18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Crystal Palace – Arsenal: Odds og optakt den 5. august 2022

Der er ny målmager i Arsenal til denne sæson i form af den tidligere City-spiller, Gabriel Jesus. Kan brasilianeren banke The Gunners tilbage til fordums styrke? (Foto: Bildbyrån)
Der er ny målmager i Arsenal til denne sæson i form af den tidligere City-spiller, Gabriel Jesus. Kan brasilianeren banke The Gunners tilbage til fordums styrke? (Foto: Bildbyrån)

So it begins! Premier League er endelig tilbage fra sommerferie, og fredag aften ruller kuglen for første gang i denne sæson. Joachim Andersens Crystal Palace tager hjemme imod Arsenal, som har fejet al modstand af banen i pre-season. Der skal nok blive godt gang i den på Selhurst Park! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Crystal Palace – Arsenal. Der er kampstart fredag d. 5. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på See eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Crystal Palace – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Selhurst Park, London
Vejret: 21° og let vind

Optakt til Crystal Palace – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Det nærmer sig med hastige skridt! En ny Premier League-sæson står for døren, de engelske klubber har fået kilometer i benene og finpudset de interne relationer i pre-season, så nu er de klar til at spille om point igen. Fredag aften får vi sæsonpremieren, når Crystal Palace hjemme på Selhurst Park byder velkommen til et andet London-hold, nemlig Arsenal.

Crystal Palace gjorde en fin figur i sidste sæson under ledelse af den franske Arsenal-legende, Patrick Viera. London-klubben forsøgte sig med at spille frisk og offensiv fodbold, og i dele af sæsonen bar det frugt. Palace lagde i perioder nogle fremragende indsatser for dagen, bare spørg Arsenal, som blev sendt hjem med 3-0 sidst de besøgte Selhurst Park. Viera og co. endte på en godkendt 12. plads i Premier League, mens de gik helt til semifinalen i FA-cuppen. Til denne sæson er midtbaneprofilen Conor Gallagher taget tilbage til Chelsea efter endt lejeophold, mens forsvaren Chris Richards fra Bayern München og den defensive midtbanespiller Doucoure fra Lens blandt andre er hentet ind. Der er noget at bygge videre på fra sidste sæson hos Crystal Palace, som igen ligner et solidt midterhold.

Arsenal kom virkelig godt efter det i sidste sæson! Præstationerne har mildest talt været svingende i løbet af de sidste par år, men seneste sæsons 5.plads var langt bedre end de to 8.pladser det var blevet til i de to foregående sæsoner. Det blæser positive vinde over den røde del af Nordlondon, for fremtiden ser lysere ud end den tidligere har gjort. Saka, Smith-Rowe, Tierney, Ødegaard, Martinelli osv. er alle unge spillere med stort potentiale, det så vi i sidste sæson, hvor de i glimt viste fremragende evner. Til denne sæson har det talentfulde mandskab fået tilgang af etablerede Premier League-spillere i Gabriel Jesus og Zinchenco, som er kommet til fra City, mens der samtidig er hentet endnu flere talenter ind i form af Marquinhos og Viera. Arsenal har et spændende hold med fremtiden foran sig, og mon ikke, at de kommer til at byde sig til i kampen om Champions League-billetter i denne sæson?


Crystal Palace:

  • Sam Johnstone (Målmand, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jack Butland (Målmand, Reserve) – Skadet
  • James McArthur (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Michael Olise (Midtbane, Reserve) – Skadet


Arsenal:

  • Ingen kendte fravær

Crystal Palace forventet startopstilling: Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Eze, Doucoure, Schlupp ; Zaha, Mateta, Ayew.

Arsenal forventet startopstilling: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Zinchenco, Partey, Ødegaard; Martinelli, Jesus, Saka


Odds på Crystal Palace – Arsenal

Bookmakerne tror mest på en sejr til udeholdet.


Odds-forslag: To offensivt indstillede mandskaber kaster underholdning af sig

Fedt, fedt, fedt! Premier League er tilbage. Den mest højintense og tempofyldte liga starter fredag aften med et møde mellem de to London-klubber, Crystal Palace og Arsenal. Begge mandskaber leverede udmærket i sidste sæson, og har masser at bygge videre på her til starten af den nye. Arsenal er klare favoritter på trods af at være udehold, men Artetas mandskab har virkelig også vist lovende takter her i opstarten. Man skal som altid passe på med at lægge for meget i testkampe, men Arsenal har altså præstereret et par bemærkelsesværdige resultater med blandt andet 4-0 over Chelsea og senest 6-0 over Sevilla.

Vi har at gøre med to hold, som kan og vil spille fodbold. Ansættelsen af Viera gjorde underværker for Crystal Palace i sidste sæson. Franskmanden fik sit hold til at spille frisk og seværdig angrebsfodbold, noget som blandt andet virkede, da Arsenal blev sendt hjem med et 3-0 nederlag i bagagen. Artetas Arsenal ynder også at spille flot offensiv fodbold, så vi kan godt tillade os at have forventninger til dette opgør. Der har været fin underholdning for pengene i de tre seneste indbyrdes opgør, som alle er gået over denne mållinje, og det tror jeg også godt vi kunne få her. Der er friske ben, friske sind og masser af gode fodboldspillere på begge hold, så hvorfor skulle vi ikke få en underholdende premiere på Selhurst Park? Gabriel Jesus har set voldsomt giftig ud i testkampene, og bliver nok svær at holde fra fadet for Joachim Andersen og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,92
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Crystal Palace – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

  • Crystal Palace endte sidste sæson på en godkendt 12.plads i Premier League. Der var masser af positive ting at bygge videre på.

  • Arsenal endte sidste sæson som nummer 5 i Premier League, blot 2 point efter Tottenham, som snuppede den sidste Champions League-plads.

  • Wilfried Saha var mest scorende spiller for Crystal Palace i sidste sæson med 14 ligascoringer.

  • Bukayo Saka endte som Arsenal-topscorer i sidste sæson med 11 kasser.

  • Crystal Palace vandt hele 3-0, da Arsenal var på besøg i sidste sæson, så der er i den grad revanche til gode for gæsterne.


Expected Goals: Crystal Palace vs. Arsenal de seneste tre kampe:

Crystal PalaceResultatxGArsenalResultatxG
Crystal Palace – Leeds(1-1) 1,97 – 1,13Arsenal – Sevilla(6-0) 6 – 0,43 
Manchester United – Crystal Palace(3-1) 1,83 – 0,8Arsenal – Chelsea(4-0)2,44 – 0,2
Crystal Palace – Ipswich(4-2)2,06 – 1,73Orlando City – Arsenal(1-3) 0,46 – 2,23
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Crystal Palace – Arsenal?

Crystal Palace – Arsenal spilles fredag den 5. august 2022 klokken 21.00

Hvor spilles Crystal Palace – Arsenal?

Crystal Palace – Arsenal spilles på Selhurst Park i London

Skriv første kommentar

Skriv et svar