18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – Arsenal FC: Odds og optakt den 6. november 2022

Arsenal FC vandt. Igen. Da de torsdag lukkede EL-gruppespillet med 1:0 mod FC Zürich. (Foto: Andrew Couldridge / Reuters / Ritzau Scanpix)
Arsenal FC vandt. Igen. Da de torsdag lukkede EL-gruppespillet med 1:0 mod FC Zürich. (Foto: Andrew Couldridge / Reuters / Ritzau Scanpix)

Der er London-duel, når Chelsea FC tidligt søndag eftermiddag hjemme på Stamford Bridge tager mod Premier Leagues tophold, Arsenal FC. Der er en intens rivalisering mellem de to mandskaber, der sammen har været en del af toppen af engelsk fodbold de seneste 20 år. Lige nu skiller 10 point dem i tabellen fra Chelsea FCs sjetteplads til Arsenal FCs førsteplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – Arsenal FC. Der er kampstart søndag d. 6. november 2022 kl. 13:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Chelsea FC – Arsenal FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Stamford Bridge, London, England
Vejret: 14° og jævn vind

Chelsea FC – Arsenal FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis træner Potter har fået et par magiske ord fra navnebror Harry, så er det måske ved at være tiden at få dem brugt. Tre kampe på stribe i Premier League uden sejr er i fare for at afspore drømmen om en placering i toppen af tabellen. De er dog kun tre point fra Newcastle United på fjerdepladsen, og Chelsea FC har endda en kamp i hånden i forhold til de nyrige rivaler fra nordøst.

I Champions League er det gået nogenlunde, og det blev i denne uge til 2:1 mod Dinamo Zagreb, hvilket sikrede den samlede gruppesejr for Chelsea FC. Dermed kan de nu have fuldt fokus på de hjemlige opgaver frem mod VM-pausen. 

En hjemmekamp her mod topholdet. En Carabao Cup-kamp i den kommende uge på udebane mod de forsvarende mestre fra Manchester City. Og næste weekend på udebane mod Newcastle United. De skal virkelig stramme selerne, hvis ikke det skal se meget, meget skidt ud, mens der er VM. De må formentlig undvære keeper Kepa, defensivfolkene Fofana, James og Chilwell, ligesom Kanté og Kovacic er ude. 

Selv med stramme seler og smækbukser kan det dårligt komme til at se skidt ud for Gunners, der topper Premier League efter 12 kampe med 10 sejre og blot et enkelt nederlag. 

De sikrede sig førstepladsen i deres Europa League-gruppe med 1:0 mod Bo Henriksens FC Zürich, og deres midtugekamp i Carabao Cuppen er på hjemmebane mod Brighton & Hove Albion, mens de næste weekend lukker ned før VM med en udekamp mod Wolverhampton Wanderers. Som træner Artetas mænd har vist sig frem indtil nu, er det ikke usandsynligt, at der venter tre kampe mere uden nederlag.


Chelsea FC:

  • Kepa Arrizabalaga (Mål, Fast) – Skadet
  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast) – Skadet
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Arsenal FC:

  • Matt Turner (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Takehiro Tomiyasu (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Emile Smith Rowe (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Chalobah, Silva, Koulibaly; Azpilicueta, Jorginho, Loftus-Cheek, Cucurella; Mount, Sterling; Aubameyang.

Arsenal FC forventet startopstilling: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Tierney; Partey, Xhaka; Saka, Ødegaard, Martinelli; Jesus.


Odds på Chelsea FC – Arsenal FC

Oddsene peger på en helt lige kamp med en lillebitte favoritrolle til værterne.


Odds-forslag: Rivalerne er gavmilde med mål

De seneste tre indbyrdes møder på Stamford Bridge er endt med to sejre til Arsenal FC og en uafgjort. Gæsterne har altså formået at flå pointene til sig på rivalernes hjemmebane, og med deres nuværende form er der ikke meget til hinder for, at de endnu engang tager fra duellen med alle tre point. 

Chelsea FC er hårdt ramt af skader, og de fik en kindhest senest mod træner Potters tidligere mandskab, Brighton & Hove Albion, som endda har en italiensk træner (!), hvordan kan det dog ske? Men måske har værterne en trumf i ærmet. Aubameyang blev praktisk talt smidt ud af Emirates af træner Arteta, så angriberen vil nok være ekstra opsat på at sætte en pind eller to i rusen. 

Der er scoret i alt 16 mål i de seneste fire indbyrdes møder på Stamford Bridge, og det kan da godt tænkes, det bliver målrigt endnu engang. Om det ligefrem bliver snittet på 4 mål er måske tvivlsomt, men vi går med mindst tre scoringer, som de seneste indbyrdes kampe fint dækker, og som har været tilfældet i fire af sæsonens fem hjemmekampe for Chelsea FC. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Chelsea FC – Arsenal FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea FC er aktuelt nummer 6 i Premier League med 21 point efter 12 kampe. 

  • Tallene for Chelsea FC siger 6-3-3 med målforskellen 17:15.

  • Arsenal FC fører Premier League efter 12 runder, der har givet 31 point.

  • Arsenal FCs statistik lyder 10-1-1 og 30:11.

  • Chelsea FCs to flittigste målskytter med hver 3 mål er indtil videre Raheem Sterling og Kai Havertz.

  • Hos Arsenal FC har Gabriel Jesus og Gabriel Martinelli scoret hver 5 gange i ligaen, og de er dermed holdets topscorere.


Expected Goals: Chelsea FC vs. Arsenal FC – de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGArsenal FCResultatxG
Chelsea FC – Dinamo Zagreb (2-1) 3,43 – 0,60Arsenal FC – FC Zürich (1-0) 1,86 – 0,38 
Brighton & Hove Albion – Chelsea FC (4-1) 3,06 – 1,67Arsenal FC – Nottingham Forest (5-0)2,82 – 0,76
RB Salzburg – Chelsea FC (1-2) 1,09 – 1,40PSV Eindhoven – Arsenal FC(2-0) 0,86 – 1,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea FC – Arsenal FC?

Chelsea FC – Arsenal FC spilles søndag den 6. november 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Chelsea FC – Arsenal FC?

Chelsea FC – Arsenal FC spilles på Stamford Bridge i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar