18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Fulham: Odds og optakt den 1.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det hele flasker sig bare for Chelsea for tiden! Sejr i sidste weekend imod de direkte top-4 konkurrenter fra West Ham og en god indsats i Madrid i midtugen. Det kan ende med at blive en mindeværdig afslutning på sæsonen for The Blues. Kan de holde fokus i lørdagens kamp imod nedrykningskandidaterne fra Fulham? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Fulham. Der er kampstart lørdag d. 1. maj 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

GÅ TIL


Chelsea – Fulham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kevin Friend
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 12°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 1. maj 2021 18:40.


Optakt til Chelsea – Fulham: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en spændende tid at være Chelsea-fan, de ligger lunt i svinget til at sikre sig en top-4 placering i Premier League og de står samtidig med gode kort på hånden for at spille sig i Champions League-finalen. I sidste weekend blev det til en Tuchel-Special med en snæver sejr over de direkte konkurrenter fra West Ham, en fuldt fortjent sejr til Chelsea, som har bragt dem alene på 4.pladsen med tre point ned. I tirsdags skulle den helt store prøve så stås i udekampen imod Real Madrid i Champions League-semifinalen, og det gik nærmest over forventning. Det var en virkelig flot indsats af The Blues, som på dagen var det bedste mandskab men måtte tage til takke med 1-1, det kan de dog ikke være helt utilfredse med, for de fik et vigtigt udebanemål og kan nu afgøre tingene hjemme på Stamford Bridge onsdag aften. Først venter der dog dette opgør imod Fulham, heldigvis for Tuchel, så råder han over en stort set skadesfri trup, så der er plads til at hvile stængerne hos nogle af de bærende profiler.

For Fulham begynder overlevelseskampen at se svær ud. De har i skrivende stund 7 point op til Brighton over nedrykningsstregen, og selvom Fulham egentlig viser rimelig lovende takter, så bliver det til for få sejre. De var ikke sindssygt heldige senest, da de ellers førte med 1-0 imod Arsenal indtil de døende sekunder, men symptomatisk for Fulhams sæson, så blev det ikke til mere end et point. Hvad værre er, så var det det første point i de seneste fem kampe, og med det pointsnit kan de vist godt skyde en hvid pil efter endnu en sæson i den bedste engelske række. Der resterer fem kampe af sæsonen, så det er ikke helt umuligt for dem at redde sig, men meget skal gå godt hvis det skal lykkes. De var ikke i aktion i sidste weekend, så de har haft næsten to uger til at forberede sig til dette opgør, og det kan måske være deres chance, at de kommer med fuldkommen friske stænger og hoveder imod et Chelsea hold, som har nok at se til for tiden.

Chelsea:

  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Fulham:

  • Kenny Tete (Forsvar, Fast/Reserve) – Covid-19
  • Marek Rodak (Målmand, Reserve) – Skadet
  • Tom Cairney (Midtbane, Reserve) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Rüdiger; James, Jorginho, Kanté, Alonso; Ziyech, Abraham, Hudson-Odoi.

Fulham forventet startopstilling: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Robinson; Reed, Lemina; Reid, Loftus-Cheek, Lookman; Mitrovic.

Odds på Chelsea – Fulham

Oddsene peger på en klar favoritværdighed til Chelsea. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 1. maj 2021 18:40.


Odds-forslag: Tyskeren har opskriften klar

Chelsea er store favoritter til dette opgør og det giver god mening, for der er kæmpe forskel på de to mandskaber. The Blues spiller semifinale i Champions League mens Fulham kæmper for at undgå nedrykning. Med det niveau Chelsea viser for tiden, så kan jeg nærmest ikke forestille mig andet end en hjemmesejr her, men med et returopgør imod Real Madrid i Champions League på onsdag, så regner jeg ikke med at Tuchels mandskab spiller sig helt ud.

Det har været meget pragmatisk under tyskerens ledelse, den defensive organisation har haft førsteprioritet, og det har vist sig at være en god ide. De står utroligt stærkt på banen, de har holdt nullet i langt størstedelen af deres kampe under tyskeren og nu kommer nedrykningskandidaterne fra Fulham på besøg, og de er i skidt form. Et point i de seneste fem kampe gør deres overlevelseschancer meget små, Fulham scorer meget få mål, faktisk har kun Sheffield United scoret færre. Det er dårlig nyt forud for dette møde, for Chelsea giver ikke ved døren. I Chelseas otte sejre i Premier League under Tuchel er 7 af dem gået hjem på denne variant, og det er generelt målfattige opgør de spiller for tiden, kun to ud af 14 kampe er gået over 3.5 mål. Med tanke på Chelseas halve øje på CL-semifinalen tirsdag, deres bomstærke defensiv, Fulhams tandløse offensiv – så synes jeg det er en ganske pæn betaling på en relativ målfattig hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,05
1-tallet og under 3.5 mål
Besøg Unibet *


Chelsea – Fulham: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea ligger efter sejren imod West Ham i sidste weekend nu alene på Premier Leagues 4.plads.
  • Fulham hænger fortsat under nedrykningsstregen med 7 point op til Brighton.
  • Werner, Mount, Abraham og Jorginho deler topscorerværdigheden for Chelsea i Premier League med seks mål hver.
  • For Fulham har Bobby Reid været skarpeste mand i denne sæson med hans fem ligamål.
  • Chelsea har vundet de seks seneste indbyrdes opgør imod Fulham, i sæsonens første møde blev det til en 1-0 sejr til The Blues.Expected Goals: Chelsea vs. Fulham – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGFulhamResultatxG
Real Madrid – Chelsea(1-1)0,68 – 1,45Arsenal – Fulham(1-1)3,22 – 1,01
West Ham – Chelsea(0-1)0,87 – 2,93Fulham – Wolverhampton(0-1)1,14 – 0,68
Chelsea – Brighton(0-0)0,96 – 0,97Aston Villa – Fulham(3-1)1,67 – 1,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar