18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til påskens topopgør

Indsæt indledning her…

Påsken byder på storkampe med Bayern München-Dortmund, Aston Villa-Wolverhampton og Manchester City-Arsenal, dem kigger vi nærmere på


Kort tips.

Aston Villa – Wolverhampton Wolves

Lørdag d. 30. marts kl. 18:30

Douglas Luiz får kort i kampen til odds 4,25 ved unibet*
Nathan Fraser får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Der er dømt rivalopgør i West Midlands, når Aston Villa tager imod Wolverhampton. Villa vil naturligvis gerne holde fast i fjerdepladsen, der giver Champions League, mens Wolves er endt lidt i ingenmandsland midt i tabellen, så det er en af de få kampe tilbage, hvor der ægte er noget at spille for. Traditionelt giver kampene også en del kort 5+, så der kommer ikke til at mangle noget på intensiteten.

Begge hold er ret hårdt ramt af skader og karantæner til den her kamp, især Wolves mangler deres tre forreste, hvilket giver en mulighed for den meget lokale Nathan Fraser, der faktisk er født i Wolverhampton, så han er opflasket med lillebrorrollen i forhold til Aston Villa. John McGinn har karantæne og Boboucar Kamara er skadet, så der er et ekstra stort pres for Douglas Luiz i at træde i karakter, isoleret set, kan vi godt lide 4.25 for Luiz, der har otte kort i den her sæson, men kampens betydning giver også noget. Ellers har vi også et godt øje til Craig Dawson (4.00, Bet365) og Tommy Doyle (5.10, Unibet)

Kampens dommer er Paul Tierney, der har et snit på 3,22, hvilket er i den absolut lave ende af PL-dommerne. Men kampens historiske stats peger på, at vi godt tør over 4,5 kort, der er linjen.

Spil på Douglas Luiz-kort til odds 4,25*
Spil på Nathan Fraser-kort til odds 5,50*

Bayern München – Dortmund

Lørdag d. 30. marts kl. 18:30

Emre Can får kort i kampen til odds 3,70 ved unibet*
Ian Maatsen får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Da de tyske programlæggere planladge Der Klassiker som et påskebrag havde de næppe forventet, at kampen trods alt havde så lidt betydning i forhold til sidste år, nu handler det mest om, at Bayern kan med et pointtab de facto tabe mesterskabet, mens begge hold mest har øjnene stirret imod Champions League. Det skal dog ikke tage noget fra opgøret, der altid byder på intensitet.

Vi behøver ikke være kreative her. De sidste fire gange, den Bayern-opflaskede Emre Can har mødt Bayern München, har han fået et kort, så det er lidt fjollet ikke at påpege og anbefale det her, specielt til et acceptabelt odds 3.70. Ian Maatsen er også en genganger, men han er bare overmatched imod Leroy Sane, og så er 4.60 fint. Sane har vi faktisk en fidus til, da han især i store kampe, godt kan lave nogle dumme frispark. Han giver 5.80 hos Unibet. Man kan overveje den live. Ellers er der hos Bayern også de usual suspects som Laimer, Kimmich og De Ligt, men de bør måske også overvejes live afhængig af, hvordan kampen udvikler sig.

Kampens dommer er måske lidt overraskende Harm Osmers, der er relativt ukendt, men begynder at få flere internationale kampe, Osmers har et ret lavt snit på 3,45 kort i Bundesligaen, men vi tror dog på fire kort i den her kamp.

Spil på Emre Can-kort til odds 3,70*
Spil på Ian Maatsen-kort til odds 4,60*

Manchester City – Arsenal

Søndag d. 31. marts kl. 16:30

Declan Rice får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*
Ruben Dias får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Påskens måske vigtigste kamp, men også i Premier League, hvor Arsenal skal hold Manchester City fra fadet, egentlig har Mikel Arteta med to sejre i streg en lille overhånd, men lakmusprøven for Arsenals mesterskabskandidatur er her. Det bliver dog også interessant at se, hvordan landsholdspausen har påvirket begge hold. Arsenal havde endda en uge hvil mere efter det tidigere FA Cup-exit, så der har forhåbentlig været tid til forberedelse.

Kampens betydning gør, at oddsene er generelt lidt for lave, derfor har vi valgt at gå classic med Declan Rice og Ruben Dias, der begge altid kandiderer til kort i de her kampe, hvor omstilinger kommer til at fylde ret meget. Begges odds er fornuftige, så vi har ikke valgt at eksperimentere her. Vil man kigge på andre så er Jorginho (4.20, Unibet) og Jakub Kiwior (4.30, Unibet) også fornuftige. Kai Havertz, der har været en god fidus i den her sæson, er spillet for langt ned. Man skal også have for øje, at Manchester City har mange tvivlsomme spillere op til kampen, så der kan være en overraskelse eller to i startopstillingen, der er værd at overveje. Fx. om Kyle Walker bliver klar.

Kampens dommer er Anthony Taylor, der har et sæsonsnit på 5,15 kort, hvilket er ganske højt, linjen er dog sat til 5,5 kort, hvilket måske er lidt optimistisk, men det tager vi naturligvis gerne.

Spil på Declan Rice-kort til odds 4,50*
Spil på Ruben Dias-kort til odds 4,50*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar