18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Southampton: Odds og optakt den 2. oktober 2021

Efter en flot sæsonstart har Andreas Christensen og Chelsea tabt de to seneste kampe til Manchester City og Juventus. Lørdag eftermiddag er chancerne for 3 point dog udmærkede, når Southampton gæster Stamford Bridge. Kommer Chelsea tilbage på vindersporet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Southampton. Der er kampstart lørdag d. 2. oktober 2021 kl. 16:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Chelsea – Southampton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Martin Atkinson
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 15°, regn og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Chelsea – Southampton: Skader, karantæner og startopstillinger

Chelsea er fortsat hvor de slap i seneste sæson, og de blander sig da også allerede i Premier Leagues topstrid. En nærmest perfekt start med fire sejre og et enkelt X ude mod Liverpool, er i løbet af den sidste uges tid blevet lidt mindre perfekt. I sidste weekend tabte Chelsea ganske fortjent topopgøret mod Man City, mens de onsdag aften også tabte ude mod Juventus. To virkelig svære modstander, jovist, men jeg tror ikke, at Tuchel vil være helt tilfreds med hvad han har set fra sit hold i de to kampe, som begge er blevet tabt med 1-0. Chancerne for igen at hente 3 point er dog til stede her mod et ikke så imponerende Southampton-mandskab.

Southampton er et af fem Premier League-mandskaber, som stadig har sæsonens første sejr til gode. Det er selvfølgelig ikke særlig imponerende, og Southampton får helt sikkert deres at kæmpe med i løbet af sæsonen, men ud af sæsonens første seks kampe har der faktisk været flere glimrende resultater i blandt såsom point mod Manchester United, West Ham og Manchester City. I de tre kampe lukkede Southampton blot et enkelt mål ind, og det er altså ganske imponerende! De har evnerne til at få lukket godt af i defensiven, til gengæld ser offensiv lidt tynd ud nu hvor Ings er rykket videre i karrieren.

Chelsea:

 • Reece James (Back, Fast) – Skadet
 • N’Golo Kante (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Christian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Southampton:

 • Armando Broja (Angreb, Reserve) – Låst
 • Jack Stephens (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Theo Walcott (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Silva, Christensen, Rudiger; Azpilicueta, Jorginho, Kovacic, Chilwell; Mount, Havertz; Lukaku

Chelsea forventet startopstilling: McCarthy; Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters; Elyounoussi, Ward-Prowse, Romeu, Djenepo; Adams, Armstrong


Odds på Chelsea – Southampton

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Odds-forslag: En stille dag på kontoret for Chelsea

En perfekt start på sæsonen er blevet afløst af en mindre perfekt uge for Chelsea, som i sidste weekend indkasserede sæsonens første nederlag til Manchester City og onsdag aften indkasserede sæsonens andet nederlag, denne gang til Juventus. To virkelig svære kampe for Tuchel og co., men ikke desto mindre, tror jeg, at han vil være skuffet over det hans mandskab formåede at bringe til bordet. Defensiven fejler overhovedet ikke noget, men offensiv har set en anelse tandløse ud i de to seneste kampe.

Southampton er helt sikkert lidt mere medgørlige end City og Juventus, men faktisk har Southampton stået for nogle fine defensive præstationer i denne sæson med rent bur mod City, West Ham og blot et indkasseret mål ude mod United. Det bliver ikke en walkover for Chelsea, som skal rejse sig efter to nederlag i streg, men de har kvalitet nok til at tage alle 3 point, selvom den offensive del af spillet kunne se bedre ud for tiden. Southampton har ikke meget at skyde med offensivt, og det vil formentlig blive en formsag for Chelsea, at holde gæsterne fra fadet. Umiddelbart tyder det ikke på en målfest, så hjemmesejren bliver kombineret med en relativt målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,04
Chelsea og under 3.5 mål
Gå til Unibet *


Chelsea – Southampton: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea indtager 3.pladsen i Premier League efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 4-1-1 og en målscore på 12:2.

 • Southampton finder vi på 16.pladsen med en statistik på 0-4-2 og en målscore på 4:7.

 • Lukaku har fået en fin start på hans Chelsea-comeback med tre mål i Premier League og et enkelt i Champions League.

 • Southampton råder ikke over nogle spillere, som er kommet på måltavlen mere end en gang i sæsonen. De mangler vist Danny Ings!

 • I sidste sæson endte det med to pointdeler mellem Chelsea og Southampton efter henholdsvis 3-3 og 1-1.


Expected Goals: Chelsea vs. Southampton – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGSouthamptonResultatxG
Juventus – Chelsea(1-0)1,39 – 0,83Southampton – Wolverhampton(0-1)0,74 – 0,85
Chelsea – Manchester City(0-1)0,14 – 1,59Sheffield United – Southampton(2-2)1,35 – 1,61
Chelsea – Aston Villa(1-1)1,85 – 1,46Manchester City – Southampton(0-0)1,13 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar