18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Chelsea: Odds og optakt den 10. april 2021

Der foregår en indædt kamp om de europæiske pladser i Premier League, der skal point på kontoen kamp efter kamp for at ende i top-4. Klarer Chelsea skærene ude imod Crystal Palace? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Chelsea. Der er kampstart lørdag d. 10. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 MAX.

Odds på Crystal Palace – Chelsea

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Chelsea for det stærkeste mandskab i dette opgør.

Crystal Palace – Chelsea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 3°. regn og let vind

Optakt til Crystal Palace – Chelsea: Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet har haft en godkendt sæson, i hvert fald pointmæssigt. De indtager 12.pladsen i Premier League med 12 point ned til Fulham under stregen, så de er så godt som sikret endnu en sæson i den bedste engelske række. Holdets helt store profil Zaha er tilbage fra skade, han er startet inde i de seneste to kampe og det har resulteret i fire point til Crystal Palace. Det har ikke været lige smukt hver gang for Crystal Palace, men de får alligevel hentet de point der skal til for at ligge i sikker afstand til bunden. De har ikke alverden på spil i resten af sæsonen, så de kan gå til de resterende kampe med et relativt frit sind. De har kun tabt en af de seneste seks kampe, og på nær kampen imod Tottenham, så har det set rigtig godt ud defensivt. Med et stærkt fundament bagtil og Zaha tilbage i offensiven, så er der grobund for flere point.

Chelsea har været som forvandlet siden deres trænerskifte, før kampen imod WBA var det blevet til 14 kampe uden nederlag, og med blot to indkasserede mål. Det stoppede dog brat i sidste weekend med 5-2 nederlaget, men i Champions League onsdag aften imod Porto, var de tilbage i vanlig Tuchel stil med en flot 2-0 sejr. Det er utrolig svært at trænge igennem Chelsea defensiven, de står virkelig godt på banen og har også den nødvendige styrke offensivt til for det meste af hive 3 point i de tætte kampe. Den eneste bet for Chelsea er at de slet ikke har fået gang i sommerens dyrt indkøbte spillere som Werner, Havertz og Ziyech. Onsdag aften var endnu en ekstrem skuffende kamp for de to førstnævnte, de får ellers rigeligt med spilletid under Tuchel, men de har altså ikke grebet chancen.

Crystal Palace:
James McCarthy (Midtbane, Reserve) – Skadet
Nathaniel Clyne (Back, Fast) – Skadet
James McCarthur (Midtbane, Fast) – Skadet
Mamadou Sakho (Forsvar, Fast) – Skadet
James Tomkins (Forsvar, Reserve) – Skadet
Michy Batshuayi (Angreb, Reserve) – Udlejet fra Chelsea, derfor ikke til rådighed

Chelsea:
Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Karantæne

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyate, Cahill, Van Aanholt; Townsend, Riedewald, Milivojevic, Schlupp; Zaha, Benteke.

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Christensen; Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Ziyech, Mount; Giroud.

Odds-forslag: En Tuchel-Special, tak

Chelseas resultat i sidste weekend imod WBA var en gigantisk afstikker i forhold til de præstationer vi har set hidtil under Tuchel, og det tyder på at det blot var et enkeltstående tilfælde, i hvert fald var de tilbage onsdag med endnu en fremragende præstation i Porto. Det har set fremragende ud for Chelsea på det sidste, og det virker ikke til at der er grund til at lægge for meget i sidste weekends svipser.

Crystal Palace har vist sig svære at slå det på det sidste, de har fået rimelig godt styr på defensiven, det har medført mange tætte og målfattige kampe, hvor de har været gode til at få point med. Denne gang skal de dog op imod et af de mest formstærke mandskaber i Europa, og Chelsea har masser at spille for. Udeholdet blev efter nederlaget i weekenden overhalet af West Ham i tabellen, og de ligger nu uden for den vigtige top-4. Der skal helst 3 point til for at følge med i det tætte ræs. Det tror vi også de lykkedes med, for på trods af Crystal Palace fine pointhøst på det sidste, så er Chelsea bare vanvittigt stærke for tiden, også for stærke. Hjemmeholdet har haft glæde af en god defensiv på det sidste, men de scorer altså ikke mange mål selv, og Chelsea deler ikke ud ved havelågen. Vi tror på endnu en Tuchel-Special lørdag aften. Der er gevinst ved 0-1, 0-2 og 1-2. De seks sejre i Premier League + de tre i Champions League under tyskerens ledelse er alle endt med et af de tre cifre.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet + Under 3,5 mål til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Crystal Palace – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet indtager 12.pladsen i Premier League med sikker afstand til bunden. De har en statistik for sæsonen på 10-8-12 og en målscore på 32:48.

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og Chelsea på 5.pladsen med et point op til 4.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 14-9-7 og en målscore på 46:30.

  • Wilfried Zaha er den helt store profil hos Crystal Palace, og på trods af mange kampe på skadesbænken står han noteret for 9 kasser i ligaen.

  • De har ikke rigtig fået gang i de dyrt indkøbte offensivprofiler i Chelsea. Det er Jorginho, Mount og Abraham, der deler topscorerværdigheden med 6 kasser hver.

  • Chelsea sidder tungt på den indbyrdes statistik, The Blues har vundet seks gange i træk over Crystal Palace, senest med 4-0 i denne sæson.

Skriv et svar