18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – West Bromwich: Odds og optakt den 3. april 2021

Der er tæt kamp om 4.pladsen i Premier League, og lige nu der fører Chelsea kapløbet, men der skal point på kontoen weekend efter weekend, hvis de skal i CL til næste sæson. For West Bromwich er det ved at være sidste udkald, hvis de vil holde liv i håber om overlevelse i Premier League. Hvem trækker det længste strå i den tidlige lørdagskamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – West Bromwich. Der er kampstart lørdag d. 3. april 2021 kl. 13:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

Odds på Chelsea – West Bromwich

Oddsene peger på Chelsea som favorit i opgøret.

Chelsea – West Bromwich: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lee Mason
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 10°, let vind

Optakt til Chelsea – West Bromwich: Skader, karantæner og startopstillinger

Det spiller fuldkommen for Chelsea efter Thomas Tuchel har overtaget tøjlerne fra Frank Lampard. Det er blevet til 13 kampe under den nye træner, det er ikke blevet til et eneste nederlag, og Chelsea har i de 13 kampe kun indkasseret sølle to mål, helt vanvittigt imponerende! De er videre i Champions League, hvor der venter en vigtig kvartfinale imod Porto på onsdag. Chelsea ser virkelig uhyggelige ud for tiden, og med de defensive præstationer de ligger for dagen, så skal der ikke mange mål til at vinde kampe. De kører ikke modstanderne midtover, men de leverer uhyre solide præstationer i stort set alle de kampe de har spillet under Tuchel. Der er fremragende muligheder for at fortsætte den flotte stime lørdag, for det er en af de blødere modstandere, som kommer på besøg. Selvom det hele har været fryd og gammen under Thomas Tuchel, så mangler vi stadig at se de offensive profiler folde sig helt ud.

West Bromwich har gang i en forfærdelig sæson i Premier League, de har kun vundet 3 ud af 29 kampe, og selvom de har skaffet masser af uafgjorte, så rykker det bare ikke nok i det store regnskab. Der er 10 point fra WBA på 19.pladsen til Newcastle over stregen, så der skal fart på hvis de vil spille i den bedste engelske række igen til næste sæson. Defensivt har det set virkelig godt ud på det sidste, i de seneste seks kampe har de således kun indkasseret 3 mål, det er sgu meget godt! Men, men, men… I de seks kampe har de så selv kun scoret 1 mål, det besværliggøre overlevelseskampen betydeligt, at de ikke kan finde ud af at score mål. Men med de positive briller på, kan de da glæde sig over den defensive formåen. WBA-truppen er fit for fight til denne kamp, og med deres seneste opgør imod Chelsea in mente, må de da have lidt selvtillid før denne kamp. Der er dog sket ting og sager i London siden den første kamp, og det virker usandsynligt for gæsterne at lave 3 mål imod det her Chelsea mandskab.

Chelsea:
Callum Hudson-Odoi (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
N’Golo Kante (Midtbane, Fast) – Skadet

West Bromwich:
Conor Gallagher (Midtbane, Fast) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Pulisic, Werner, Havertz.

West Bromwich forventet startopstilling: Johnstone; Furlong, O’Shea, Bartley, Townsend; Phillips, Livermore, Yokuslu, Maitland-Niles, Pereira; Diagne.

Odds-forslag: 3 point og videre til næste

Sikke en forvandling Chelsea har været igennem under den ’nye’ træner Thomas Tuchel! Der er kommet helt styr på tropperne, som leverer den ene sikre sejr efter den anden. Som nævnt i optakten, er der kommet fuldkommen styr på organisation på holdet, to indkasserede mål i 13 kampe taler sit klare billede. Den uhyre stærke defensiv giver sindssygt gode muligheder for fuldt udbytte i kampene, for der skal som oftest bare en enkelt kasse til at sikre de 3 point. Det har også været tilfældet i stort set alle kampe under Thomas Tuchel, de er gode, men de har endnu ikke spillet nogen modstander ud af brættet. Det er kontrolleret og dejligt sikkert.

Hjemmeholdet skal i samme tempo som nu, blive ved med at sætte point ind på kontoen, for kampen om top-4 er virkelig tæt. På onsdag venter der en vigitg CL-kvartfinale imod Porto, så det er bestemt ikke urealistisk, at vi får endnu en kontrolleret indsats fra Chelsea. Gæsterne fra WBA har åbenlyse offensive kvaler, og det virker til de kun kan score når måne og stjerner står helt rigtigt. Ét mål i de seneste seks kampe får selvsagt ikke Premier Leagues pt. bedste defensiv til at ryste i bukserne, til gengæld har de vist defensive forbedringer på det sidste, og det taler da bare endnu mere for en målfattig Chelsea sejr. 12 ud af Chelsea 13 kampe under Thomas Tuchel er gået under 2.5 mål, og med en West Bromwich bus parkeret i eget felt, så tror vi på at udeholdet undgår en rigtig snitter.

SpilXperten.com anbefaler: Chelsea + Under 3,5 mål til odds 1,86 – SPIL HER >>*

Chelsea – West Bromwich: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea har fået en gigantisk opblomstring efter Tuchel har overtaget tøjlerne, og vi finder dem nu på 4.pladsen med en statistik på 14-9-6 og en målscore på 44:25.

  • Det er ved at se svært ud for West Bromwich, de indtager 19.pladsen med ti point op til over stregen. De har en statistik for sæsonen på 3-9-17 og en målscore på 20:57.

  • De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, det er Abraham og straffesparksskytten Jorginho, som fører topscorerlisten hos Chelsea med 6 mål hver.

  • Det er ikke mange mål de får banket ind i West Bromwich, det er blevet til 20 mål i 29 kampe, og Pereira har stået for 5 af dem.

  • Det var en gigantisk overraskelse da West Bromwich i det første indbyrdes opgør i sæsonen var foran med 3-0 efter en halv time, Chelsea nåede dog at få udbedret skaderne, og det hele endte i en underholdende pointdeling.

Skriv et svar