 og 4 mål af sig, og jeg tror på, at der endnu engang kommer gang i netmaskerne her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,91
Over 2.5 mål
Gå til bet365 *


Crystal Palace – Leeds: Statistik, topscorer og H2H

  • Crystal Palace er nummer 14 i Premier League med 37 point. Statistikken er på 8-13-11 og målscoren 43:41.

  • Leeds er nummer 16 med 33 point. Statistikken er på 8-9-15 og målscoren 38:68.

  • Wilfried Zaha er topscorer for hjemmeholdet med 11 ligamål.

  • Hos Leeds topper Raphinha listen med 10 kasser.

  • Leeds vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 1-0 på en sen straffesparksscoring af Raphinha.


Expected Goals: Crystal Palace vs. Leeds de seneste tre kampe:

Crystal PalaceResultatxGLeedsResultatxG
Newcastle – Crystal Palace(1-0) 1,13 – 0,85Watford – Leeds(0-3) 0,18 – 1,22 
Chelsea – Crystal Palace(2-0) 1,53 – 0,62 Leeds – Southampton(1-1) 1,39 – 1,58 
Leicester – Crystal Palace(2-1) 0,72 – 1,91 Wolverhampton – Leeds(2-3)1,11 – 3,95
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace – Leeds?

Crystal Palace – Leeds spilles mandag den 25. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Crystal Palace – Leeds?

Crystal Palace – Leeds spilles på Selhurst Park i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar