18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Leicester City: Odds og optakt den 18. maj 2021

Foto: Bildbyrån

I lørdags spillede Chelsea og Leicester City FA Cup-finale, og bare tre dage senere mødes de igen. Stadig i London men denne gang på Stamford Bridge. Og det er en kamp, der får meget afgørende betydning for, hvem der kvalificerer sig til næste sæsons Champions League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Leicester City. Der er kampstart tirsdag d. 18. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TILChelsea – Leicester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mike Dean
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 14:42.


Optakt til Chelsea – Leicester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er trods alt ikke brand i lokummet endnu hos Chelsea, men det ulmer da på badeværelset. Det gør det. Nederlag i sidste ligakamp mod Arsenal har gjort, at de kun med sejr i dette møde mod Leicester City selv kan afgøre, om de skal ende i top 4 i ligaen. Det har set stabilt og rokkefrit ud, siden Thomas Tuchel overtog trænerstolen, men nederlaget til Arsenal og den tabte FA Cup-finale mod tirsdagens modstander, Leicester City, har pludselig fået det hele til at se lidt skrøbeligt ud. 

Forestil dig, de ender uden for top 4 og står den 30. maj med en tabt FA Cup-finale og en tabt Champions League-finale. Av, den bliver svær at fordøje. Men nu skal kampene først lige spilles, og det kan jo tænkes, Chelsea vinder enten en top 4-placering eller Champions League-finalen helt af sig selv. Men de har ikke gode erfaringer med Leicester City i London.

De seneste tre møder er endt uden scoring af Chelsea – inklusive lørdagens duel på Wembley. Holdets velsagtens bedste bud på en topscorer, tyske Timo Werner, spillede så tandløst i FA Cup-finalen, at han er i fare for at ryge på bænken til dette opgør. De mangler en klinisk målskytte, der kan konvertere det flotte spil til kolde kasser. Måske Olivier Giroud kunne være en løsning. 

De mangler ikke kliniske målscorere hos Leicester City, for holdet har den notoriske målscorer Jamie Vardy som default setting, og i denne sæson har han så fået en giftig add-on i form af Kelechi Iheanacho, der blomstrer som målskytte i 2021. Kun én gang i de seneste 14 kampe er Leicester City gået fra banen uden at score. De skal nok skabe chancer og måske endda få scoret på Stamford Bridge. 

Sidste sæson smed Leicester City på trist facon ellers sikre Champions League-billetter på gulvet, da det gjaldt. Igen er der fare for at misse adgangen til det fineste i europæisk fodbold. Spørgsmålet er, om sejren i FA Cup-finalen gør dem flyvende og sultne på meget mere, eller om de bliver en smule mætte af succes?

Det var stærke billeder efter sejren, da  Aiyawatt Srivaddhanaprabha, søn af den afdøde klubejer, Vichai Srivaddhanaprabha, som styrtede ned med helikopter foran Leicester Citys stadion i 2018, fejrede med holdet, og det gav håb om, at der er plads til ægte følelser i moderne fodbold i en tid, hvor kynisk snak om overnationale superligaer og øget omsætning ellers fylder meget. 

Chelsea:

  • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Leicester City:

  • Jonny Evans (Forsvar, Fast) – Skadet
  • James Justin (Back, Fast) – Skadet
  • Harvey Barnes (Kant, Fast) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; James, Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Chilwell; Mount, Pulisic; Havertz.

Leicester City forventet startopstilling: Schmeichel; Castagne, Fofana, Söyüncü; Albrighton, Ndidi, Tielemans, Thomas; Maddison; Iheanacho, Vardy.


Odds på Chelsea – Leicester City

Bookmakernes odds indikerer, de har Chelsea som ret klar favorit i dette opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Tæt, tæt, tæt. Så tæt det bliver svært at finde en vinder

Fodbold er et besynderligt spil. Chelsea kom fra sejre over Real Madrid og Manchester City og har efterfølgende tabt til Arsenal og Leicester City. Og Leicester City kan samme trick. De spillede uafgjort mod Southampton og tabte til Newcastle United, før de så på bare fire dage besejrede Manchester United på Old Trafford og Chelsea på Wembley. 

Hvor stiller det de to mandskaber forud for denne kamp? Stillingen i toppen fik et ekstra drys cayennepeber søndag aften, da Liverpools keeper Allison dybt inde i overtiden sikrede Liverpool en 2-1-sejr. Det betyder formentlig, at enten Chelsea eller Leicester City må belave sig på at forlade top 4, når sidste spillerunde er overstået. Den bedste chance for at begge hold kan holde Liverpool bag sig er, hvis Chelsea vinder med ét mål her. Gerne 4-3 eller 5-4, så Leicester City har lavet så mange mål som muligt. 

Dermed kan Chelsea på sidste spilledag med en sejr selv sikre sig top 4, mens Leicester City med en score på i så fald +20 mål skal vinde så meget, at de indhenter og overhaler Liverpool, som mindst vil have +22 mål før sidste spillerunde. Nej vel? Det er for komplekst. De to hold her må spille deres kort og se, hvilket korthus, der falder. Alt andet end sejr til Chelsea vil spille deres skæbne i hænderne på Liverpool. 

Men de seneste seks indbyrdes møder i Premier League er endt med to sejre til Leicester City og fire uafgjorte. De seneste tre ligamøder på Stamford Bridge er endt 0-0, 1-1 og 0-1 i Leicester Citys favør. Det er altså ikke en ønskemodstander for Chelsea. Som kommer med to nederlag uden selv at have scoret i nogen af dem. Mens Leicester City kommer fra to imponerende sejre. Det bliver formentlig intenst, tæt og nervepirrende. Men anbefalingen tror ikke, det lykkes for Chelsea at snuppe sejren. Vi går med krydset.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,80
Uafgjort
Besøg Unibet *


Chelsea – Leicester City: Statistik, topscorer og H2H

  • I Premier League-tabellen indtager Chelsea fjerdepladsen med 64 point efter 36 kampe. 

  • Chelseas statistik er 18-10-8 med en målforskel på 55:33.

  • Leicester City er nummer 3 i tabellen med 66 point for 36 kampe. 

  • Tallene for Leicester City siger 20-6-10 og scoren 65:44.

  • Topscorertitlen er stadig 4-delt hos Chelsea, hvor Timo Werner, Mason Mount, Tammy Abraham og Jorginho hver har scoret 6 mål i sæsonens løb. 

  • Hos Leicester City er der ikke så mange dikkedarer. Deres topscorer er Jamie Vardy med 13 mål. 


Expected Goals: Chelsea – Leicester City – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGLeicester CityResultatxG
Chelsea – Leicester City(0-1)1,26 – 0,79Chelsea – Leicester City(0-1)1,26 – 0,79
Chelsea – Arsenal(0-1)2,29 – 0,83Manchester United – Leicester City(1-2)0,24 – 0,68
Manchester City – Chelsea(1-2)2,04 – 1,10Leicester City – Newcastle United(2-4)2,14 – 2,48
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar