18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace FC – Chelsea FC: Odds og optakt den 1. oktober 2022

Aubameyang og Chelsea FC har fået ny træner. Graham Potter skal forsøge at gøre det bedre end Thomas Tuchel i trænersædet. (Foto: Bildbyrån)

Crystal Palace FC tager mod Chelsea FC lørdag eftermiddag i den første Premier League-kamp for Graham Potter i spidsen for de blå fra London. The Eagles har godt nok blot en sejr i de første seks runder, men det er altid vanskeligt at gæste Selhurst Park. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace FC – Chelsea FC. Der er kampstart lørdag d. 1. oktober 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Crystal Palace FC – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Selhurst Park, London, England
Vejret: 18° og frisk vind

Optakt til Crystal Palace FC – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Patrick Vieira gjorde et imponerende stykke arbejde med Crystal Palace FC i seneste sæson, og det har gjort forventningerne store. Derfor er det en kende skuffende, at mandskabet er nummer 16 efter seks kampe, men de har tabt til Arsenal FC og Liverpool FC, mens de trods alt har hentet uafgjorte resultater ude mod oliestaterne Manchester City og Newcastle United. Så de har fire point i to kampe mod Aston Villa FC og Brentford FC. 

Isoleret set er det jo ikke så ringe igen, og når denne kamp er ovre, venter Leeds United, Leicester City, Wolves og Everton FC. Det er i dé kampe, at Crystal Palace FC for alvor skal være stabile og vise, at de er bedre end hold fra bunden og den nederste halvdel af tabellen. De kan glæde sig over, at Zaha endnu engang viser sig frem, og han har scoret fire af holdets foreløbig syv mål.

Dét er der ingen hos Chelsea FC, der kan efterligne. Hos de blå er det Raheem Sterlings tre træffere, der udgør sigtekornet for de øvrige mål-sultne typer. Træner Thomas Tuchel røg ud. Der var ikke fremgang at spore, mente ledelsen, og så har de hentet Graham Potter. Det er et interessant valg, for Potter har helt sikkert ledt an med attraktiv bold hos Brighton & Hove Albion, men der er altså også forskel på at overpræstere med et mandskab fra sydkysten og så at skulle levere de ønskede resultater i toppen af tabellen uge efter uge. 

Men Potter har sine meningers mod, og det bør være muligt allerede nu at se tegningen til ‘Potters Chelsea’ efter landskampspausen, hvor der formentlig er blevet arbejdet intenst med de spillere, der nu har været til rådighed. Holdet har blot fået ét point i de to første CL-kampe mod Zagreb og Salzburg, så de to kommende dueller med de italienske mestre fra AC Milan skal meget gerne give mindst fire point, hvis Chelsea FC for alvor skal gøre sig håb om succes i Europa i denne sæson.


Crystal Palace FC:

  • Jack Butland (Mål, Reserve) – Skadet
  • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • James McArthur (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom


Chelsea FC:

  • Edouard Mendy (Mål, Fast) – Tvivlsom
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Crystal Palace FC forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Eze, Doucouré, Schlupp; Ayew, Mateta, Zaha.

Chelsea FC forventet startopstilling: Arrizabalaga; James, Azpilicueta, Silva, Cucurella; Jorginho, Kovacic; Mount, Havertz, Sterling; Aubameyang.


Odds på Crystal Palace FC – Chelsea FC

Gæsterne fra Chelsea FC er bookmakernes favoritter i kampen. 


Odds-forslag: Chelsea FC snupper endnu en sejr på Selhurst Park

Det er et Londonderby, men det er sædvanligvis et af de mildere af slagsen. Med mindre selvfølgelig Potter har taget den intense rivalisering mellem Brighton & Hove Albion og Crystal Palace FC med sig til Chelsea FC, for så er der lagt op til en brandvarm affære på Selhurst Park lørdag eftermiddag.

Overordnet er der allermest lagt op til sejr til gæsterne. De har vundet de seneste 10 indbyrdes møder. Fire på stribe på udebane: 1:0, 4:1, 3:2 og 1:0. Tilbage i oktober 2017 vandt Crystal Palace FC på Selhurst Park 2:1. Sejrsmålet sat ind af Zaha. Men før det havde Chelsea FC såmænd yderligere tre sejre på stribe på Selhurst Park: 1:0, 3:0 og 2:1. 

Historien har det med at gentage sig. Omvendt er stimer til for at brydes, og de tidligste resultater i Chelseas sejrsstime er trods alt tilbage i 2014. Alligevel tror anbefalingen på endnu en sejr til Chelsea FC i dette opgør. Selv om Crystal Palace FC ser ud til at være i bedring, tror vi på, Potter pisker The Blues til sejr. Det bliver et 2-tal. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,86
Chelsea FC
Gå til Marathonbet *


Crystal Palace FC – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Crystal Palace FC er på 16. pladsen i Premier League. De har hentet 6 point i de første 6 kampe. 

  • Tallene for Crystal Palace FC siger 1-3-2 og 7:9.

  • Chelsea FC er nummer 7 i tabellen, hvor de har skrabet 10 point sammen på 6 runder. 

  • Chelsea FCs statistik er 3-1-2, mens deres måldifference er 8:9.

  • Wilfried Zaha er noteret for 4 kasser, og han er Crystal Palace FCs topscorer

  • Hos Chelsea FC er det Raheem Sterling, der har scoret mest, for han har sat 3 pletskud i nettet.


Expected Goals: Crystal Palace FC vs. Chelsea FC de seneste tre kampe:

Crystal Palace FCResultatxGChelsea FCResultatxG
Newcastle United – Crystal Palace FC (0-0) 3,05 – 1,60Chelsea FC – RB Salzburg (1-1)
2,16 – 0,53 
Crystal Palace FC – Brentford FC(1-1) 1,08 – 1,96Dinamo Zagreb – Chelsea FC(1-0)0,36 – 1,49 
Manchester City – Crystal Palace FC (4-2) 1,62 – 0,20 Chelsea FC – West Ham United (2-1) 0,76 – 1,40 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace FC – Chelsea FC?

Crystal Palace FC – Chelsea FC spilles lørdag den 1. oktober 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Crystal Palace FC – Chelsea FC?

Crystal Palace FC – Chelsea FC spilles på Selhurst Park i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar