18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace FC – Brighton and Hove Albion: Odds og optakt den 27. september 2021

Foto: Bildbyrån

Crystal Palace FC tager mandag aften mod Brighton and Hove Albion i sæsonens første M23-derby i Premier League. Det er et af Englands mere sære derbies, men det handler om, at fra London til Brighton kan du følge M23-motorvejen, og de to klubber har åbenbart ikke så mange andre at se sig indædt sure på, så de har udset sig hinanden. Gæsterne er kommet overraskende godt fra start, mens værterne har været noget mere beskedne i deres første fem kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace FC – Brighton and Hove Albion. Der er kampstart mandag d. 27. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Crystal Palace FC – Brighton and Hove Albion: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Crystal Palace FC – Brighton and Hove Albion: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er år 1 efter Roy Hodgsons ledelse i Crystal Palace FC. Under den nu pensionerede træner blev det til en 12. plads og to 14. pladser, og holdet er efter fem runder i den nye sæson igen placeret på netop 14. pladsen. Men der er ny mand i trænersædet i form af Patrick Vieira, og franskmandens første tid i spidsen har budt på nederlag mod Chelsea FC og Liverpool FC, mens de har slået Tottenham Hotspur og spillet uafgjort mod West Ham United og Brentford FC. Det er slet ikke så tosset, og nu har de to hjemmekampe mod henholdsvis Brighton and Hove Albion og Leicester City, før der er landskampspause. 

Værterne kan glæde sig over, at de i foreløbig to hjemmekampe ikke har lukket mål ind. De har ikke holdt nullet i tre hjemmekampe i træk, siden deres oprykningssæson fra The Championship i 2012-2013 med legendariske Ian Holloway i trænersædet. Det er altså en stærk rekord, Vieira kan tangere allerede i sin sjette kamp i spidsen for Crystal Palace FC, og holdet kommer i hvert fald med friske ben, da de allerede i sidste runde røg ud af Carabao Cuppen og derfor har haft fri i midtugen.

Brighton and Hove Albion måtte til gengæld i ilden i midtugens cupkampe, og for anden runde i træk besejrede de walisisk modstand, da de i sidste runde slog Cardiff City og i onsdags besejrede Swansea – begge gange var sejren på 2:0. I ligaen går det også glimrende for Brighton and Hove Albion, der har vundet fire af sæsonens første fem kampe, og dermed har de placeret sig på tabellens sjetteplads, og henter de tre point i London mandag aften, kravler Brighton and Hove Albion op på Premier Leagues førsteplads. 

I sidste sæson høstede holdet fra sydkysten stor ros for fornemt og besnærende pasningsspil, men de fik ikke udnyttet chancerne til at hente point nok, og de var længe en del af nedrykningskampen. Dén kynisme, de manglede i sidste sæson, har de til gengæld i overflod just nu, og holdet har godt nok bare scoret syv mål i de første fem ligakampe, men de har omvendt blot lukket fire ind. I rival-opgørene mod Crystal Palace FC kan man anskue statistikken på to måder: Brighton and Hove Albion har ikke vundet i de seneste fire møder ude og hjemme, men ser vi isoleret på kampene i London, har Brighton and Hove Albion hentet to uafgjorte og en sejr i de seneste tre. 

Crystal Palace FC:

 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Eberechi Eze (Kant, Fast) – Skadet

Brighton and Hove Albion:

 • Adam Webster (Forsvar, Fast) – Skadet 
 • Yves Bissouma (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Alexis Mac Allister (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Enock Mwepu (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Crystal Palace FC forventet startopstilling: Guaita; Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell; Gallagher, Kouyaté, McArthur; Ayew, Édouard, Zaha.

Brighton and Hove Albion forventet startopstilling: Sánchez; March, Veltman, Duffy, Dunk, Cucurella; Trossard, Lallana, Bissouma, Welbeck; Maupay.


Odds på Crystal Palace FC – Brighton and Hove Albion

Oddsene peger på gæsterne som knebne favoritter.

Odds-forslag: Mandag aften med mål i M23-derbyet

I de indbyrdes opgør er syv af de seneste otte møder endt med mål til begge hold, og de seneste tre kampe er endt 1:1, 1:1 og 2:1 til Brighton and Hove Albion. I ligakampene i sæsonen har Crystal Palace FC blot i en af fem kampe været involveret i mål til begge sider, og for gæsterne er de tilsvarende tal to af fem. Med henholdsvis samlet 13 mål for Crystal Palace FC og 11 for Brighton and Hove Albion er der faldet 2,4 mål i snit i de to holds kampe i ligaen. Men de har selv blot stået for sammenlagt 12 scoringer, og så er snittet nede på magre 1,2 per kamp. 

Men tendensen er trods alt stigende for Crystal Palace FC. Deres seneste tre kampe har budt på henholdsvis 4, 3 og 3 scoringer, og det giver et kønnere snit på 3,3 mål per kamp, mens Brighton and Hove Albions seneste tre opgør har givet 2, 1 og 3 mål. Altså 2 i snit. 

Godt nok fik Crystal Palace FC klø i Liverpool i seneste runde, men før det havde de 2:2 mod West Ham United og bankede Tottenham Hotspur 3:0. De har offensive kvaliteter, og de kommer tættere og tættere på at forløse dem. Brighton and Hove Albion har vundet alle deres foreløbige udekampe i sæsonen, og to af tre gange har de lavet mindst to mål. De kender altså også vejen til nettet, og i en kamp, hvor det kan være vanskeligt at pege på en vinder, vælger anbefalingen i stedet at gå med mindst tre scoringer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,36
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Crystal Palace FC – Brighton and Hove Albion: Statistik, topscorer og H2H

 • Crystal Palace FC er nummer 14 i Premier League efter 5 runder, hvor de har hentet 5 point. 

 • Crystal Palace FCs statistik siger 1-2-2 med scoren 5:8.

 • Brighton and Hove Albion er på en aktuel 6. plads i tabellen med 12 point efter 5 kampe. 

 • Tallene for Brighton and Hove Albion er 4-0-1, og deres målscore er 7:4.

 • Conor Gallagher er sammen med Odsonne Edouard flittigste målscorer hos Crystal Palace FC med 2 træffere.

 • Brighton and Hove Albions topscorer er Neal Maupay, der har noteret sig for 3 af holdets scoringer. 


Expected Goals: Crystal Palace FC vs. Brighton and Hove Albion de seneste tre kampe:

Crystal Palace FCResultatxGBrighton and Hove AlbionResultatxG
Liverpool FC – Crystal Palace FC (3-0) 3,46 – 0,94Brighton and Hove Albion – Swansea (2-0)1,13 – 2,95 
Crystal Palace FC – Tottenham Hotspur (3-0) 2,29 – 0,09Brighton and Hove Albion – Leicester City(2-1)1,59 – 1,21 
West Ham United – Crystal Palace FC(2-2) 1,33 – 0,99 Brentford – Brighton and Hove Albion(0-1) 0,72 – 0,24 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar