18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

City på nem opgave mod formsvage Wolves

| Sidst opdateret:


Manchester City har guldskæbnen i egne hænder inden deres sidste fire kampe i sæsonen. Indfrier Haaland og co. forventningerne mod Wolverhampton lørdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Manchester City – Wolverhampton. Der er kampstart lørdag d. 4. maj 2024 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller TV3 MAX eller læs her, hvordan du kan se Premier League kampe live

Odds og optakt til Manchester City - Wolverhampton i Premier League

Haaland og Manchester City vinder og vinder i Premier League. Er der endnu en sejr i vente mod Wolves? Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo

Manchester CityWolverhampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Craig Pawson
Stadion: Etihad Stadium, Manchester
Vejret: 13°, svag vind

Manchester CityWolverhampton preview

Manchester City snublede af flere omgange i første halvdel af sæsonen, som bød på tre nederlag og fire X’er, men The Citizens har det med at skrue op for dampen, når det virkelig gælder, og det må man sige har været tilfældet i 2024.

Guardiolas tropper er uden nederlag i årets 17 første ligakampe, hvoraf hele 14 er endt med sejr. To af de tre pointtab har været mod de to andre guldbejlere Arsenal og Liverpool, og da ingen af dem venter i de sidste fire kampe, kunne det godt tyde på, at Man City ender øverst på Premier League-tronen igen i denne sæson.

Aktuelt har City 1 point op til Arsenal på 1.pladsen, men mangler fortsat en udsat kamp ude mod Tottenham, som umiddelbart ligner den eneste potentielle bananskræl på vejen mod mesterskabet.

Wolves besejrede Luton med 2-1 senest, men udover den sejr ser gæsternes formkurve ikke videre prangende ud. De seks foregående kampe endte således alle uden sejr, heraf fire nederlag.

Gary O’Neils mandskab befinder sig i lidt af et ingenmandsland lige syd for midten i Premier League-tabellen, og måske den manglende motivation er en af årsagerne til den aktuelle formnedgang.

Forventede startopstillinger Manchester City – Wolverhampton

Manchester City: Skader og karantæner

Wolverhampton: Skader og karantæner

Odds-forslag: City cruise-control mod de blodfattige ulve

Ét af Man Citys kun tre nederlag i Premier League-sæsonen kom overraskende mod netop Wolves tilbage i september 2023, meeen der er ikke meget, som taler for en gentagelse lørdag aften.

Guardiolas mandskab har vanen tro trykket speederen i bund i foråret, og har således endnu ikke tabt i 2024. Det sker heller ikke denne gang.

Wolverhampton er skidt kørende og har tæt på ingenting at spille for. Ydermere må gæsterne undvære en del spillere, blandt andre Dawson og Pedro Neto. Fravær, som ikke ligefrem taler chancerne for en overraskelse op.

City-sejren er selvfølgelig forventet, og er i den grad inkorporeret i oddset, så i stedet kigger jeg mod rent bur til værterne.

Gæsterne er gået fra banen uden at score i to af de seneste tre kampe, mens de hjemme mod Arsenal for et par uger siden blot spillede sig frem til xG på 0.32. Wolves ser mildest talt blodfattige ud for tiden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
1,65
Begge hold scorer ikke
Gå til Betfair *

Manchester City – Wolverhampton live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Manchester City – Wolverhampton på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles Manchester CityWolverhampton?

Manchester City – Wolverhampton spilles lørdag d. 4. maj 2024 kl. 18:30.

Hvor spilles Manchester CityWolverhampton?

Manchester City – Wolverhampton spilles på Etihad Stadium, Manchester.

Forventede startopstillinger Manchester City – Wolverhampton

Manchester City: Skader og karantæner

Wolverhampton: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar