18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Crystal Palace – Arsenal FC: Odds og optakt den 19. maj 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Crystal Palace tager onsdag aften mod Arsenal FC, som drager sydpå i London for at hente alle tre point og dermed holde liv i et spinkelt håb om en europæisk plads næste sæson. Crystal Palace har været i fin form de seneste kampe, og de har ikke tabt til Arsenal i de seneste fem indbyrdes møder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Arsenal FC. Der er kampstart onsdag d. 19. maj 2021 kl. 20:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TILCrystal Palace – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 14° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Crystal Palace
Arsenal
Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:57.


Optakt til Crystal Palace – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

For ottende sæson i træk siden oprykningen i 2013 slutter Crystal Palace mellem nummer 10 og 15 i Premier League. Det er en imponerende stabilitet, og de må siges at være et etableret mandskab i den bedste række. Bevares, de er ikke en trussel i forhold til europæiske pladser eller medaljer, men mon ikke det er ved at være tiden, at de flirter med den bedste halvdel af rækken? Med den snu 73-årige træner Roy Hodgson bliver der arbejdet solidt og pålideligt. Kampe mod hold fra nederste halvdel af tabellen bliver sjældent tabt, og det er en opskrift på overlevelse år efter år efter år. Således også i denne sæson, hvor holdet igen er i tryg afstand af nedrykningspladserne.

Er der håb endnu for Arsenal? Midt i skuffelsen over exit fra Europa League-semifinalen, fordi de ikke kunne score et enkelt mål hjemme på Emirates mod Villarreal, virker det til, at der en smule bedring hos Arsenal. Tre sejre på stribe i ligaen holder liv i håbet om europæisk kvalifikation, men de skal indhente fire point på to kampe. Det er vist et meget spinkelt håb. Sejre i de to sidste kampe vil trods alt betyde en godkendt afslutning på sæsonen med 15 af 15 mulige point, men det er altså ikke sikkert, de kan bruges til en døjt i tabellen, hvor Arsenal meget sandsynligt ender på deres nuværende niendeplads. Eller måske en ottendeplads. 

I 1995 sluttede Arsenal som nummer 12. Siden er de ikke blevet ringere placeret end en sjetteplads. På nær sidste sæson hvor de blev nummer otte. Og nu risikerer de så en niendeplads. Der er måske ikke noget at sige til, at Arsenal har sat en slutspurt ind. Europa eller ej spiller de for at undgå den ringeste slutplacering i et kvart århundrede. 

Crystal Palace:

 • Mamadou Sakho (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathan Ferguson (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Nathaniel Clyne (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Patrick van Aanholt (Back, Fast) – Tvivlsom
 • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luka Milivojevic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Connor Wickham (Angreb, Reserve) – Skadet

Arsenal FC:

 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hector Bellerin (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet

Crystal Palace forventet startopstilling: Butland; Ward, Kouyaté, Cahill, Mitchell; Eze, Milivojevic, Schlupp; Townsend, Benteke, Zaha.

Arsenal FC forventet startopstilling: Leno; Chambers, Holding, Mari, Tierney; Elneny, Partey; Saka, Ødegaard, Rowe; Aubameyang.


Odds på Crystal Palace – Arsenal FC

Oddsene peger på, at bookmakerne regner med sejr til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. maj 2021 19:57.


Odds-forslag: 0-0 i seneste møde – men det lugter af mål

Seks af Crystal Palaces seneste ni ligakampe er endt med mindst tre scoringer. Fem af de ni har set begge hold på tavlen. Der er i alt scoret 26 mål i de ni kampe. Altså knap 3 i snit. I hele sæsonen er der i Crystal Palaces 36 kampe scoret 2,8 mål i gennemsnit. 

Hos Arsenal er der i sæsonens løb scoret 2,44 mål pr. kamp, og seks af deres seneste 11 ligakampe har givet mål til begge hold. I de 11 kampe er der faldet 31 mål, som giver et snit på 2,81 mål pr. kamp. 

De seneste 10 indbyrdes møder har i alt givet 32 mål. Altså et snit på 3,2, og da ingen af holdene for alvor har noget på spil – man skal være temmeligt optimistisk fantast for at tro, Arsenal kan nå de europæiske pladser – så forventer vi her et livligt og offensivt præget opgør, som lever op til de mange mål hos de to hold både i sæsonen og i de tidligere indbyrdes opgør. Også selv om første møde i sæsonen endte 0-0 på Emirates. Anbefalingen tror på mindst tre scoringer på Selhurst Park onsdag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,75
Over 2,5 mål
Besøg Bwin *


Crystal Palace – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Crystal Palace holder til som nummer 13 i tabellen med 44 point for 36 kampe.

 • Statistikken for værterne siger 12-8-16 og scoren 40:61. 

 • Arsenal har fra deres aktuelle 9. plads 4 point op til Europa League-plads. De har 55 point efter 36 kampe.  

 • Statistikken for Arsenal er på 16-7-13 og målscoren 50:38.

 • Hos Crystal Palace er Wilfried Zaha topscorer med 11 kasser. 

 • Franske Alexandre Lacazette er flittigste målskytte hos Arsenal med 13 pletskud.


Expected Goals: Crystal Palace – Arsenal FC – de seneste tre kampe

Crystal PalaceResultatxGArsenal FCResultatxG
Crystal Palace – Aston Villa FC(3-2)2,04 – 2,14Chelsea – Arsenal FC(0-1)2,29 – 0,83
Southampton – Crystal Palace(3-1)1,56 – 2,50Arsenal FC – West Bromwich(3-1)1,40 – 0,83
Sheffield United – Crystal Palace(0-2)0,79 – 1,61Arsenal FC – Villarreal(0-0)1,14 – 0,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar