18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Arsenal: Odds og optakt den 12. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Der er North West London Derby på Stamford Bridge onsdag aften, når Chelsea hjemme tager imod Arsenal. Værterne er oppe på tredjepladsen og har to vigtige finaler i de kommende uger, mens Arsenal selv med overdreven optimisme næppe kan drive det til meget mere end måske en billet til Europa Conference League i den kommende sæson. Men mon ikke sådan et lokalopgør har sin helt egen indre motivation for begge mandskaber? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Arsenal. Der er kampstart onsdag d. 12. maj 2021 kl. 21:15. Se kampen på Xee eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Chelsea – Arsenal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andre Marriner
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 11°, svag vind og måske regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chelsea
Arsenal
Odds are subject to change. Last updated 12. maj 2021 21:12.


Optakt til Chelsea – Arsenal: Skader, karantæner og startopstillinger

Chelsea mangler Arsenal, Leicester City og Aston Villa og sikrer de sig mindst fire point i de tre kampe, er de sikre på også næste sæson at spille Champions League. Den er vist så godt som i hus, Ellers har de jo en ekstra chance, når de 29. maj møder Manchester City i Champions League-finalen. Men inden da venter en FA Cup-finale mod Leicester City på lørdag. Forpustet?

Å ja, det er et vildt program, der ligger foran træner Thomas Tuchel og hans mandskab i resten af maj måned, men sikke en sæson det kan blive, hvis de vinder begge finaler og holder fast i tredjepladsen i Premier League. Der havde man nok fået en billet til noget behandling, hvis man havde fastholdt det udfald i januar, da holdet var under Frank Lampards styre. 

De må vel forventes at rotere en anelse her, men der er så også næsten fuldt hold at vælge fra. Kun danske Andreas Christensen er meldt helt ude, men formentlig får Thiago Silva lov at hvile de aldrende ben – og ryggen! – ligesom Timo Werner og Ngolo Kanté nok også kan få lov at se til fra sidelinjen. I første omgang i hvert fald. For man smider ikke bare lige et lokalderby mod rivalerne fra Arsenal. Så der skal balanceres efter bedste evne for Chelsea. 

Hos Arsenal er der lidt flere spillere på skadeslisten, og både David Luiz og Granit Xhaka er meldt ude med skader, mens der er tvivl om Pablo Mari og Emile Smith Rowe. Det ser jo stadig fornuftigt ud på papiret for Arsenal, men det har det gjort hele sæsonen uden rigtigt for alvor at udmønte sig i spillet på banen. Exit fra Europa League har været en mentalt svær skuffelse at sluge, og selv om holdet vandt over West Bromwich i seneste møde, var det endnu engang uden at overbevise for alvor om, at deres placering midt i tabellen ikke er retvisende. 

Henter Arsenal ni point i de sidste tre kampe, kan de måske klemme sig lidt højere op i tabellen, men spørgsmålet er, om ikke løbet er kørt, og de bare skal håbe på at slippe igennem de tre kampe mod Chelsea, Crystal Palace og Brighton uden alt for mange skrammer? 

Chelsea:

 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Arsenal:

 • David Luiz (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Pablo Mari (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Emile Smith Rowe (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Zouma, Rüdiger; James, Jorginho, Gilmour, Alonso; Mount, Ziyech; Havertz.

Arsenal forventet startopstilling: Leno; Chambers, Holding, Gabriel, Tierney; Elneny, Partey; Saka, Ødegaard, Rowe; Aubameyang.


Odds på Chelsea – Arsenal

Oddsene viser, bookmakerne har Chelsea som favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 12. maj 2021 21:12.


Odds-forslag: Chelsea snupper endnu en sejr

De to hold mødtes senest på Boxing Day 2020 på Emirates. Dengang vandt Arsenal 3-1, og det føles som om, det var noget, der foregik i en helt anden dimension. Under Thomas Tuchel er Chelsea blevet et forvandlet hold. Der er struktur, effektivitet, idé, vision og vilje. I holdets to seneste kampe har de banket Real Madrid og Manchester City. I Arsenals to foregående kampe har de spillet 0-0 mod Villarreal og røget ud af Europa League og besejret West Bromwich. De spiller i hver sin liga for tiden. 

De seneste otte indbyrdes møder på Stamford Bridge er endt med seks sejre til Chelsea og to uafgjorte. Vi skal langt tilbage for at finde seneste Arsenal-sejr hos Chelsea: 29. oktober 2011 vandt Arsenal 5-3. Dén kamp spillede Arsenals nuværende træner Mikel Arteta fuld tid i. Han er nok også på sidelinjen fuld tid denne gang, men det er svært at se, hvordan det skal blive til et lignende målorgie. 

Chelseas seneste fem kampe har givet fire sejre og en uafgjort. Tre af sejrene har været mod andre London-hold. De snupper den fjerde London-sejr på stribe og vinder denne kamp også. Ikke kun fordi formen er forrygende med syv gange rent bur i de foregående otte hjemmekampe, men også fordi Arsenal altså ligner et hold, der får svært ved at knase en myre på et badeværelsesgulv uden at få hjælp af en ven eller to.  

“Det er ikke fair”, tænker du? Fordi de har fem udekampe på stribe uden at tabe i ligaen? De har senest slået Newcastle og Sheffield United, og kampen før det var de bagud 3-0 mod West Ham, hvor to selvmål hjalp dem til udligningen. Det er altså ikke modstand på niveau med Chelsea. Vi holder fast ved hjemmesejren.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,75
Chelsea
Besøg Unibet *


Chelsea – Arsenal: Statistik, topscorer og H2H

 • Chelsea er kravlet op som nummer 3 i tabellen med 64 point for 35 kampe. 

 • Tallene for værterne siger 18-10-7 med scoren 55:32. 

 • Arsenal er nummer 9 med 52 point for 35 kampe. De har 5 point op til nærmeste europæiske plads. 

 • Tallene for Arsenal er 15-7-13 og målscoren 49:38.

 • Tammy Abraham, Mason Mount, Timo Werner og Jorginho har hver scoret 6 mål i sæsonen, og flere mål har ingen fra Chelsea scoret. Endnu. . 

 • Hos Arsenal er franske Alexandre Lacazette topscorer med 13 træffere.


Expected Goals: Chelsea – Arsenal – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGArsenalResultatxG
Manchester City – Chelsea(1-2)2,04 – 1,10Arsenal – West Bromwich(3-1)1,40 – 0,83
Chelsea – Real Madrid(2-0)3,45 – 0,38Arsenal – Villarreal(0-0)1,14 – 0,26
Chelsea – Fulham(2-0)2,02 – 0,35Newcastle United – Arsenal(0-2)0,37 – 1,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar