18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 14. august 2022

Harry Kane holdt målfri, selv om Spurs scorede 4 gange mod Southampton FC senest. (Foto: Chris Radburn / AFP / Scanpix)

Der er tidligt Londonbrag i Premier League, når Chelsea FC sent søndag eftermiddag får besøg af Tottenham Hotspur. De seneste seks betydende opgør mellem de to mandskaber har været helt uden scoringer fra Spurs, men træner Conte ser for alvor ud til at have fået skabt et konkurrencedygtigt mandskab. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Tottenham Hotspur. Der er kampstart søndag d. 14. august 2022 kl. 17:30. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Chelsea FC – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Stamford Bridge, London, England
Vejret:  33° og let vind

Optakt til Chelsea FC – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var så lovende for Thomas Tuchel, da han overtog Chelsea FC for halvanden sæson siden. Champions League. Tabende finalist i FA Cup. Lovende takter i ligaen og en tredjeplads. Og såmænd også både den europæiske Super Cup og VM for klubhold. Det så noget mere afdæmpet ud i seneste sæson, hvor det blev til to tabte finaler i FA Cup og Carabao Cup og en mesterskabskamp, der var overstået før nytår. 

Så hvad så nu, lille du? Lukaku var ikke løsningen på en frontløber. Timo Werner blev det heller aldrig. Så lige nu hviler det offensive ansvar på Havertz, Sterling og Mount. Giftige spillere men jo ikke decideret boksangribere. Så der kan stadig være bud efter en angriber, før transfervinduet lukker. Men har de pengene på Stamford Bridge? Eller må de igen satse på Jorginhos mange straffespark og et solidt forsvar?

Hos Tottenham Hotspur så det lovende ud i sidste sæson, hvor Antonio Conte strukturerede, justerede på mentaliteten, forventningerne og kravene i klubben, og så er der handlet klogt ind til denne sæson, hvor Spurs må sigte højere end sidste sæsons fjerdeplads. Conte sigter altid efter det optimale. Det bedste. Guldet. Men der virker dog stadig til at være et bette nøk op til Liverpool FC og Manchester City, men det vil jo vise sig. 

I første runde var der kun indledningsvist lidt slinger, da Southampton FC bragte sig på 1:0, men allerede ved pausen førte Spurs 2:1, og det endte med 4:1-sejr helt uden scoringer fra Kane og Son. Det virker ganske løfterigt, for de to skal jo nok komme i gang, og lever de op til sidste sæson, ligger der +40 scoringer og venter fra dem.

Men lige præcis mod Chelsea FC har det altså knebet, for Tottenham Hotspur har ikke scoret i de seks foregående betydende kampe mod rivalerne. De fem seneste er tabt. Det vil de helt sikkert gerne prikke hul på denne gang. 

Chelsea FC:

  • Marcos Alonso (Back, Fast) – Skadet
  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast) – Skadet

Tottenham Hotspur:

  • Clement Lenglet (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Oliver Skipp (Midtbane, Reserve) – Skadet

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Koulibaly; James, Kanté, Jorginho, Chilwell; Mount, Sterling; Havertz.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Romero, Dier, Davies; Royal, Højbjerg, Bentancur, Sessegnon; Kulusevski, Kane, Son.


Odds på Chelsea FC – Tottenham Hotspur

Oddsene viser, at Chelsea FC er bookmakernes favoritter.


Odds-forslag: Det er tid for en Spurs-scoring

Som nævnt har Tottenham Hotspur ikke formået at score i de seneste seks betydende kampe mod Chelsea FC. Alene i foråret 2022 mødtes de tre gange. Alle tre med sejre til Chelsea FC på samlet 5:0. De seneste seks indbyrdes kampe? 5-1-0 til Chelsea FC og samlet 9:0. 

Men Spurs hamrede fire kasser ind i premieren mod Southampton FC og overbeviste også spillemæssigt. De vil helt sikkert være ivrige efter at komme på tavlen og dukke rivalerne. Chelsea FC var knap så imponerende i deres premieresejr ude mod Everton FC, men der var noget klassisk Tuchel over den knebne 1:0-sejr. Det er ikke altid besnærende. Men det er som regel og for det meste effektivt. 

Alligevel tror anbefalingen egentlig mest på Tottenham Hotspur i denne duel. I hvert fald nok til at de endelig kommer på tavlen. Om det så ligefrem er nok til point på ‘Broen’, kan være sværere at vurdere baseret på første runde. Vi går med begge hold scorer – hvilket i givet fald er første gang siden Carabao Cup-mødet i september 2020, hvor det var Erik Lamela, der scorede for Tottenham Hotspur. Begge hold scorer er buddet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,78
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


Chelsea FC – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea FC er aktuelt nummer 8 i Premier League med 3 point efter 1. runde.

  • Chelsea FCs statistik er 1-0-0 med scoren 1:0.

  • Gæsterne fra Tottenham Hotspur indtager 7. pladsen, og de har også 3 point efter 1 kamp. 

  • Tallene for Tottenham Hotspur lyder 1-0-0 med målforskellen 4:1.

  • Chelsea FCs enlige mål indtil videre er scoret af straffesparkskongen Jorginho, der dermed er holdets topscorer.

  • Det blev godt nok til 4 scoringer for Tottenham Hotspur i deres premiere, men det ene var et selvmål af Southamptons Salisu, så de foreløbige 3 målskytter hos Spurs er Sessegnon, Dier og Kulusevski.


Expected Goals: Chelsea FC – Tottenham Hotspur – de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Everton FC – Chelsea FC(0-1) 1,29 – 1,79Tottenham Hotspur – Southampton FC (4-1) 1,87 – 0,74 
Udinese – Chelsea FC (1-3) 0,56 – 3,23Tottenham Hotspur – AS Roma(0-1) 0,32 – 1,00 
Arsenal FC – Chelsea FC (4-0) 2,44 – 0,20 Rangers FC – Tottenham Hotspur (1-2) 1,88 – 2,29
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea FC – Tottenham Hotspur?

Chelsea FC – Tottenham Hotspur spilles søndag den 14. august 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Chelsea FC – Tottenham Hotspur?

Chelsea FC – Tottenham Hotspur spilles på Stamford Bridge i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar