18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace FC – Leeds United: Odds og optakt den 9. oktober 2022

Wilfried Zaha er topscorer hos Crystal Palace FC, og han kan blive hovedperson igen, når de møder Leeds United. (Foto: Bildbyrån)

Crystal Palace FC tager hjemme på Selhurst Park i London mod Leeds United. Begge hold er i dårlig form og har ikke vundet de seneste fire Premier League-runder. Værterne er dog mest ilde ude, for de ligger på kanten af nedrykningspladserne. Men de har mødt meget hård modstand og går et mere overkommeligt program i møde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace FC – Leeds United. Der er kampstart søndag d. 9. oktober 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Crystal Palace FC – Leeds United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Paul Tierney
Stadion: Selhurst Park, London, England
Vejret: 17° og jævn vind

Crystal Palace FC – Leeds United: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Patrick Vieira havde en flot sæson med Crystal Palace FC i 2021-2022. Men det har knebet med at komme i omdrejninger i den nye sæson. Det kan skyldes, at de har mødt Arsenal FC, Liverpool FC, Manchester City og Chelsea FC i de første syv runder. Det er blevet til et point i de fire kampe, og de tre øvrige har de faktisk ikke tabt i. 

Så nu hvor programmet byder på mere spiselige modstandere, skal der point på kontoen for The Eagles, hvis ikke de skal flyve ind til VM-pause i næste måned i meget betænkelig nærhed af de grimme pladser i bunden. Omvendt er der også bare seks point op til Manchester United på sjettepladsen, og de næste kampe byder på Leicester City, Wolves, Everton FC og Southampton FC. Det kan se meget lysere ud om en måneds tid. 

Det kan det også for Leeds United, der har to sejre og to uafgjorte på hjemmebane, men som slet ikke kan finde fodfæste på fremmed græs. De har et point i tre udekampe, hvor de har lukket i alt otte mål ind. På den led er det ikke så smart, at Luis Sinisterra må sidde over med karantæne, men det giver så plads til, at topscorer Rodrigo kan glide ind i trioen med Aaronson og Harrison bag Bamford i front. 

Det ligner umiddelbart en målfarlig kvartet, men det er nu ikke, fordi Leeds United er gået amok i mål, som de har haft for vane tidligere. Faktisk kommer de direkte fra 0:0 mod Aston Villa FC, hvor de i det meste af anden halvleg spillede i undertal på grund af Sinisterras røde kort. Taber Leeds United denne kamp, er de á point med Crystal Palace FC og risikerer at blive trukket ind i bundkampen, så måske vil træner Marsch igen forlade sig på de defensive styrker og primært forsøge at undgå nederlag.


Crystal Palace FC:

  • Jack Butland (Mål, Reserve) – Skadet
  • Christopher Richards (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Nathaniel Clyne (Back, Fast) – Skadet
  • James McArthur (Midtbane, Reserve) – Skadet


Leeds United:

  • Stuart Dallas (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Leo Hjelde (Back, Reserve) – Skadet
  • Adam Forshaw (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Archie Gray (Midtbane. Reserve) – Skadet
  • Luis Sinisterra (Angreb, Fast) – Karantæne

Crystal Palace FC forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Eze, Doucouré, Schlupp; Ayew, Mateta, Zaha.

Leeds United forventet startopstilling: Meslier; Kristensen, Koch, Llorente, Struijk; Adams, Roca; Rodrigo, Aaronson, Harrison; Bamford.


Odds på Crystal Palace FC – Leeds United

Bookmakernes odds viser, de regner med sejr til Crystal Palace FC.


Odds-forslag: Begge hold leder efter medvind på Selhurst Park

1:0 til værterne på Elland Road. 0:0 i London tilbage i april 2022. Det var ikke just målfester, de to mandskaber bød hinanden på i seneste sæson. De seneste tre kampe for Crystal Palace FC i denne sæson har budt på i alt fem scoringer og altså et snit på 1,66 mål per kamp. 

I forrige runde løb Leeds United ind i en øretæve i Brentford FC på 5:2. Trækker vi den kamp ud af ligningen, er der blot faldet tre mål i de seneste tre kampe for Leeds United. Altså et mål i snit. Og så afklapsningen på Community Stadium i Brentford. Det er altså ikke nødvendigvis sikkert, at det ender med blafrende målnet og syngende fans søndag eftermiddag. 

Heller ikke fordi begge mandskaber altså nu er på fire kampe på stribe uden sejr. Det er ikke særligt godt. Det kunne omvendt også godt tale for, at de vil være opsatte på at vende bøtten og gå helhjertet efter sejren her. Værterne har måske nok haft deres udfordringer i sæsonåbningen, men anbefalingen tror mere på dem end på gæsterne. Det bliver givetvis en meget tæt kamp, men vi går med hjemmesejren. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,14
Crystal Palace FC
Gå til Unibet *


Crystal Palace FC – Leeds United: Statistik, topscorer og H2H

  • Crystal Palace FC er nummer 17 i Premier League med 6 point efter de første 7 kampe.

  • Crystal Palace FCs statistik lyder på 1-3-3 med scoren 8:11.

  • Leeds United er på 12. pladsen og har 9 point efter 7 runder. 

  • Tallene for Leeds United siger 2-3-2, mens deres målforskel er 10:10.

  • Crystal Palace FCs topscorer er Wilfried Zaha, som har scoret 4 gange. 

  • Hos Leeds United er flittigste mand på måltavlen Rodrigo, der er noteret for 4 pletskud.


Expected Goals: Crystal Palace FC vs. Leeds United – de seneste tre kampe:

Crystal Palace FCResultatxGLeeds UnitedResultatxG
Crystal Palace FC – Chelsea FC (1-2) 0,79 – 2,28Leeds United – Aston Villa FC (0-0)0,86 – 1,87 
Newcastle United – Crystal Palace FC (0-0) 3,05 – 1,60Brentford FC – Leeds United (5-2)2,31 – 1,16
Crystal Palace FC – Brentford FC(1-1) 1,08 – 1,96Leeds United – Everton FC(1-1) 1,51 – 1,01
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace FC – Leeds United?

Crystal Palace FC – Leeds United spilles søndag den 9. oktober 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Crystal Palace FC – Leeds United?

Crystal Palace FC – Leeds United spilles på Selhurst Park i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar