18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Brighton: Odds og optakt den 20. april 2021

Det hele flasker sig bare for Chelsea for tiden, de er klar til CL-semifinalen og FA cup-finalen. I ligaen mangler de dog stadig at sikre sig en top-4 placering. Formår de at snuppe 3 point hjemme imod Brighton tirsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Brighton. Der er kampstart tirsdag d. 20. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Max.

GÅ TIL


Chelsea – Brighton: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Stuart Attwell
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 10° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 15:50.


Optakt til Chelsea – Brighton: Skader, karantæner og startopstillinger

Chelsea har været et helt andet hold efter deres trænerskifte, Tuchels pragmatiske tilgang til kampene har sørget for at pointsnittet hos The Blues er blevet højnet betydeligt. De har blot tabt to ud af 18 kampe under den nye træner, og især deres defensive udtryk har været i særklasse. De offensive profiler mangler stadig for alvor at vågne op til dåd, men her er der også forbedring at spore. Havertz er begyndt at røre lidt på sig, mens et andet dyrt sommerindkøb, Ziyech, afgjorde FA cup-semifinalen imod City i weekenden. The Blues ligger godt til i forhold til at sikre sig en top-4 placering, der er et point op til West Ham på 4.pladsen og 3 point op til Leicester på 3.pladsen. Hvis Tuchels tropper kan fortsætte de lovende takter, så skal de nok få lov at spille Champions League til næste sæson.

Brighton ligger på 16.pladsen i Premier League med 6 point ned til Fulham under stregen, dog har de to kampe i hånden, så med et par sejre mere, kan de ånde lettet op i Brighton. Generelt set har det været en fin spillemæssige sæson for The Seagulls, som har været et decideret xPTS fænomen i Premier League. Målt ud fra xG statistikkerne så burde Brighton have 19 point mere end tilfældet er, og det er helt klart at de burde have fået skrabet flere point sammen end de 33 de er oppe på nu. Men så langt henne i sæsonen, kan de ikke længere skyde skylden på sort uheld, for det skyldes nok i højere grad en utrolig ineffektivitet i begge felter. De er fint kørende for tiden, det er kun blevet til et nederlag i de seneste fire runder, så der er ikke langt til overlevelse!

Chelsea:

 • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Thiago Silva (Forsvar, Fast) – Skadet

Brighton:

 • Tariq Lamptey (Back, Fast) – Skadet
 • Aaron Connolly (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Solomon March (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Percy Tau (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom


Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Rudiger; Hudson-Odoi, Jorginho, Kante, Alonso; Mount, Havertz, Pulisic.

Brighton forventet startopstilling: Sanchez; White, Dunk, Veltman; Gross, Lallana, Bissouma, Moder; Trossard, Maupay, Welbeck.

Odds på Chelsea – Brighton

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Chelsea for det stærkeste mandskab i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Statistikkerne taler deres tydeligt sprog

Det er ikke vanvittigt sexet, men det er effektivt! Chelsea hiver det ene fine resultat hjem efter det andet. Det er ikke ligefrem smuk offensiv fodbold, som skaffer dem resultaterne, men i højere grad deres stærke defensiv og effektivitet foran modstanderens mål. De har haft et rimelig presset kampprogram i de sidste par uger, med både CL og FA cup, så der er mulighed for lidt trætte stænger til dette opgør.

Der har været ganske få udsving i præstationerne under Tuchel, så de bør på trods af trætte ben, være store favoritter til dette opgør. Udeholdet fra Brighton spiller virkelig fin bold for tiden, så det bliver helt sikkert ikke en walk over for Chelsea. Hvis man kigger på Chelseas resultater under Tuchel, så er det de målfattige opgør, som springer i øjnene. 16 ud af 19 kampe under tyskerens ledelse er endt med under 2.5 mål, og det tror vi er et meget sandsynligt scenarie igen på tirsdag. Med et lidt mørt Chelsea hold, deres stærke defensive udgangspunkt og Brightons beviselige ineffektivitet foran mål, så er der lang vej til en målfest her. Der er gode muligheder for en Tuchel-special her = snæver sejr, men anbefalingen lyder på et målfattigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,83
Under 2,5 mål
Besøg Nordicbet *


Chelsea – Brighton: Statistik, topscorer og H2H

 • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og Chelsea sidder fortsat på 5.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 15-9-7 og en målscore på 50:31.

 • Brighton indtager 16.pladsen i ligaen med en statistik på 7-12-12 og en målscore på 33:38.

 • De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, topscorerværdigheden i Premier League bliver delt af Mount, Abraham og Jorginho.

 • Neal Maupay har været skarpeste mand for et ineffektivt Brighton mandskab, han står noteret for 8 ligamål.

 • Chelsea har det ganske fint med tirsdagens modstander, i de seneste syv indbyrdes opgør er det ikke blevet til et eneste nederlag til The Blues. Sæsonens første opgør imellem de to hold endte med en 3-1 sejr til Chelsea.


Expected Goals: Chelsea – Brighton – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGBrightonResultatxG
Chelsea –
Manchester City
(1-0)1,01
1,18
Brighton –
Everton
(0-0)1,73
0,57
Chelsea –
Porto
(1-4)0,66
0,60
Manchester United –
Brighton
(2-1)1,25
1,81
Porto –
Chelsea
(0-2)1,51
1,62
Brighton –
Newcastle
(3-0)1,46
0,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar