18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea FC – Norwich City: Odds og optakt den 23. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Tabellens nummer et mod tabellens nummer 20. Førerholdet mod bundproppen. Chelsea FC tager tidligt lørdag hjemme mod oprykkerne fra Norwich City i en kamp, hvor værterne næsten kun kan skuffe, og gæsterne kun kan overraske positivt. Værterne spillede onsdag Champions League mod Malmö FF, så måske er der plads til lidt rotation, men er det nok til at Norwich City har en chance her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Norwich City. Der er kampstart lørdag d. 23. oktober 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Chelsea FC – Norwich City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andy Madley
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 13° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Chelsea FC – Norwich City: Skader, karantæner og startopstillinger

Op til landskampspausen var der en smule vaklen i geledderne hos træner Thomas Tuchel og hans Chelsea FC. Nederlag hjemme på Stamford Bridge til Manchester City og efterfølgende også nederlag i Champions League på udebane mod Juventus i Torino. Var det begyndelsen på en krise? Ej, i næste kamp bankede de Southampton 3:1, og i sidste weekend slog de Brentford 1:0. Meget er godt igen hos Chelsea FC. 

I onsdagens CL-kamp mod Malmö FF blev det til en overlegen 4:0-sejr, og selv om det ser ud til, svenskerne ikke helt holder niveau i årets turnering, så viser de fire mål – og tre i den seneste hjemmekamp mod Southampton – at der er væsentligt mere offensivt bid i Chelsea FC i denne sæson. Altså mere bid end i det mandskab, der vandt Champions League sidste år. Her må de dog formentlig undvære både Romelu Lukaku og Timo Werner, og tyskeren var ellers endelig begyndt at score mål, men de er altså begge meldt ude til opgøret mod Norwich City. 

Norwich City kan med ja-hatten på godt siges at være i formfremgang. Efter seks indledende nederlag på stribe har de spillet uafgjort i deres to seneste kamp. Ude mod Burnley FC og hjemme mod Brighton & Hove Albion. Er det bomstærk modstand? Nej men med seks forudgående nederlag må Norwich City tage, hvad der byder sig til, og nu er de i det mindste også på pointtavlen. Men de har blot scoret ét mål i deres seneste seks kampe. Det er altså for lidt. Tydeligvis. 

Holdet må undvære Billy Gilmour, der ikke har lov at spille mod Chelsea FC, men den 20-årige midtbane har trods alt kun spillet fire af holdets otte ligakampe fra start. Den tyske træner Daniel Farke har stået i spidsen for Norwich City siden 2017, så han har været med til at rykke holdet i Premier League to gange allerede og altså også været med til en nedrykning. Han går næppe i panik over en skidt indledning på sæsonen, hvor modstanden har været hård. 

Reelt er der tre af de første otte kampe, som Norwich City burde få point med fra, og de har fået to gange et point via de uafgjorte mod Burnley FC og Brighton & Hove Albion. Kun nederlaget til Watford var under forventning. Efter denne kamp mod de forsvarende Champions League-vindere venter langt mere overskuelige modstandere som Leeds United, Brentford, Southampton og Wolverhampton Wanderers. Det er i den slags kampe, at Norwich City skal vise sit værd og sikre en eventuel overlevelse. 

Chelsea FC:

 • Christian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Timo Werner (Angreb, Fast/reserve) – Skadet
 • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Norwich City:

 • Christoph Zimmermann (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Sam Byram (Back, Reserve) – Skadet
 • Billy Gilmour (Midtbane, Fast) – Spærret mod moderklub
 • Todd Cantwell (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Przemysław Placheta (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Christensen, Sarr; Azpilicueta, Kanté, Loftus-Cheek, Kovacic, Chilwell; Havertz, Mount.

Norwich City forventet startopstilling: Krul; Aarons, Kabak, Hanley, Gibson, Giannoulis; Less Melou, Normann, McLean; Sargent, Pukki.


Odds på Chelsea FC – Norwich City

Bookmakernes odds til opgøret viser meget klar favoritværdighed til værterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Tre point og cruise control på Stamford Bridge

Fire hjemmekampe i ligaen er det blevet til for Chelsea FC indtil nu. Tre sejre og et nederlag til Manchester City. De tre sejre har været på 3:0, 3:0 og 3:1. Der er kommet bedre gang i offensiven i forhold til de første måneder med Tuchel ved roret – og der er også kommet tilgang af Romelu Lukaku. Det hjælper selvfølgelig. 

De seneste tre indbyrdes møder på Stamford Bridge er godt nok endt 1:0, 1:0 og 0:0 (de to sidste i 2014 og 2015), men det er altså et Chelsea FC af en helt anden støbning, der præsenterer sig som Premier Leagues aktuelle tophold. Med onsdagens overbevisende 4:0-sejr mod Malmö FF i Champions League ligger de fint til en top 2 i gruppen, de er videre i Carabao Cuppen, og de har blot et nederlag i de første otte ligakampe. 

Derfor tror anbefalingen da også på sejr til værterne, og det er ikke sikkert, de laver tre mål igen, men to er formentlig også nok til at sikre en handicapsejr, fordi Norwich City har så helt utroligt svært ved at få scoret. Teemu Pukkis to mål er alt, de har at vise frem, og det ene af dem var endda et straffespark, så de har bare et mål i åbent spil. Efter otte runder. Det her ordner Chelsea FC gelinde og sikkert, så de vinder med mindst to overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,56
Chelsea FC – 1,5
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Norwich City: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea FC fører Premier League efter de første 8 runder, hvor de har samlet 19 point.

 • Chelsea FCs statistik er 6-1-1 og scoren 16:3.

 • Gæsterne fra Norwich City ligger sidst efter blot 2 point i deres første 8 kampe. 

 • Tallene for Norwich City er nedslående 0-2-6 med en måldifference på 2:16.

 • Hos Chelsea FC er ivrigste målskytte indtil nu belgiske Romelu Lukaku, der har nettet 3 gange. 

 • Topscorer hos Norwich City med begge deres træffere er finske Teemu Pukki.


Expected Goals: Chelsea FC vs. Norwich City de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGNorwich CityResultatxG
Chelsea FC – Malmö FF(4-0)2,63 – 0,07Norwich City – Brighton & Hove Albion(0-0)0,86 – 1,40 
Brentford – Chelsea FC(0-1)1,75 – 0,86Burnley FC – Norwich City(0-0)1,35 – 0,49 
Chelsea FC – Southampton(3-1)3,02 – 1,21Everton FC – Norwich City(2-0)1,75 – 0,65 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar