18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Viborg
Brøndby IF
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Chelsea og Man United prøver at redde æren

| Sidst opdateret:


Torsdagen byder på en storkamp mellem to af Premier League-sæsonens allerstørste skuffelser, Chelsea og Manchester United, som kæmper for at redde lidt af æren i den sidste del af sæsonen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Manchester United. Der er kampstart torsdag d. 4. april 2024 kl. 21:15. Se kampen på Viaplay eller See. 

Odds og optakt til Chelsea - Manchester United i Premier League

‘Cold’ Palmer har gang i en stærk første sæson i Chelsea, og scorede således sit 12. og 13. ligamål i weekendens pointdeler mod Burnley. Foto: IMAGO/Daniel Bearham

ChelseaManchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jarred Gillett
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 13° og let vind

Manchester United vs Fulham
Manchester United

Uafgjort

Fulham

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

ChelseaManchester United preview

Der kan ikke herske meget tvivl om, at Chelsea og Manchester United har været to af sæsonens største skuffelser i England. Hvis ikke de største. Begge mandskaber har været på slingrekurs gennem hele sæsonen, og weekendens kampe var et glimrende billede på sæsonen som helhed.

På trods af en hel halvleg med en mand i overtal hjemme mod nedrykningskandidaterne Burnley lykkedes det blot Chelsea at få 2-2, i en kamp, hvor målene endnu engang kom fra Cole Palmer, som har været et af få lyspunkter hos Pochettinos tropper.

Manchester United skulle have været bagud af flere gange ude mod Brentford, men marginalerne og opstanderne var med de røde djævle. Dyyyybt inde i tillægstiden lykkedes det endda Mount at sende United på vinderkurs, men endnu dybere inde i tillægstiden fik Brentford selvfølgelig udlignet til slutresultatet 1-1. Meget sigende for Man United 2024…

Chelsea befinder sig i et ingenmandsland midt i Premier League-tabellen, hvor der aktuelt ikke er meget andet end æren på spil, mens Manchester United efterhånden må give fortabt på 5.pladsen, som nok ellers kommer til at give Champions League-bold til næste sæson.

Forventede startopstillinger Chelsea – Manchester United

Chelsea: Skader og karantæner

Manchester United: Skader og karantæner

Odds-forslag: Chelsea og United kæmper for æren

Der er ikke voldsomt meget at tabe længere for hverken Chelsea eller Manchester United. Premier League-sæsonen har været én lang skuffelse for begge mandskaber, og selvom ondt selvfølgelig kan nå at blive værre for Ten Hag og co. ved at falde helt udenfor de europæiske placeringer, virker det ikke videre sandsynligt.

Der er klart mere at vinde end at tabe her mellem de to klubber, som kæmper for at rette op på et skrantende ry, og det må næsten kaste en underholdende affære af sig.

Både Chelsea og Manchester United har virket yderst sårbare defensivt i denne sæson, og det fik vi endnu et bevis på i weekendens kampe mod Burnley og Brentford.

En del af forklaringen ligger i de mange skader, som begge hold har haft i store dele af sæsonen, og også denne gang må Pochettino og Ten Hag se bort fra flere defensive profiler.

Chelsea og Man United er garante for mærkelige og kaotiske kampe i denne sæson, og det gør det nærmest helt umuligt at spå om en vinder her, men mål skal der nok komme masser af.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,05
Over 3.5 mål
Gå til Nordicbet *

Odds på ChelseaManchester United

Chelsea – Manchester United live stream

Du kan se Premier League opgøret mellem Chelsea – Manchester United på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Forventede startopstillinger Chelsea – Manchester United

Chelsea: Skader og karantæner

Manchester United: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar