18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Aston Villa: Odds og optakt den 16.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Den tidlige søndagskamp fra Premier League byder på et opgør imellem Crystal Palace og Aston Villa, begge hold har driblet flot uden om nedrykningskampen i denne sæson, og de sidste kampe i sæsonen kan spilles uden det store pres. Kan de mon finde motivationen frem? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Aston Villa. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 13:00. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TILCrystal Palace – Aston Villa: Dommer, stadion og vejr

Dommer: David Coote
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 11° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Crystal Palace
Aston Villa
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 12:48.


Optakt til Crystal Palace – Aston Villa: Skader, karantæner og startopstillinger

Overlevelsen er sikret for Crystal Palace, som ellers ikke har haft en imponerende sæson rent spillemæssigt, men de har altså fået skrabet point nok sammen til at sikre sig endnu en sæson i den bedste engelske række. I den seneste måneds tid er det ellers ikke blevet til mange sejre, så overlevelsen er lige så meget et udtryk for, at holdene under dem heller ikke har vist god form. Værterne kommer ind til dette opgør med fire nederlag i de seneste fem kampe, modstanden har da også været fra øverste hylde i et par af de kampe, men senest blev det til et skuffende nederlag til Southampton. Roy Hodgson er formentlig fortid i klubben efter denne sæson, og spørgsmålet er om spillerne vil sende ham afsted på bedst mulig vis, eller om de er gået på sommerferie?

Aston Villa har været et overraskende sjovt bekendtskab i denne sæson, fra en 17. plads i sidste sæson, snublende nær en nedrykning til Championship, har de etableret sig stensikkert og fortjent i midten af rækken i denne sæson, og var endda lidt længere op at snuse på et tidspunkt. De har spændende spillere i offensiven, og de kan glæde sig over at holdets største stjerne, Jack Grealish, er oppe i omdrejninger igen. Det er gået en smule i stå for Aston Villa på det seneste, hvor der har manglet kontinuitet i både præstationer og resultater. De har et par fravær i bagkæden, men offensiven er endelig intakt igen, og det kan blive spændende at følge.

Crystal Palace:

 • Mamadou Sakho (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Connor Wickham (Angreb, Reserve) – Skadet

Aston Villa:

 • Tyrone Mings (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Matty Cash (Back, Fast) – Skadet

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Ward, Kouyaté, Dann, Van Aanholt; Eze, Milivojevic, Schlupp; Ayew, Benteke, Zaha.

Aston Villa forventet startopstilling: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traoré, Barkley, Grealish; Davis.


Odds på Crystal Palace – Aston Villa

Oddsene peger på, bookmakerne tror på Aston Villa som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 12:48.


Odds-forslag: Det ligner et opgør med mål

Vi er nået så langt i sæsonen, at der er kæmpe forskel på hvad de forskellige hold har at spille for. I dette opgør har holdene dog de helt samme forudsætninger, de ligger solidt midt i rækken, det kan ikke blive til nedrykning, det kan ikke blive til et europæisk eventyr i næste sæson, det kan faktisk ikke blive til meget mere end hvad de allerede har opnået. Hvem håndterer så de frie tøjler bedst?

I Crystal Palace truppen ulmer lidt uro med både træner og flere spillere, som formentlig ikke er at finde i klubben til næste sæson. Hvad gør det for de spiller, som ved at de måske ikke kommer til at bære Crystal Palace trøjen i næste sæson, og en træner, som også er på vej ud? Der er i forvejen ikke noget på spil for hjemmeholdet, og det er tvivlsomt om de har nok i bare at kæmpe for æren her. Aston Villa er da også gjort til rimelig klare favoritter af bookmakerne, og det er en favoritværdighed jeg godt vil bakke op. Det er så meget mere spændende hvad de har gang i i Aston Villa, de har spændende offensive spillere, de har vist sig langt bedre frem end Crystal Palace sæsonen igennem og de har sågar en spiller eller to, som gerne vil vise sig frem forud for udtagelsen af den engelske EM-trup. De har været lidt ustabile på det seneste, men jeg tror stadig de har nok i sig til at tage alle 3 point her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,40
2-tallet
Besøg Unibet *


Crystal Palace – Aston Villa: Statistik, topscorer og H2H

 • Crystal Palace indtager 13. pladsen i Premier League med en statistik på 11-8-16 og en målscore på 37:59.

 • Aston Villa er på 11. pladsen i Premier League efter 35 kampe med 49 point. Statistikken for værterne er 14-7-14 med måldifferencen 49:41.

 • Wilfried Zaha er altafgørende for Crystal Palace, på trods af mange skadeskvaler i denne sæson indtager han da også pladsen øverst på Crystal Palace topscorerliste med 10 kasser.  

 • Unge Ollie Watkins har haft en flot debutsæson i Premier League, han står noteret for 13 ligamål.

 • Aston Villa tog en sikker 3-0 sejr i holdenes første indbyrdes møde i denne sæson. Kun to gange ud af de seneste ti indbyrdes opgør er begge hold kommet på måltavlen.Expected Goals: Crystal Palace vs. Aston Villa – de seneste tre kampe

Crystal PalaceResultatxGAston VillaResultatxG
Southampton – Crystal Palace(3-1)1,56 – 2,5Aston Villa – Everton(0-0)1,3 – 2,18
Sheffield United – Crystal Palace(0-2)0,79 – 1,61Aston Villa – Manchester United(1-3)0,71 – 1,88
Crystal Palace – Manchester City(0-2)0,82 – 2,57Everton – Aston Villa(1-2)1,66 – 1,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar