18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til 4. spillerunde i Premier League

ConteNestor er klar med kort-tips til tre Premier League-kampe, inklusive braget mellem Arsenal og Manchester United. Han tager også en afstikker til det skotske Old Firm.

Oleksandr Zinchenko er klar til Premier League for Arsenal

Ender Oleksandr Zinchenko med gult kort i kampen mod Manchester United? Foto: IMAGO / PA Images

Sheffield United – Everton d. 2. september kl. 13:30

Idrissa GueyeKort i kampen til odds 4.00 ved bet365*

Den her kamp er virkelig en nedrykkerkamp, hvor man har to britisk inspirerede hold, så man kan forvente masser af dueller og fight især på midten af banen.

Everton er måske forventeligt startet katastrofalt, og har endnu til gode at score mål. Et af holdets ledere er Idrissa Gueye, og han er næsten nødt til at gå forrest i kamp, hvor Sheffield lugter blod efter Everton også gjorde det elendigt i midtugens Carabao Cup-kamp imod Doncaster.

4.00 er på ingen måde prangende, men acceptabelt i en kamp med den forventede intensitet og dårlig fodbold. Andy Madley er kampens dommer, og han har virkelig taget de nye retningslinjer til sig, og har i sine to første kampe, givet henholdsvis otte og 11 kort ud. Heriblandt mange for brok. Så hvis man ser kampen live, så bør man kigge nærmere på de mest vokale spillere.

Spil på Idrissa Gueye-kort til odds 4,00*

Brighton – Newcastle d. 2. september kl. 18:30

Matt TargettKort i kampen til odds 4,75 ved Unibet*
Lewis Hall – Kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

Sven Botman blev alvorligt skadet i sidste weekend imod Liverpool, og da Newcastle i skrivende stund ikke har hentet nogen direkte erstatning, så er det mest oplagte, at Dan Burn bliver rykket ind i midterforsvaret, og Matt Targett starter ind på venstre back.

Nu er Brightons Sully March ikke verdens farligste direkte modspiller, men et Brighton-hold der helst ikke skal sakke for langt bagud inden sæsonen rigtigt er startet, er nødt til at angribe for fuld udblæsning, og Targett er god til at ramme et kort hver 4-5. kamp så 4.75 er et godt odds, og det her er sæsondebut i startelvan.

Alternativet er naturligvis nyindkøbte Lewis Hall, som også har pæn aggression i sit spil, så det er lige så godt, hvis han starter inde. Det er Stuart Atwell, der er dommer, og han viste i sidste weekend i Manchester United – Nottingham, at han udmærket ved hvor kortene er.

Spil på Matt Targett-kort til odds 4,75*
Spil på Lewis Hall-kort til odds 4,00*

Rangers – Celtic d. 3. september kl. 13:00

John LundstramKort i kampen til odds 3,25 ved Unibet*

Selvom det måske er verdens mest kendte, og intense, lokalopgør, så er det ikke givet, at det ender med en masse kort i Old Firm. Måske skyldtes det også, at begge hold mere og mere er baseret på udenlandske spillere end britiske, der forstår kampens kulturhistoriske betydning.

En af de få tilbage er John Lundstram, der med jævne mellemrum, får raget kort til sig. Også i Old Firms. Oddset er ikke fantastisk, men det er et solidt bud.

Det er Don Robertson, der er kampens dommer. Robertson er faktisk født i Glasgow, så han kender kampens betydning, og har heller ikke en stor erfaring på at lede Old Firms, udover en pokalturneringskamp sidste år. hvor han blev kaldt ind som reserve.

Spil på John Lundstram-kort til odds 3,25*

Arsenal – Manchester United d. 3. september kl. 17:30

Oleksandr ZinchenkoKort i kampen til odds 6,25 ved Unibet*
Takehiro TomiyasuKort i kampen til odds 5,60 ved Unibet*

Weekendens mest spændende kamp, i hvert fald med tilskuer-øjne, er Arsenal – Manchester United.

Arsenal er kommet glimrende fra start, selvom uafgjort imod Fulham er lidt en skuffelse. I den kamp spillede Jakub Kiwior ude på venstre back, der dog i Artetas formation – med bold – blev et tremandsforsvar, når Thomas Partey ude på den anden back, rykkede op på midtbanen.

Arsenals venstre side har været lidt et puslespil med både Oleksandr Zinchenko og Jurrien Timbers skader, afgang til både Kieran Tierney og Nuno Tavares, og Takehiro Tomiyasu i karantæne. Nu er både Zinchenko og Tomiyasu tilbage, og med to indhop er Zinchenko klar til at starte efter en skade, der kom i slutningen af sidste sæson.

Generelt er det altid en god ide at holde øje med rustne spillere, og i en kamp som denne, hvor Zinchenko står overfor Antony, der er Manchesters mest direkte spiller, så giver et højt odds som 6.25 god mening.

Alternativt gå efter Tomiyasu eller Kiwior (5.30), hvis Zinchenko alligevel ikke får comeback i startelvan. Det er Anthony Taylor, der er dommer, og han har i den nye sæson et snit på 5,67 kort, så man bør forvente en del action.

Spil på Oleksandr Zinchenko-kort til odds 6,25*
Spil på Takehiro Tomiyasu-kort til odds 5,60*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar