18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til 2. spillerunde i Premier League

ConteNestor disker her op med kortfiduser til 2.spillerunde i Premier League. I denne omgang kigges der mod lørdagens to storkampe Tottenham – Manchester United og Manchester City – Newcastle.

Han er ingen Serge Aurier, men måske Emerson Royal alligevel har et kort i sig lørdag aften. Foto: IMAGO/Alan Stanford

Tottenham – Manchester United

Emerson RoyalKort i kampen til odds 5.00 ved Unibet*
James MaddisonKort i kampen til odds 4.10 ved Unibet*
Mason Mount – Kort i kampen til odds 5.00 ved Bet365*

Man kunne godt se, at Premier League-dommerne havde taget de nye retningslinjer til sig, hvilket affødte et snit på 4,2 kort, hvilket er højere end tidligere. Lad os håbe, at det er new normal og udnytte at nogle bookmakere stadigvæk tager udgangspunkt i ‘gammel’ statistik. 

Ange Postecoglou har rullet Tottenham til et firemandsforsvar, hvilket giver en wingback som Emerson Royal lidt flere defensive opgaver, og samtidig har Alejandro Garnacho som sin modspiller. Emerson får ikke nær så mange kort i Premier League som i La Liga, men en ny taktisk, hvor Emerson også så lidt dårlig ud på et af Brentfords mål i forrige runde, og en meget direkte modstander som Garnacho er nok til, at vi ser en fidus til odds 5.00 hos Unibet.

Hvis man vil have et alternativ hos Tottenham, så kan man også overveje James Maddison til 4.10. Maddison har fortsat sin stime fra forrige sæson, hvor han fik hele 10 kort for Leicester med et kort imod Brentford. Det kan vi godt se ske igen i den her kamp, hvor han vil forsøge at ødelægge Manchester Uniteds opspil, sekundært bare ødelægge Casemiro.

Hvis man så Manchester Uniteds første kamp imod Wolverhampton, så kunne man også se, at det stadigvæk er lidt et work in progress for Erik ten Hag, hvad kloge analytikere har kastet sig over er, at rummet imellem Mason Mount og Casemiro er lidt for stort og gør Manchester United sårbare, netop Tottenham der er et yderst glimrende kontrahold fra de gamle Mourinho og Conte-dage, vil helt sikkert udnytte dette. Omvendt vil Erik ten Hag nok justere Mounts rolle lidt. Derfor tror vi også, at Mount vil tage en større del af skraldet imod et Tottenham-hold, der faktisk spiller offensivt orienteret fodbold under Postecoglou. Så er odds 5.00 glimrende. 

Kampens dommer er Michael Oliver, og hvis han starter med at implementere hans internationale linje til Premier League, så kan man forvente flere kort end normalt, i forrige runde fik Ben White også et kort for tidsudtrækning, og det kan sagtens ske her. 

Spil på Emerson Royal-kort til odds 5,00*
Spil på Maddison-kort til odds 4,10*
Spil på Mount-kort til odds 5,00*

Manchester City – Newcastle

Mateo KovacicKort i kampen til odds 4,50 ved Bet365*
Rodri – Kort i kampen til odds 4,30 ved Unibet*

Det var godt at se, at Sandro Tonali fuldstændigt levede op til forventningerne og trak et kort i første runde. Bookmakerne har prompte gjort ham til kort-favorit på Newcastles midtbane, hvilket ikke siger så lidt, nu når man også har Joelinton og Bruno Guimaraes. Men også dertil lave odds.

Derfor kigger vi nærmere på Manchester City, der har en lille krise med Kevin De Bruynes lange skade og Ilkay Gündogans farvel. Ind er kommet Mateo Kovacic, der historisk er en hård type og får en del kort, det tror vi også sker her mod et Newcastle-hold, der startede som lyn og torden ved at ydmyge Aston Villa, som man ellers godt kunne tro var på nogenlunde samme niveau.

Derfor skeles der også til Rodri, der i store og vanskelige kampe får en del kort, da han er ankermanden på midtbanen. Normalt får Manchester City ikke mange kort, men det her er en kamp, hvor de formentlig bør og vil spille sig helt ud. 

Det er Robert Jones, der er dommer, han havde Brentford-Tottenham forleden, hvor han uddelte fem kort – også i den klare ånd af de nye retningslinjer, det bør også ske i denne sene aftenkamp. 

Spil på Kovacic-kort til odds 4,50*
Spil på Rodri-kort til odds 4,30*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar