18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Newcastle United: Odds og optakt den 13. marts 2022

Kan Chelsea FC tumle formstærke Newcastle United?

Thiago Silva og resten af Chelsea FC er i modvind efter sanktioner mod ejer Abramovich og klubben. (Foto: Bildbyrån)

Chelsea FC får søndag eftermiddag besøg af Newcastle United. To mandskaber med rige ejere men de er i vidt forskellige situationer lige nu. Begge hold er dog i flot form, og Chelsea FC slog så sent som torsdag Norwich City. Gæsterne slog Southampton FC og hentede dermed sjette sejr i de seneste syv kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Newcastle United. Der er kampstart søndag d. 13. marts 2022 kl. 15:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Chelsea FC – Newcastle United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Darren Coote
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 11° og frisk vind

Optakt til Chelsea FC – Newcastle United: Skader, karantæner og startopstillinger

Puha, der er uro på gangene på Stamford Bridge for tiden. Først ville Roman Abramovich sælge klubben. Af hensyn til klubben, som han formulerede det. Men nu har den britiske regering pålagt russeren stribevis af sanktioner, som betyder, han ikke må sælge klubben. Og at klubben faktisk ikke rigtig må ret meget, der har med penge at gøre. 

De reagerede glimrende torsdag på banen ved at slå Norwich City 3:1, men en stribe profiler med kontraktudløb til sommer bliver svære at holde på. Danske Andreas Christensen er angiveligt meget tæt på FC Barcelona, mens Antonio Rüdiger har tilbud fra flere andre klubber. Azpilicueta kan i øvrigt være på vej med Christensen til Barcelona. Der er nok at spekulere på, og træner Tuchel og hans trup kan sådan set bare blive ved at fokusere på spillet på banen. Onsdag i den kommende uge venter en returkamp i Champions League mod de franske mestre fra LOSC Lille, og det kan såmænd vise sig at blive en mundfuld.

Newcastle United brugte en lille milliard i januarvinduet, og det var åbenbart lige, hvad de manglede. For siden midten af januar har de vundet seks og spillet to uafgjort og endnu ikke tabt. Fra en tilsyneladende håbløs position under stregen, er de kravlet op på en aktuelt 14. plads med fire point op til Southampton FC på 10. pladsen – og The Geordies har endda en kamp i hånden i forhold til Hasenhüttls mandskab fra sydkysten. 

Vigtigere er det nok, at der er 10 point til nedrykningsplads, for Newcastle United kan næppe nå noget meriterende i denne sæson, men til sommer vil de – hvis de fortsætter den nuværende form – have bevist for verden, at her er et projekt at bygge videre på. Og så kan de sikkert tiltrække spillere fra endnu finere hylder, end de gjorde i januar-vinduet. Her er lige præcis ét af de opgør, hvor mange øjne vil hvile på Newcastle United og vurdere deres indsats og udbytte.


Chelsea FC:

  • Cesar Azpilicueta (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Marcos Alonso (Back, Fast) – COVID-19
  • Callum Hudson-Odoi (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom


Newcastle United:

  • Kieran Trippier (Back, Fast) – Skadet
  • Isaac Hayden (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jamal Lewis (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Matt Ritchie (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Callum Wilson (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Christensen, Rüdiger; James, Kovacic, Jorginho, Saul; Mount, Pulisic; Lukaku.

Newcastle United forventet startopstilling: Dubravka; Krafth, Burn, Schär, Targett; Willock, Shelvey, Guimaraes; Saint-Maximin, Wood, Fraser.


Odds på Chelsea FC – Newcastle United

Oddsene peger på værterne som duellens favoritter. 


Odds-forslag: Chelsea FC bør have overtaget, men gæsterne giver sig ikke uden kamp

Historikken er måske ikke helt så anvendelig her med de nye tider hos gæsterne, men Chelsea FC kan vel glæde sig over, at de har vundet de seneste ni indbyrdes møder på Stamford Bridge. Vi skal tilbage til maj 2012 for at finde seneste point til gæsterne. Dengang vandt de endda 2:0 på to mål af Papiss Cissé. I øvrigt har Newcastle United ikke scoret i de tre seneste indbyrdes opgør.

I slutningen af oktober endte det omvendte møde på St. James’ Park med overbevisende 3:0 til Chelsea FC, og værterne har blot tabt én af deres 16 kampe i 2022 i ordinær tid. Så har de vundet et par i forlængelse og tabt en Carabao Cup-finale efter en uendelig straffesparkskonkurrence. De kommer fra tre udekampe på stribe, som de alle har vundet, og de har scoret 10 mål i de tre kampe. 

Newcastle United er som sagt på otte ubesejrede kampe, og scoren for de kampe er 13:5. Altså et snit på lidt mere end to mål per kamp, og de har holdt buret rent tre gange men ikke i de seneste to, der begge er vundet 2:1. Anbefalingen hælder mest til sejr til hjemmeholdet, men vi vælger i stedet at gå med et opgør med begge hold på tavlen. Der er kommet mere flow i målene hos værterne, og gæsterne er i så fin form, at de sagtens kan tænkes at byde ind med i hvert fald et mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Newcastle United: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea FC er på 3. pladsen med 56 point for 27 kampe. 

  • Tallene for Chelsea FC lyder 16-8-3, og måldifferencen er 56:19.

  • Newcastle United er nummer 14 med 31 point efter 27 kampe.

  • Tallene for Newcastle United siger 7-10-10, mens deres målforskel er 32:47.

  • Mason Mount er flittigste mand på måltavlen hos Chelsea FC med 8 træffere. 

  • Newcastle Uniteds topscorer er skadede Callum Wilson, der har nettet 6 gange.


Expected Goals: Chelsea FC – Newcastle United de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGNewcastle UnitedResultatxG
Norwich City – Chelsea FC (1-3) 1,13 – 2,57Southampton FC – Newcastle United (1-2) 1,16 – 1,03 
Burnley FC – Chelsea FC (0-4) 0,85 – 1,92 Newcastle United – Brighton and Hove Albion (2-1)2,19 – 1,55 
Luton Town – Chelsea FC (2-3)0,36 – 3,01 Brentford FC – Newcastle United (0-2) 0,31 – 3,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea FC – Newcastle United?

Chelsea FC – Newcastle United spilles søndag den 13. marts 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Chelsea FC – Newcastle United?

Chelsea FC – Newcastle United spilles på Stamford Bridge i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar