18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Manchester City: Odds og optakt den 25. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er nummer et mod nummer fem i Premier League, der tørner sammen, når Chelsea FC tidligt lørdag eftermiddag tager mod Manchester City. Det er også et møde mellem de forsvarende Champions League-vindere og de forsvarende engelske mestre. Det er kort sagt en storkamp, der venter, når de to taktikere på linjen, Chelsea FCs Thomas Tuchel og Manchester Citys Pep Guardiola, skal forsøge at finde måder at åbne hinandens mandskaber på. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Manchester City. Der er kampstart lørdag d. 25. september 2021 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Chelsea FC – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 21° og svag vind

Optakt til Chelsea FC – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Chelsea FC er kommet forrygende fra land i denne sæson, og efter fem runder topper de Premier League med fire sejre og en enkelt uafgjort. Allerede i foråret formåede Thomas Tuchel at få holdet struktureret og organiseret, så han fik mest muligt ud af materialet til rådighed, og det rakte altså til Champions League-titlen og en fjerdeplads i tabellen. 

De tager helt sikkert gerne en gentagelse af den europæiske præstation, men i Premier League skal der mere end en fjerdeplads til for at gøre bestyrelsen i London-klubben tilfreds, så de har blikket stift rettet mod mesterskabet i denne sæson. For at forstærke mulighederne har de hentet en af verdens allerbedste angribere i form af bomstærke Romelu Lukaku, der er gået direkte ind på holdet og er holdets flittigste målskytte med det samme. Al den flair og taktiske forståelse holdet i forvejen besad er nu begunstiget med en skarpretter i front, som ingen fanger tager. De skabte sådan set de samme chancer i foråret, men tyske Timo Werner havde ikke samme målnæse som belgiske Lukaku. 

Hos Manchester City kan man vel godt argumentere for, de savner en decideret angriber med mål i støvlerne, for deres topscorer efter fem kampe er Ferran Torres, som har scoret to mål. Det er ikke nok til ambitionerne hos Manchester City, men træner Guardiola formår til gengæld at sætte holdet sammen, så mange af spillerne kommer i situationer, hvor de er farlige. Som for eksempel med tyske Gündogan, der blev holdets topscorer i sidste sæson.

Efter fem kampe har Manchester City da også scoret foreløbig 11 mål i ligaen, og det er sådan set kun ét mål færre end Chelsea FC, så helt skidt står det ikke til for gæsterne. De åbnede sæsonen med at tabe 1:0 til Tottenham Hotspur, men siden er det blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort og en score på 11:0. I henholdsvis Champions League og Carabao Cuppen har de slået RB Leipzig 6:3 og Wycombe 6:1. På tirsdag venter en spændende kamp i Champions League-gruppen ude mod PSG og alle deres stjerner, så tungen skal holdes lige i munden hos Manchester-mandskabet for at dosere og balancere resurserne. 

Chelsea FC:

 • Edouard Mendy (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Cristian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Manchester City:

 • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
 • John Stones (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Rodri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Ilkay Gündogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Christensen, Silva, Rúdiger; Azpilicueta, Kanté, Jorginho, Alonso; Mount, Lukaku, Havertz.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Ake, Cancelo; De Bruyne, Fernandinho, Gündogan; Jesus, Torres, Grealish.


Odds på Chelsea FC – Manchester City

Bookmakernes odds viser, vi kan forvente et meget lige opgør. 

Odds-forslag: Lad os enes om en deler

I foråret mødtes de to mandskaber tre gange. I ligaen, i FA Cuppen og altså i Champions League-finalen. Hver gang vandt Chelsea FC. Godt nok knebent med to gange 1:0 og 2:1 i det tredje møde. Men trods alt tre sejre. Chelsea FC er noteret for fire sejre i de seneste fem indbyrdes møder, og blot et af de seneste 17 indbyrdes opgør er endt uafgjort. 

Men her er der alligevel flere ting, der taler for en sjælden pointdeling. For det første vil det – selv om det stadig er tidligt på sæsonen – gøre ondt at tabe tre point til en direkte rival i toppen, så begge mandskaber vil have stort fokus på at undgå nederlag. For det andet er de begge kommet så flyvende fra land at et enkelt point her ikke vil udgøre en katastrofe isoleret set. Og endelig spiller de begge meget vigtige kampe i Champions  League i den kommende uge, hvor Manchester City som nævnt møder PSG på udebane, mens Chelsea FC drager længere mod sydøst og i Torino møder Juventus i en kamp, der let kan blive afgørende for førstepladsen i dén gruppe. 

Så med den kommende uges strabadser in mente og med tanke på, at begge mandskaber holder fast i den ubesejrede stime, de er inde i, med et uafgjort resultat, så tror anbefalingen, at vi får en pointdeling. Det kan reelt godt blive til en nulløsning – som Manchester City i sidste uges kamp mod Southampton – og det kan lige så vel blive 1:1. Men vi holder fast i krydset. Så må de selv om, hvor meget eller hvor lidt de scorer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,36
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea FC er nummer 1 i Premier League efter 5 runder, hvor de har hapset 13 point. 

 • Chelsea FCs statistik er 4-1-0 med scoren 12:1.

 • Manchester City må foreløbig finde sig i tabellens 5. plads med 10 point efter 5 kampe. 

 • Tallene for Manchester City er 3-1-1, og deres måldifference er 11:1.

 • Romelu Lukaku er Chelsea FCs topscorer med 3 træffere. 

 • Hos Manchester City er det spanske Ferran Torres, der er grådigste mand ved måltruget med 2 mål. 


Expected Goals: Chelsea FC vs. Manchester Cityde seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGManchester CityResultatxG
Chelsea FC – Aston Villa FC (2-1)1,85 – 1,46Manchester City – Wycombe (6-1)2,50 – 1,47 
Tottenham Hotspur – Chelsea FC(0-3) 0,54 – 2,75Manchester City – Southampton(0-0)  1,13 – 0,62
Chelsea FC – Zenit St. Petersborg (1-0) 0,94 – 1,16 Manchester City – RB Leipzig (6-3) 2,30 – 0,55 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar